- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #230 üzenetére
megjegyzés az utólag kutakodóknak ... ez az entware transmission tuningjához való
Köszönöm szépen!
Valóban két partícióm van már csak és azt hiszem, hogy sikerült megcsinálni és kigyomlálni is a fájlrendszert a ga(rá)zdálkodásom után. -
A /jffs/rootfs mappát megtarthatod, az később még jól jöhet másra is. Ugyanígy az Administration -> Scripts alatt is maradhat a parancs, legfeljebb a /jffs/rootfs mappából töröld ami nem kell, jelen esetben a ./usr/share/transmission/public_html alkönyvtárat a tartalmával együtt.
Ja igen, és láttam a videóban, hogy az Administration -> Scripts alatt csak annyi volt Neked is, hogy...
cp -r -f -p /jffs/rootfs/* /
mkdir -p /media/sys
mkdir -p /media/torrentDe Neked mintha három partíciód lett volna, volt így kéne a végére még egy harmadik sor is. Vagy nem?
mkdir -p /media/share
Meg ugyanúgy az USB mount scriptbe is kellene egy harmadik sor. Ezeket most törölted?
-
válasz
Intruder2k5 #228 üzenetére
köszi megnézem!
csak azt nem tudom, hogy mi legyen a jffs tacepao-val? -
Ja, hát akkor azért nem jó az én leírásom... Akkor annyit kéne csinálni, hogy megkeresed az entware verziós transmission megfelelő file-jait, ami gondolom, de tényleg csak gondolom, hogy akkor talán az /opt/usr/share/transmission/public_html alatt lesznek, és azokat írod felül a letöltött tar-gz file tartalmával.
-
válasz
Intruder2k5 #226 üzenetére
entware verzió, korábban azt olvatam valahol , hogy a tomato fw transmission bugos, akkor ebben jó a fw transmission?
Szedjem le az entware transmissiont? Hogyan?
Az fw transmission verziót hogy kell beizzítani? -
Pedig látszólag minden jó.
Milyen transmission.t használsz, azt ami a firmware-ben van, vagy entware-be telepítettél?
Ha entware verzió, akkor az a baj, ha a firmware-ben lévő, akkor kérnék egy screenshot-ot még a bittorrent oldalról is.
-
válasz
Intruder2k5 #201 üzenetére
Ez sajnos most sem megy. Itt egy videó rólam. Mit csináljak?
[link] -
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #219 üzenetére
Köszönöm az információt. Most legalább tudom hogy mennyi ideig tart fordítani
.
Még egy kérdés (nem találtam rá egyértelmű választ):
a sysupgrade.bin -t minden egyes alkalommal "használni" kell, vagy csak akkor ha pl. kernel update is van? -
xabolcs
őstag
Tavaly oktoberi OpenWrt SNAPSHOT (r27913-a2aabc9a7a)-vel dumb AP-kent hasznalva, 120 napos uptime mellett semmi hiba:
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #218 üzenetére
Ez jó hír,köszi ,amott még van vagy 20 oldalnyi atolvasnivalo,de nem semmi amit lancethepants csinált idáig
-
Egyébként emiatt nem kell feltétlenül fordítani, vannak letölthető nightly buildek is.
-
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5 #216 üzenetére
Lynksysfirumos topikot olvastam ,9-10ik oldal körül van ez a téma hogy ha PPPoE a kapcsolat akkor van olyan szitu hogy lesik a link speed .ez még a 2025rc1 előtt volt ott emlitve
-
-
Balinov
titán
Srácok ,a 4db GB lan port mennyire stabil ?1db home szervert (Intel GB pan),1db zyxel nast (1db ,asszem valami régebbi RTL vezérlő )ill egy hive hubot ,ami csak 10mbiten kommunikál )kéne kiszolgalnia, jól gondolom hogy se gyári se openwrt,se t64 fwvel nem kellene semmi gondnak lenni vezetékes halon .
-
attires
tag
Akit érdekel... (sikerült röpke 3 óra alatt fordítani egyet. M1 MacBook Air)
tomato64-gl-mt6000_a467e04_update.tzst.zip [link]
A 2025.08.19.-I [commit_a467e04] szerint.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #209 üzenetére
Másik WiFi-s eszköz nincs kéznél, amivel tudnál mérni egyet?
-De van, egy kínai Tab, ami szintén ugyanezeket a számokat produkálja amit a telefonom.Majd a jövó héten OFF-olom a kaon mesht (4 eszköz) és úgy mérek. Mert már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy zavarja a MT6000 device-ot. Pedig aztán más csatorna, más sávszél, más helység. Viszont nekem is úton a második MT6000, ennek ellenére
Ki fog tisztulni minden anomália. -
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5 #202 üzenetére
Azonos.
Most bezzeg nem találom a leírást, ami miatt abbahagytam a szórakozást vele.
Végülis nem okoz problémát, mert igaz, hogy fapados, de legalább nem használom. (Tr remote, pc-n és telón is.)
(Ugyanazt szerettem volna feltenni, amit a leírásodban is linkeltél.) -
attires
tag
Köszönöm szépen!
Közben nekem is elindult Debian 12 (ARM64, Parallels) alatt.
A trükk az volt hogy a "downloads"-s alatt kellett létrehozni a tomato64 könyvtárat...
Most várok, hogy végezzen...Hogy én is írjak valami hasznosat:
Nekem azért volt erre szükségem mert az OpenVPN kliensek több száz km-re vannak...Padavan-ról hogyan migráljuk az OpenVPN szerver "kulcsokat" Tomato64-re:
A "Padavan" routerre bejelentkezunk SSH-n és megkeressük az
/etc/storage/openvpn/server mappát. Az itt található fileokat megnyitjuk (szövegszerkesztő) és a tartalmukat átmásoljuk (CTRL-C, CTRL-V) a megfelelő helyre.
Ezután nyomunk egy SAVE-t, és máris csatlakozhatnak a távoli kliensek.(Azért ellenőrizzük le a szerver indítása előtt a beállításokat. pl. port, dyndns)
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #194 üzenetére
Back to the School -15$ kupon + ZEN kártyával fizettem, ami további 4% visszatérítést ad, és ezzel a mai jó dollár árfolyammal ennyire jött ki. Az üzi szerint már feladták mindkettőt. Csak beváljon!
-
Szia nekem debian 13 trixie rc2 alatt működött a dolog elég mostoha körülmények között egy magam által eszkábált wifi repeateren keresztül kaptam a netet igen lomha hálózati körülmények mellett másodjára, mert először a befejezés előtt a nővér odébb tolta a repeater routert és dobott két hibát ... kishíján megütött a guta. Aztán az adott paranccsal kitakarítottam a szemetet és újra nekiugrottam , akkor végre lefutott a folyamat ... egy fél délelőtt kelett hozzá.
Amúgy semmi különös.sudo nala update && sudo nala upgrade
sudo nala autoremove
sudo nala autopurge
sudo nala cleanapt install bc build-essential file git libncurses-dev rsync unzip wget
git clone https://github.com/tomato64/tomato64.git
cd tomato64make mt6000
és ennyi volt ... a szemem gúvadt fél napig, néha megmozgattam az egeret, hogy ne aludjon be a rendszer.
A mappa tisztításhoz a
make distclean parancsot használtam.Hajrá!
-
attires
tag
Szia!
Leírnád légy szíves röviden, hogy hogyan sikerült fordítanod?
Nekem a "make mt6000" -nél elrepül mindig.
Ha root vagyok akkor az a baja, ha nem vagyok akkor meg az...Az újabb commitban javítottak az "OpenVPN-en" (OpenVPN Client: IPSET incorrectly configured w/ DNSMasq) ami miatt szeretnék fordítani.
-
válasz
Intruder2k5 #201 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
the radish #199 üzenetére
Akkor gondolom a Tomato64-ben régebbi van még. [kép]
-
Átírtam a leírást Tomato64-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest