Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Igazából munkhelyi gép, így most sajnos a pontos specifikációkat nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy minden integrált, sima intel vidkarival, 1903-as windows 10-el.
Szerintem a legnagyobb hibát ott követjük el, hogy a gépben keressük a hibát. Itt vagy a google-nél nem klappol valami, vagy a microsoft-nál. Hozzáteszem, melóban is 15 gépből csak 1 produkálja, az én itthonimnak kutya baja, meg nagyon mástól sem hallottam. Egyetűl munkatársam fordult hozzám ugyanezzel a panasszal, mert az ő otthoni laptopján is elfüstölt a chrome.
Egyébként a chrome fórumon ahol a megoldásokat is találtam a bizonyos control flow guard szolgáltatásra gyanakszanak.
Meg én is a microsoftot mondanám, ha mindig update után döglik be a rendszer. Drivert meg ilyeneket nem, mertha egy egyszerű fájlátnevezés megoldja a problémát, ott valami elég érdekes belső hiba lehet. Talán a microsoft érzékeli a programnevek alapján melyik a chrome alapú böngésző. Vagy én nem tudom...
Mindenesetre, most egyelőre jónak tűnik a dolog. Szóval ha valaki ilyet tapasztal, ajánlom a chrome.exe-t átnevezni chrom.exe-re. Aztán reménykedjünk hogy a két nagycég közül valamelyik megoldja ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest