Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Igazából munkhelyi gép, így most sajnos a pontos specifikációkat nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy minden integrált, sima intel vidkarival, 1903-as windows 10-el.
Szerintem a legnagyobb hibát ott követjük el, hogy a gépben keressük a hibát. Itt vagy a google-nél nem klappol valami, vagy a microsoft-nál. Hozzáteszem, melóban is 15 gépből csak 1 produkálja, az én itthonimnak kutya baja, meg nagyon mástól sem hallottam. Egyetűl munkatársam fordult hozzám ugyanezzel a panasszal, mert az ő otthoni laptopján is elfüstölt a chrome.
Egyébként a chrome fórumon ahol a megoldásokat is találtam a bizonyos control flow guard szolgáltatásra gyanakszanak.
Meg én is a microsoftot mondanám, ha mindig update után döglik be a rendszer. Drivert meg ilyeneket nem, mertha egy egyszerű fájlátnevezés megoldja a problémát, ott valami elég érdekes belső hiba lehet. Talán a microsoft érzékeli a programnevek alapján melyik a chrome alapú böngésző. Vagy én nem tudom...
Mindenesetre, most egyelőre jónak tűnik a dolog. Szóval ha valaki ilyet tapasztal, ajánlom a chrome.exe-t átnevezni chrom.exe-re. Aztán reménykedjünk hogy a két nagycég közül valamelyik megoldja ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest