Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vinrael
üzenetére
mert spektrométer híján nem tudja, hogy milyen színt látsz valójában, a huawei meg pont akkor pont jobban tippelt. ha kimész a melegfehér fénnyel megvilágított szobából a déli napfénybe, akkor azt követi, mert látja a fény változását, a színes épületnél pont ugyanez történt, csak pont nem tudta, hogy ez egy változó színű épület,
-
-
blackmoto
senior tag
-
Technoman
őstag
válasz
Vinrael
üzenetére
Azt olvastam -remélhetően jól értelmezve- hogy a Gugli egy esetleges garanciális javítás esetén nem azt firtatja, hogy egy adott országban hol vetted a pld 8 Pro-t, hanem azt, hogy ott hivatalosan jelen vannak-e. Ha ez a tézis igaz (meg az is, amit a Yettel főnök mondott), még pár nap aztán ...... -)
Bazsi84
Igazából, a jelenlegi FT/USD/EUR árfolyamból kiindulva, nagyot már nem fog esni a 8-as vonal ára. Szerintem max. 250e-re beesik a Pro, azt csá'. Bár azért eltudnék viselni, egy olyan igazi amerikai, Black Friday-es készlet kisöprést
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Vinrael
üzenetére
Google Pixel 8: Release date, price, and availabilityGoogle Pixel 8 (128GB): $699 / €799 / £699Google Pixel 8 Pro (128GB): $999 / €1,099 / £999
Google officially launched the Pixel 8 and Pixel 8 Pro on October 4, 2023. At its annual Made by Google event in New York City, the company announced the phones and a new smartwatch: the Google Pixel Watch 2.
On May 7, 2024, Google added a third member to the Pixel 8 series: the mid-range Pixel 8a. The phone offers many of the same features found on the proper Pixel 8 line, including the Tensor G3 SoC and a seven-year update promise. However, it does come in at a lower price and skimps on some features to get there.
- Android Authority -
Bazsi84
senior tag
válasz
Vinrael
üzenetére
Illetve ha van egy használható telód,azért is viszonylag szép pénzt kapsz.Igy nekem 293 font lenne egy 8-as.gondolkozom is. Mondjuk ahogy én lattam az utobbi evekben,miutan kijott az uj modell,azt probaljak majd tolni es egyre kevesebb akcio lesz a regiekre.Lasd,p7 még elég borsos ahhoz képest,h 2 éves,50-el olcsobb,csak,mint a 8-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android Autót minden mobilra!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ilyen helyzetben érdemes kézzel beállítani oda, ahol neked tetszik.
Csepy