Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Linuxos Chrome és Chromium. A problémám az utolsó előtti frissítés óta, hogy nem tudom váltani a helyesírás ellenőrzés nyelvét szövegmezőkből nyitott helyi menükkel, csak a beállítások alól. És hát nagyon idegesítő, hogy valahányszor váltani akarok magyarról angolra vagy vissza, be kell lépnem a beállításokba, be kell kapcsolnom a speciális beállítások megjelenítését, meg kell keresnem a helyesírás ellenőrzést, ott ki kell választanom a nyelvet és beállítani, majd visszamenni az oldalra, ahol gépeltem és ha már írtam valamit, sorban rákattintgatni a szavakra, mert mind pirossal van aláhúzva, hiába jó. Mindezt ahelyett, hogy rákattintanék a megfelelő nyelvre a helyi menüben.
Van erre valakinek megoldása? Próbáltam keresni kiegészítőt, ami tudja ugyanezt, de csak lokalizáció váltásra találtam.
Verzió: 31.0.1650.63
Ja és nem, nem kiegészítő okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest