- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz
szaboi6512 #265 üzenetére
Bocs, nem neked akartam, hanem új hozzászólásként
-
Buvana
aktív tag
válasz
szaboi6512 #265 üzenetére
Tegnap átálltam teljesen az MT6000-re. A derék ac56U fióklakó lesz innentől. Elpötyögtem a port fordvardok, meg dhcp kiosztások beállításával, túléltem.
Jelenlegi szívfájdalmam viszont az, hogy van 3 db YI kamerám, és egyszer csak úgy döntöttek, hogy többé nem csatlakoznak a 2.4 ghz wifijére. És ugye onnantól nem lehet őket elérni. Az egyetlen megoldás áram off/on nekik. Egy foscam kamera viszont akkor is lógott rajta, neki nem volt gond. Gáz.
Ezek a korábbi kaon ar1344 eszközzel 100% biztonsággal üzemeltek. Ai javaslatára csináltam nekik külön vendéghálózatot wpa2-vel. (kaon is wpa3 volt végig, szóval tudják)
Most tesztelgetem, eddig ok, remélem ilyen is marad.Továbbá a redmi note12 pro is ha hazajövök nem azonnal csatlakozik a flint2 wifijére, és nincsenek beállítási lehetőségek a wifire vonatkozóan, mint a freshtomatoban PL. Hiányzik az a menü. Beacon interval stb stb...
Amúgy ok minden, és lehet később ezeket javítja a fejlesztő. Szóval hajrá
Másnak nincs olyan eszköze, aminek nem barátja a flint2 wifije?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest