Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
"Egyébként mi értelme 20 lapot egyszerre nyitva tartani? De még tízet is? Ennyi lappal dolgozol, munkához kell, vagy mi? Én mindig bezárom, ami nem kell, ott a könyvjelző ikonja vagy akár gyorshívó, katt és meg is nyílt, sosem értettem, miért jó annyi lapot nyitva tartani, hogy már át sem látja az ember."

Imádom az ilyen okoskodást...
Miért fáj az neked? Nem mindegy, ő mit csinál? Másképp használja a böngészőjét, neki ez a heppje, neked meg más, hadd legyen már ez a saját magánügye. Én is pontosan ugyanígy használom a böngészőt, amikor pl. webfejlesztés van, akkor igenis sok fülre van szükségem (és most sem csak 20 lap van, hanem több, több ablakban), és nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is magyarázattal tartoznék, ahogy a kérdező sem. A szórakozásra is sokszor sok fület nyitok, mert csak. Inkább a kérdésre kéne ilyenkor válaszolni, nem megpróbálni az illető preferenciáit átalakítani.
A Google hülyesége, hogy ennyi év alatt még egy Ctrl+Tabos fül-előnézeti lehetőséget sem alakítottak ki, ami a korábbi Operánál már évek óta jelen volt (remélhetőleg a Blinkkel ellátottnál is lesz majd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Miért fáj az neked? Nem mindegy, ő mit csinál? Másképp használja a böngészőjét, neki ez a heppje, neked meg más, hadd legyen már ez a saját magánügye. Én is pontosan ugyanígy használom a böngészőt, amikor pl. webfejlesztés van, akkor igenis sok fülre van szükségem (és most sem csak 20 lap van, hanem több, több ablakban), és nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is magyarázattal tartoznék, ahogy a kérdező sem. A szórakozásra is sokszor sok fület nyitok, mert csak. Inkább a kérdésre kéne ilyenkor válaszolni, nem megpróbálni az illető preferenciáit átalakítani.