- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
válasz
qu1cKr2k12 #4120 üzenetére
Én iPhone - ról jövök. Egyszer már próbáltam lejönni a szerről Samsung telefonnal, sikertelenül. Egyebek mellett az említett értesítési delay miatt sem jött össze a deal, így maradtam. Most viszont már 3 éves lett a kicsike, és bevallom nem éreztem késztetést arra hogy 300e környékén vegyek megint valamit, így én csak mint utolsó ments vár próbálkoztam egyet a Pixel-el, igaz csak egy 7a lett a kiszemelt, mert az ára és a tesztek nagyon biztatóak voltak. Nejemnek még 13 van, lányaimnak i14 és i15 - fiam egyedül androidos - így azért maradt mivel összehasonlítani.
Mint rendszer a Pixel androidja partiban van szinte mindenben a ios - el hála istennek. Értesítések is tökéletesen megjönnek, akkumulátor kb i15 szintje minimum... Sőt.
Kamera van olyan jó...i14 - ig, i15 azért jobb, de ugye Pixel 7a a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest