Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én álltalában rövidebb felvételeket csinálok. Az összes mennyiség több lesz, és abból vágom össze a videót ami kb eseménytől függően 5-14 perc a komplett videó.
Az embereken vettem észere, hogy vágás nélkül senki nem képes 1 percnél hoszabb jeletet megnézni még én sem mégha a saját videómról is van szó.
Érdeklődés fenntartásához 10 secnél hoszabb jelenetet nem rakom a vedóimba. Egyszerűen az emberek nagy részének dögunalmas mégha UFO-t látnak is... -
alfiboy
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen néztem, viszont nekem a 360 °-os videóra és fényképekre lenne nagyobb szükségem.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
az is wifis, auzo wifis?
appal gyorsan letoltheto a video a telora?
spéci feladatra kell 😁 -
Dolby
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ránéztem, szimpatikus a kialakítása, a mágneses pakolhatóság is izgalmasnak tűnik, egy-egy helyről olvasok melegedést, de ez max nyáron lehet gond, abban pedig még nincs rutinom hogy hogy használnám, mennyire kényelmes több rövidebb felvételt indítani ahelyett, hogy egyszerre megy többet, aztán az érdekesebb részek kerülnek kivágásra és megtartásra. Megnézem majd árban hogy jön ki

-
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Abból indulok ki ahogy én használom. Lemegyek a partra és folyamatosan megy. Amikor lemerül kicserélem az aksit. Víz alatt soha nem melegedett túl. Egy motoros youtuber videóit láttam, nem vagyok expert, de ott mindig azon izgult, hogy mikor merül le. Nano akkor jó megoldás, ha kettő van és az egyik tölt míg a másikat használod. Tudtommal nincs aksicsere. Nano akkor jó választás, ha tényleg fontos, hogy kicsi és könnyű legyen. Ráadásul dokkolóján nézve a felvételt nincs másfél óra benne.
Ennek tükrében nem feltétlen jó választás mindenkinek. Pl. nekem nem kéne.Kína elég gátlástalanul lop. Nem másol. Lop. Elég a friss ASML botrányra gondolni. Nyilván vannak olyan szegmensei az iparnak ahol a rezsim rabolt pénze termékeny talajra hullott. Ilyen az LFP aksi. Alapvetően egy bűnözésre alapuló népirtó fasiszta diktatúráról beszélünk ahol a törvény a kedves vezető napi agymenése.
-
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ilyen motoros, bringás rögzítésre nem biztos, hogy a Nano a jó választás. 1,5 óra az üzemideje. OA5 4 órát tud. Dokkolóval 3,5 órát tud a Nano, de akkor nincs in house remote controll.
Nézem a technikai adatokat. Mi lesz így a GoProval tényleg. Nagyot kell gurítaniuk a 14-gyel, hogy versenyben maradjanak. Nehéz lesz. Kínaiak mindent elloptak már tőlük úgy, hogy nincs drága amerikai vízfejük hozzá. Gyártás pedig ugyan ott folyik....
Ha nincs valami komoly, jogvédett szoftveres fejlesztésed amit nem lehet gazdaságosan kiváltani akkor a kínaiak kizabálják alólad a piacot. Összevásárolni, lemásolgatni remekül tudnak. Csak a licence védi meg a piacod. Az is csak a fasiszta Ázsiai országokon kívül. -
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Emag a román. Alza cseh

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Érik sajna
Alzás, remélem nem szívóznak. -
Czimby
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az Action 6-on?
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Insta360 X4 vagy Osmo 360 lehet a jobb választás? vagy van még más alternatíva?
Ezek árban elég közel vannak. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
sajnos így is túlmelegszik.
legalábbis 4k50-ben.. 15-20 perc -
thEndeR
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Koszi, nekem is jobban bejon a DJI, az Ultra az eleg nagy, sapkara azt tul sok felrakni szerintem. Melegedessel nem volt gondod? Leginkabb azt lattam hibakent felhozva, itt 30 fok van egesznap, nem tudom mennyire birja.
Most fogok elmenni mind a kettot megnezni azert eloben.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Korábban már kerestem, de még nem jött velem szembe utángyári lencse.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
1:1-es négyzet alapú szenzor ami 1/1.1" méretű? (gyakorlatilag ami az Osmo360ban van)
F2.0-F4.0 rekesz? (F2.0 1EVvel jobb mint az Action5nél, F4en meg lehetne javítani a végtelen sharpnesst, plusz vlog továolságban is éles lehetne az arc)
8K30? (kell mint egy falat kenyér)
Nov 13? Nov 18? -
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Közben néztem teszteket. Minden akciókamera ilyen. Amit néztem azokon sincs rendes végtelen. Fotó nem releváns, mert azt nyilván nem tömöríti annyira agresszíven. Hetesnél sem lenne ennyire feltűnő, ha kicsit kevésbé tömörítene ott ahol picit kevesebb kontrasztot számol. Túl okos
Kipróbálom H264-gyel legközelebb.
Annak, hogy nincs végtelen és mozis motion blur meg mist filter nem sok köze van egymáshoz. Egyébként ez sem tragikus, ha 30 fps a kimeneti formátum. Csak én oda vagyok a 30 fps 24 fps lassításért. Ott azért feltűnőbb, hogy nincs levél a fán csak egy paca.
Egészen gyalázatos átkúrás, hogy ilyen áron vesztegetett kamerákban nincs AF. Ma már a legpocsékabb kínai telefonok főkamerájában is alap. Az ellenállóság sem indok, mert a strapatelefonok kamerájában is van. Egy időben rendszeresen csapkodtam földhöz a telefonjaimat.
Egyikben sem az AF ment tönkre....
Végszóként azért szeretném ezt az egészet zárójelbe tenni, mert a pixel-peeping határán van. Telefonon, tévén visszanézve nem annyira probléma ez mint monitoron keresve a hibát. -
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem nagyon van mit elcseszni a beállításoknál. H265 4K30p. Lehet H264 jobb lenne?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pedig az OA4 is "ilyesmi", csak talán nem ennyire vacak: fix fókuszú kamera nyitott blendével, kb. 1m-re belőtt fókusztávval. Kinyújtott kézben tartott "szelfire" tökéletes, de tájképre nem nagyon, én is alig használom már - motoron. A motor műszerfala borotvaéles, a táj amit filmeznék, az meg nem az. A "filléres" Mini 3 (sima, nem pro) drónom kamerája sokkal szebb videókat készít, mert az autofókuszos, képes távolra élességet állítani.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
1. hiba - nagyon oda kell figyelni, hogy be legyen pattanva a dock és a kamera, mert mindenféle hibát ír ha nincs. Ez Action 2-nél sokkal jobb volt.
Fémház vs. félig átlátszó műanyag, hát igen
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mártonnak rendszeresen vannak tök jó kötekedős kommentjei, ami elgondolkoztató hogy nem mindenki ugyanúgy használja a kamerát. Csak sokszor nem bontja ki eléggé a gondolatot ezért szoktam beleállni.
Nekem pl a VR felhasználás eszembe sem jutott, de ott abszolút igaza van. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mi van velem?
Aki végigolvassa az elejétől ezt a 360/8k dolgot érteni fogja..
Én nem "osztom az észt", leírom amit tudok, tapasztalok, használok.
Mi volt ebben fals? -
Gyöször
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ja bocs marketinges vagyok. Nem akartam belekavarni a topicodba.
-
Gyöször
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az halott politika. A flagshippel mindenki ELŐTT kell kijönni, különben már mindneki vett amolyat és nem vesz dji-t. Akkor sem ha picit jobb. Az hogy én 5 év múlva 100ért megveszek tőlük valamit blekkfrájdéjon mert jobb a tesztekben az már halottnak a csók.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De nem is akarom megközelíteni azt a látványt, amit "egy sima akciókamera tud."
még mindig elbeszélünk egymás mellett. a teljes, kiterített, rögzített 360-as fotó/videó 8k részletességű. Nem normál, meg halszemoptikás 8k videót akarok nézni 8k tv-n. Ez VR-hoz kell. Ott igenis számít, hogy 5.7k 6.5k vagy éppen 8k valami.A videót köszi, láttam már 5 hónappal ezelőtt. De nem is arról volt szó, hogy az Insta 8k-ja valódi 8k-e. Hanem éppen arról, hogy a gopro azt állítja a stitchelt kép végre valódi 8k-s, nem kisebb mint a konkurrenciáknál. Keress rá, vannak ábrák, miért is..
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
tele van vele a net.
gopro is úgy reklámozza, ezzel pozicionalja magat a konkurrencia fole -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
max2 8k valódi
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a buli!
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majd ha kijön az Antigravity, érdekes lesz.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ezt most kinek is szántad?
mert éppen a gopro max2 és osmo360 8k-járól volt szó.. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
lement, mert kijött a gopro max2, valós 8k-val, pechükre pont rosszkor
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az Insta nem kínai? Tök aszittem sencseni.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jó rendben
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És a GoPro 10, 11-et is, katasztrófa...
12-től már jobbak, de a szerintem a DJI Osmo Action 5pro a legjobb, üzemidőben legalább is biztosan és a képminőség szerintem akciókamerához képest nagyon-nagyon jó!
Persze nem a milliós profi kamerákhoz kell hasonlítani a képminőséget, sokaknak olyan elvásárai vannak amit tényleg a nagyon drága "studio" kamerák tudnak, ez egyik sem az, ezt kellene elengedni.
ilyet választasz, biztosan nem fogod megbánni. -
Buddhha
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A sok kattintás miatt azt hittem, hogy a villanyautós topicban vagyok, és már azon gondolkodtam, hogy milyen kocsival parkoltál a tetőre...
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
bírom ezeket a tiny planet felvételeket

-
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Lithiumos akkuból 100Wh (wattóra) a max megengedett amit felvihetsz a fedélzetre, 160Wh amit még NOTOC-cal, légitársasági engedéllyel. Feladottba semmilyen akkut nem szabad tenni sehol a világon, ICAO, IATA, EASA mindenki kimondja. Nem kell senkinek hinni, elég elolvasni a légitársaság oldalán. Feladottban csak kerekesszék akkut lehet vinni/szállítani mert az külön térben (compartment) van, lent van oltási lehetóség és elfojtja, ott nem okoz bajt. Ha a pogyóban van akkor az a gond hogy a többi 100 poggyász is lángra kep, azt már nem oltja el a rendszer biztosan.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akármelyik légitársasággal repültem mind azt írta hogy a lítium aksi kizárólag a kéziben lehet szállítani. Az elktromos fogkefét és borotvát szoktam a feladott poggyászba rakni de hallottam olyanról is akinek azzal is volt gondja.
Logikus is ha valami gond van az akksival pont a raktérben nem férnek hozzá. Fedélzeten ha gond van akkor gondolom bele rakják valami spéci dobozba aztán ott éghet kedvére. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én mindíg felviszem kézi pogyászba az aksikat és kamerát. Szigorúan tilos a feladott pogyászba rakni.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A fülesem okokzta a gondot, asztali hangszórón szépen szól.
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kiváló ügynök volt. Sok tenger és óceánban mártoztunk meg együtt 🫡
-
nfsu17
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Insta360 Ace pro 2
Tippre -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Acepro2-vel nem tudom mi a helyzet részletesség terén de 1 elmardt a OA5-höz képest. Milyen a 4k120 stabija különben ? Mert ott volt gondom az ave1-el.
Amerikaban minden böszme nagy. 1.5x európához képest mindenben, autó, kaja, út, minden .
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mondtam én korábban, nekem volt acepro1-em. A normál színprofilban még a DJI normál színprofilnál is jobb színe van. Hozzá sem nyúltam. Aztán most meg bele kostóltam a D-logM-be, az mindent visz ha utómunkázod, amitől nem kell félni mert nem holdraszállás.
Plusz egy kis kontraszt, +csipetnyi szín, és shadow és brightnessel játszani fényerőtől függően. Szóval szerintem D-logM az ász ha foglalkozol vele.
Ez egy Chicagói felvétel. Megnéztük a várost a fiam versenye előtt. [link] Persze YT minőség... -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
túlmelegszik, ha nincs feltöltve eléggé? ez nekem új
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ÉS mi lett a teszt eredménye?

Ja, magassággal nincs baj, épp jöttek a zivatar felhők, ilyenkor egész be tudnak alcsonyra csúszni, így 120men is el lehet őket csípni
Amúgy nem baj, mert nem nagyon történik semmi. Kezd olyan lenni mint a mobil piac
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jaj. Szerinted miért mind1 a márka? Hát mert az számít amit írtál is ...
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Minden snorkel után elmostam és 15 percet áztattam, ennek ellenére lejött a puha gumis borítás a zsanér körül. A só berakódott és lenyomta, illetve a flp screen köré is kirakódott. Idő után fehéres elváltozás lett. Napi 2x1-1.5 óra snorkel 12 napig. OA5-ön nyoma sincs hogy sós vízben volt.
Egy aceprot ki is cseréltek, de a másodiknál is ugyan az volt a jelenség. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Acepro 2-n még mindíg a zsanér körüli puha borítás nem bírja a sós vizet, lehet neked nem kritérium, de megoldhatták volna. A másik meg a mérete ami érezhető víz alatt és motoron is, azt kell mondjam OA5-t sokkal jobban akciókamara, acpeo inkább vlog kamera.
Mióta kitapasztaltam a D-logM-et már nem is vágyom más képmódra. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És milyen s felvétel?
-
nfsu17
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem tudom van-e baja, mert nem szól(t).
Az idő pontos, ha a menüjében nézem.
De a felvétel perc/másodperc ideje sem stimmelt, vmikor 9.45-50 között készült a felvétel, ő meg elnevezte "180436"-nak.
Mindegy, figyelem majd még. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
várjuk az eredményt
Én legalábbis nagyon 
-
gixxergabi
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi. Közben végig vittem alkalmazásban. Ups viszi el, mivel még garis elvileg az ingyen, Szombathelyi szerviz címre, aztán majd ott megnézik és mondanak rá vmit...
-
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Vehet drágábbat is persze, de mivel 10eFt-okínaival indított azt gondoltam, nem szeretne rá sokat költeni. Vegye meg a legújabb GoPro-t akkor és két hét múlva adja el féláron, az is egy megoldás.
Vásárlás előtt ha megnézed, akkor nem érhet meglepetés. Nem volt gondos a tulaj az fizikailag is látszódhat, valamint rá is kérdezhetsz az előéletére. Meg kell mondani hogy mire fogja használni, ha tőlem így venének és tudnám hogy már nem vízálló akkor nem tagadnám le.Amennyiben 8-ast vásárol nekem van vadiúj vízálló még fóliás tokom, az utazás idejére szívesen köcsönadom (vagy eladom) én tuti soha nem fogom használni.
Amúgy víz alatt minek a hang? Ha nagyon fontos, akkor azt külön is fel lehet venni másik eszközzel, nem nagy dolog utólag alátenni. -
kawaer5
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen van.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Oké, de az egyik 360 a másik nem. A nagylátószögű lencsék mindig fényigényesebbek, de igen, haztározottan jobb a Gopro. Egy x5-öt és az osmo360az azért megnéztem volna

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na, megvolt a merüléses teszt. Az első 2-3 méteren nem olyan rossz az x4-de alatta...
6-7 méteren már elég észrevehető a küldönbség. A felső Gopro12, az alsó az X4. A videó meg még szemcsésebb. Nyilván kruplit az almával eset...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azaz, nem emlékeztem, hogy pontosan hol van
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem tudom, de mintha az alkalmazáson belül külön rákerestem volna a frissítésre vagy ilyesmi
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
01.05.03.20
-
static00
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kimostam, lássuk mi lesz pár nap múlva🤭
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ilyen hátizsákot még nem is láttam,de utána nézek.
Vannak olcsóbb verziók is ilyen fajtából,de ez stabilnak tűnik.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, ha jól emlékszem, be is dobtad ide, és beszéltünk róla. Hát amikor megláttam, hogy az X5 mennyivel jobb videót csinál fényszegény helyen, sírva fakadtak
a dji360nak meg még nagyobb szenzorai vannak...
De egyenlőre nem akarom lecserélni, várok még
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
szerintem átnevezni nem lehet,
C1-től C5-ig kapnak nevet és szevasz -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ja, értem, köszi
Adtak egy csomaggal, mondjuk nem néztem mennyit, de amúgy sem gondolnám, hogy 1 pár 1szer működne csak -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ja, hogy a 360 nem lesz a legjobb? Köszi a tippet.
Mostanában úgy is Single Lens-el a FreeFrame-et használom. Majd kísérletezek vele, melyik a jo 
Kell amúgy a párátlanító bele, anélkül tényleg párásodik? Gopro-m volt régen (gopro 2, és 4) tokban, az nem párásodott ha jól emlékszem -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
igen, látom, és lett is a pulzusom 121
, de azért köszi 
Pont akkor "kellett" megvenni, amikor nem ment az oldal, és így maradt a bolt. Néztem a insta store-t, de féltem, hogy nem érkezik meg időben. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, alza.
Néztem volna, ha lett volna
-
haruspex
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
megnézem, köszönöm. A hangot, hogy lehet vele normálisan megoldani?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
insta appal. Mással még nem próbáltam
Márton: Bár én mégnem próbáltam, de láttam már olyan programokat, weboldalakat, ami a gpx-ből tud ilyen map-ot csinálni. pl: https://goprotelemetryextractor.com/
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Miért lenne ódivatú egy szabadon be-/kikapcsolható szolgáltatás?
Én rendszeresen használom, mert egyrészt sokszor hasznos (pl. rendszeresen készítek timelapse videókat, és azokon nagyon jó látni, hogy mi mikor történt, mikor kelt fel a nap, mikor mi történt egy hosszabb időtartam alatt.)
Másrészt most éppen hivatalos célra kell dokumentációt készítenem, és a videóban érvényességi feltétel, hogy folyamatos időkijelzés legyen rajta. Úgyhogy utazhatok haza a jó öreg SJCamért...

MaCS
Szerk.: Fel nem foghatom, hogy széles körben használt, meglevő és semmibe nem kerülő szolgáltatások elvétele miért számít fejlődésnek. A minap a Yettel közölte velem büszkén, hogy akkorát fejlesztettek, hogy elvették a publikus IP-címemet... A családi videókon szerintem nem véletlenül szokott feltüntetett dátum/időpont szerepelni, hiszen a nagyiék mondjuk nem annyira a fájltulajdonságokat akarják bányászni (mivel azt sem tudják, hogy mik azok), az eredeti fájlnevek és metaadatok pedig eleve messze nem mindig maradnak meg. A videókat átszerkesztik, értelemszerűen átnevezik -- így aztán lehet töprengeni, hogy mikor készültek.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kb sehol, szokásos kamu videó :/
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szerintem ott ahol nincs kiírva, hogy 5 vagy 4, gondolom...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezt most
vagyis így szerintem biztonságos. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Insta360 stúdió (Windows)
De a video is elég ocsmány. 10 percnél az erdőben, olyan mint egy C64es játék

-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
igen, más is panaszkodik a fórumon h nem ért kínaiul

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Oké, akkor hogyan lehet mobiltelefon nélkül aktiválni? Mert ha sehogy, az bizony baj.
Az egy szép dolog, hogy lehetőséget biztosítanak arra, hogy a garancia ne a vásárlással induljon -- de az semmiképpen sem menthető, ha az aktiválás a működés feltétele. A normális az, hogy ha nem élek a lehetőséggel (mert mondjuk nincsenek meg az aktiválás feltételei), akkor a vásárlással induljon a garancia.
MaCS
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, ha maradt a 8k30, akkor én nem nevezném X5-nek..

Jöhet a DJI

-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor legyen 50p, bánomisén, csak ne darabos mozgást nézzek a sisakban.
Vagy tudjon csak 5-10 percet egyszerre. Ha a Sony ki mer adni így kamerát, ők miért nem.. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
én a 8k/60-at várom már évek óta, ami nagyjából (...) kihasználná végre az épp aktuális vr kukkerem paneljét. remélem meglépik, mert jön a dji is!
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem hinném.. Az eddig is volt, lehetett cserélni ha megsérült.
Most miért reklámoznák ezt akkora újdonságként?
Továbbá miért lesz olyan homályos, mikor leveszi a töröttet? -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nem, persze
de kivenni, külön tölteni, visszatenni.. nekem macera
sok kamomat a keretből kell kivenni, hogy hozzáférjek egyáltalán az akkuhoz.
míg a type-c csati ott figyel. kis pihik mindig vannak, ilyenkor csak rádugom a typec-t, egye csak
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem Honkong-ból jött első alakalommal az acepro 1. Nem volt holdraszállás a vámolás, viszont foglalkozni kell vele és kell vámtarifaszám is. Minden esetre annyira nem akarom...
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az rendben, de hokongból jön akkor lesz vámkezelés hiába fizetted meg az áfát már vételkor. Így olt az acepro 1-el is. Azért kérdem Kis Tigrist, hogy nekei volt-e külön vámkezelés vagy hozta a futár egyből ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az eladó az EMAG valamelyik külső partnere volt (valami GLD Group) - nem saját árukészletükről jött. Azt nem értem viszont, hogy a cég miért járatja le magát ilyen partnerekkel...
Viszont az EMAG küldte vissza a pénzemet - kb. azonnal. Sok mindent vettem már tőlük, és eddig soha nem volt gondom velük. -
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Lehet nem a mennyiségre kéne menni, auto módban soha nem lesznek jók ezek a videók. Próbáld meg kitapasztalni a beállítási lehetőségeket, hogyan reagál a különböző fényekre és sokkal szebb videókat fogsz készíteni meglátod. Soha nem késő visszaülni, ha már így fogalmaztál. Már az amatőr fotósok se használják az auto módot, ugyanis a fényképező nem tudja mit szeretnél, jobb ennek a témának egy kicsit utánajárni. Szép fényeket.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elvileg az én pontosan ugyanilyen fajta, de 256MB-os Samsung kártyám is megérkezik holnap délután. Nagyon bízom benne, hogy ez jól fog működni.

-
Vyndree
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mielőtt valaki elkezd vele foglalkozni érdemes végig nézni ezt a videót hogy tisztába tegyük mi mire jó, és akkor kiváló rövid videókat lehet vele készíteni. Röviden összefoglalja mi is az a Time Lapse, a Timewarp és a Night Lapse. Minden helyzethez más beállítás (interval) kell, de van ami maradhat, ilyen például a WB, vagy a Sharpness.
Aztán hogy fotót vagy videót készítesz az a te dolgod. A képekből, főleg ha RAW, többet lehet kihozni és minőségben is szebb lesz a végeredmény, a videó meg olyan amilyen. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
lock-olva volt az iso 100-ra?
bár ilyen világosban alapból illene az automatának is azt használnia -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szerintem ennyi képpont mozgás esetén nem számít a bitrate, a képzajon meg nem javít.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Érdekes, hogy a hero13 még napfényben is képzajosabb mint a másik kettő. Persze ki lehet takarítani davici-vel, viszont ahogy kevesebb a fény egyre nagyobb bajba van a gopro.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van még jó 1-1.5 hónapom ez első motoros túra előtt. Ha addig nem rakják rendbe az OA5 alap színprofilt, a HDR kikapcsolást és az hullámzó expoziciót akkor veszek egy acepro2-t. A trombitával amúgy sem tudnak mit kezdeni, de van olyan érzésem, hogy elengedték majd az OA6-nál figyelnek erre remélhetőleg.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jók mind. Bírom a timelapse videókat. (Az antennásakat főleg!
) -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csókoltatom goproékat ismételten

A timlapse bitsebességet külön be kell állítani. Hiába állítottam be videónál high-ra, low-on volt timelapse-nál
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Rossz helyen volt az antenna!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Napellenzőnek nevezi a gyártó - és felhívja a figyelmet, hogy vele a kamera nem vízálló (mondjuk az érthető). Én cuppanós szűrőkészletet rendeltem (elvileg meg is jön a héten) - a vevők dícsérték.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Konkrétan vibrál az ég ami azért durva mert ez a probléma HLG/DLog esetén sokkal durvább. Ha normálnál látszik, egy dlog használhatatlan lett volna.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
hátrafelé veszel? előrenézős is van? lehet érdekelne

-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez a OA5 ? Most a YT felvétel a rossz vagy tényleg ennyire ugrál az expozició? Kivilágosodik elsötétül az ég.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Világvevő. F@sza.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A villámhárító mire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Alzás, remélem nem szívóznak.
Egyikben sem az AF ment tönkre....

vagyis így szerintem biztonságos. 
Viszont az EMAG küldte vissza a pénzemet - kb. azonnal. Sok mindent vettem már tőlük, és eddig soha nem volt gondom velük.
)