- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tuninger #6903 üzenetére
Nem, dehogy is. Ez a véleményem, és leírhatom, nem tilos. Azért mert egyvalakinek nem tetszik, nem fogom megváltoztatni
Egyébiránt: megjött a MaxLensMod 2.0 tegnap, ma megyek kipróbálni. Tudom nem a legújabb, de meglátjuk, mit tud a drónon. Ez pl. még egy előnye a Gopronak, van hozzá minden, elérhető áron. Van anamporphic lencsém is. Az a hátrányuk, hogy nehezek, emiatt máshol lesz a súlypont és már nem olyan smooth a drón, remeg tőlük. DJI-ékat amúgy nem értem: Action 3-4-5-öst végigpróbáltam több mount-on is az FPV-n, mindegyikkel rezegnek. A Hero 11-12-13-makkal nem. Csak az Action 2 az, amit hosszú távon bátran fel merek tenni rá, mert ez sem erősíti fel a vibrációt. Nem házon belül kellene tökéletesnek lenni a súlypontnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia