Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ezt azért nem értem, mert számtalanszor kapcsolódom olyan ideiglenes AP-hoz, amelyiken nincs internet -- pl. ESP-s devboardok, az SJCam 4000 wifi kamera, játékok... Mindig simán ment, sosem panaszkodott a telefon, hogy ez neki nem tetszik. Megcsináltam az aktuális műveletet, és visszaküldtem a LAN wifijére.
Most elvonultam jó messzire, ahová már semmilyen wifi nem ér el, és kértem a kamerára egy gyári visszaállítást. A kapcsolatfelvételre feldobta a négyjegyű eseti kódot, azt elfogadtattam vele -- és soha többé nem állt szóba a telefon a kamerával.
A wifis AP-ok listáján hol megjelenik, hol eltűnik, 2,4 és 5,8 GHz-en is.
A telefonos kapcsolat nélkül pedig nekem sajnos nem sokat ér a kamera.
Létezik Budapesten DJI szerviz, ahol ránéznének?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Feiyu Pocket 3
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest