Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
takjoe
tag
Sziasztok!
A gép szervízben volt, elötte leszedtem egy pár programot,köztük a Chrome-ot is az összes beállításommal.
Újra itt a gép, de nem tudom telepíteni a Chrome-ot, több helyről is próbáltam (installation failed, the Google Chrome installer failed to start,ismeretlen telepítőhiba) ilyeneket ír. Jó lenne telepíteni, mivel nagyon sok belépési kódóm ,jelszavam, kedvencem csak ott van meg. Mi lehet a hiba?
Kösz. -
takjoe
tag
válasz
spammer
üzenetére
Kösz, értem már,így tényleg nincs sok értelmük. Nekem a Speed Dial-ban nincs oldalsávom(vagy legalábbis nem találom) és Applications-t sem látok sehol.Ha megnyitom a Speed Dial oldalt fent van egy keresőmező (amit egy jobbra fent lévő nyíl ikonnal el tudok tüntetni) mellette egy beállítás ikon ahol a sorok és oszlopok számát és színét tudom beállítani,alatta pedig a beállított oldalak képét látom.
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Néhány bővítmény, amiket a Chrome áruházból töltöttem le, nem jelenik meg a bővítmények között, nem találom őket sehol. Például a Bubble Shooter, Stupe Flix Video Maker. Látom hogy tölt valamit, majd megjelenik a Speed Dial lap és semmi több. Hol találom őket?
Kösz. -
takjoe
tag
Sziasztok,
Az utóbbi 2-3 héten a Chrome böngészőben lejátszott videók minősége iszonyatosan rossz, akadozik, meg-megáll a hang recseg, torzít. A fenn lévő IE -n ugyanezeket simán le tudom játszani.. Mi lehet a hiba?
Kösz -
takjoe
tag
Sziasztok!
Normális dolog az, hogy a "C:\Documents and Settings\xxxx\Local Settings\Application Data\Google"
mappa 1,45 GB adatot tartalmaz (itt kb.2-3 hetenként megjelenik -de csak szeptember óta- egy hosszú számsorral jelzett mappa,mindegyikben közel 100 MB adat van,lehet-e ezek közül valamit törölni?), maga a Google a programok között is közel 300 MB helyet foglal.
A gépem nem egy mai csirke, az op. rendszerem XP, sajnos böngészés is elég lassan megy,némely oldalt igen lassan nyit meg .Nem a nettel van a baj ,mert a lányom laptopján minden villámgyors. Az előzményeket és a cookie-ket rendszeresen szoktam pucolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest