- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Működik egyenlőre.
Intruder2k5 #104, Én köszönöm. Ráérek most ügyeletben.nighly 250808-nak írja fejlécben az aboutnál.
-
A frissítést fel is toltam:
[lihttps://mega.nz/file/o5kE2JJI#iY_Wo5B1gXzce8OeFqSwlxOc_GuZdUx9iaFOMAjPJAwnk]
midjárt ki is próbálom -
Mivel eddig érdemben nem fértem úgy hozzá a routerhez, hogy neten lóghasson, ezért mérgemben buildeltem egy friss verziót, amolyan dayly build from CsI, majd feltolom valahová. Elég a két utolsó fájl ugye, csináljak hozzájuk md5sumot is? Semmiség az egész, csak fél nappalig tart egy buildelés, még a Mari néni bugyogó címkéje is bele van fordítva.
-
válasz
Intruder2k5 #92 üzenetére
Igy csináltam. Először átírtam a LAN IP-t 192.168.11.1-re és a DHCP-t is ennek megfelelően átírtam, elmentettem, ezt még megette, mehettem tovább. Amikos a BSSID-et beírtam és elmentettem, akkor elvesztettem a kapcsolatot a routerrel. Látszólag a hlókártya tulajdonságainál azt írta, hogy még él a hálózat, de böngészón keresztül már nem volt elérhető a router. Csak a recovery WEB server segített.
A LAN IP-t nem kellett volna átírnom mert a forrás Wifi LAN IP-je nem 1-es, hanem 0-ás. -
válasz
aldebaran #78 üzenetére
Nem ez nem az sajnos , itt csak a lucy korábban elmentett beállításait lehet visszatölteni az "nvramba"
Tudom, hogy emlékeim szerint az áramtalanított router reset gombját benyomva tartva kell áram alá helyezni és mindadig nyomni, míg a led át nem vált lassú villogásba. De erősítsetek már meg vagy cáfoljatok kérlek! -
válasz
Intruder2k5 #74 üzenetére
Nem tudom a recowery módot megcsinálni. Tudnátok segíteni?
Az nem baj ugye, hogy a lan ip át lett állítva 192.168.1.1-re ? -
válasz
Intruder2k5 #66 üzenetére
Köszi, ha majd mellette leszek, még ezt megnézem. Most itt az ügyeletben a Flint 2-est fogom tuningolni., meg ha jut rá idő ezen a hétvégén , akkor az Asus R-TN 18-asra (, ami most relézi nekem a netet ide a bádogvityillómba) is fel fogok tolni egy fresh tomatot, ha kész lesz a Flint 2-es. Festés van sajnos és szükségállapot.
-
-
válasz
Intruder2k5 #53 üzenetére
Köszi. Már ma délelőtt 10-kor bent volt a pesti elosztóban.
-
válasz
Intruder2k5 #50 üzenetére
Nem. Még a sokadik állomásnál tart. Már valahol az euro DHL-nél van.
-
válasz
Intruder2k5 #45 üzenetére
Durva lenne valamelyik fájlba belenyúlni?
-
válasz
Intruder2k5 #42 üzenetére
Singapore talán jó lesz.
-
válasz
Intruder2k5 #37 üzenetére
Köszi!
"De nem kell túlaggódni" ... jaa ja, mint a régi szép időkben. -
válasz
Intruder2k5 #35 üzenetére
A zip-et előbb ki kell bontani akarmi.bin -re ugye?
-
válasz
Intruder2k5 #29 üzenetére
A tomato fw-t majd a Lucy utolsó alsó sorából simán fel lehet tenni, mint egy open wrt sysupgrade-t. Ha igen akkor ittt is kell mad egy reset az első bootolás után .... azt hogyan ?
-
A kuponkódok már a létezésükkel teljes indukciós bizonyítékai az árdrágításnak.Meg a bankom hétfó reggelig nem érhető el a netenés nem tudom most a kártyáról lefogyott péánzt pótolni.
-
válasz
aldebaran #31 üzenetére
Köszi, de ezt most tanulópénznek könyvelem le. Nem bonyolítom újra. Örülök, hogy túl vagyok a fizetésen.
A kuponkódokat sosem tudtam eddig a helyükön kezelni. Már mikor a nejem a sparos kuponokkal közelít felém tolom visdsza neki, hogy na akkor menj és vásárold le Te. De ezt most elb@xtam nem is tudtam értelmezni, hogy miaz a CD0810 kód, azt hittem, hogy azt a régi vásárlóknak küldik a felhasználói fiókba. -
válasz
Intruder2k5 #29 üzenetére
Köszi. Mindig tanul az ember.
-
Már lassan sínen lesz.
-
válasz
Intruder2k5 #26 üzenetére
Köszi. Akkor beregizek és én is onnan veszem, nem a polákoktól.
-
válasz
Intruder2k5 #21 üzenetére
Köszönöm a második PPPOE sessionnek utána nézek. A switch AP wan-lan átalakítás nekem is így rémlett.
-
válasz
Intruder2k5 #19 üzenetére
Köszönöm szépen.
Csak azért akarom így mert az inverterem és a külső kamerám ragyogóan megy az onttal és azt már nem akarom machinálni. A wifiket majd kikapcsolom az onton.
Ha majd meglesz az új vas, akkor jelentkezek egy-két segítségért.
Nagyon kecsegtető ez a vas !!
Tomatoval a Switch-AP mód nagyon elvetemült ötlet? Az ONt 2,5gigás Lan portját dugnám a router 2,5gigás Lan1 portjára. -
Ha nem kapcsolom az ontot passtrough módba és a routert nat mögé teszem, akkor csak a dyndns elérés válik lehetetlenné, vagy vannak egyéb hátrányai is? A routerre dugott meghajtóval sem lehet torrentezni?
-
válasz
Intruder2k5 #12 üzenetére
Tehát a Qualcomm procira sosem lesz Tomato64 támogatás?
A 6GHz wifit úgysem tudjuk kihasználni (egyelőre) a többi wiufiben meg többet tud a Flint2. -
Jó játéknak tűnik. Gondolom, hogy megfontolgattad a Flint3 nagytesót is. Ha volt ilyen, akkor megosztanád, hogy miért ezt és miért nem amazt választottad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest