- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, hasonlóba én is belefutottam múltkor, a 2nd routeren ugye ritkán használom a WiFi-t, amikor használom, akkor is csak ilyen 1 méter távolságon belül, és ezért gondoltam, le is veszem 50mW-ra a teljesítményét, de úgy nekem se akart menni, így aztán most 100mW-on van.
-
-
Balinov
titán
Koszi
Valami nalam nagyon nem kerek. 2025.3 stable-n
Ha enabled-re rakom, refresh, save, akkor a Tietekhez kepest nalam adblock config loaded=no, script activity idle, de a tobbi bejegyzes, a last run errorstol lefele nalam hianyzik.
Router log-ban adblock-ra szurve van egy csomo entry, de bevallom nem tudom, mit kell nezni.
SSH-n be tudok lepni, hogy tudnam az adblock service-t amblokk ujrainditani?
Valami nem kerek, az fix, de fogalmam sincs, innet merre
udv
Bali -
-
Na előkotortam az M.2 SSD-t, és mértem még azzal is egyet-kettőt. Nyugalmi állapotban SSD-vel az USB porton 8.4 Watt, majd az SSD-n adatmásolás (~120MB/sec sebességgel) partíción belül, egyik mappából a másikba 9.6 Watt, és végül ugyanez az adatmásolás, plusz közben 5G WiFi-n letöltés a netről, úgy ~20MB/sec sebességgel, 11.2 Watt teljesítményfelvétellel járt.
-
-
Igen, ez nálam is ilyen régi beidegződés, hogy a flashbe nem telepítünk dolgokat, mert nem használ neki a gyakori írás. Persze az idők során biztosan ez is sokat fejlődött már, és nem olyan flash van a mai routerekben mint 15 éve, de inkább én sem terhelem ezzel. Amit flashbe mentek, azok a forgalmi statisztikák, de ezt 24 vagy 48 órás intervallumban szoktam menteni. Ami log-ol olyat biztosan nem telepítenék a routerbe.
-
-
Ja igen, TKIP-t már nem használunk, nem is biztonságos, de sajnos eddig nem jutottunk a screenshot-okkal. A kizárólagos WPA3-at meg azért nem ajánlom, mert ha olyan eszköz akarna csatlakozni ami még nem támogatja, akkor megint szívás lesz belőle, ha nem jut eszedbe épp akkor. Szóval talán ez az ideális középút, ami még a régebbi eszközöket is engedi csatlakozni, biztonságos is, és nem is korlátoz. Én magam ezt használom.
-
Mobilon a 2.4GHz nekem se sokkal több, de mondjuk engem nem zavar.
Redmi Note 13 4G
2.4GHz [kép]
5GHz [kép]Párom tabletje (Xiaomi Pad 6)
2.4GHz és 5GHzSaját laptop
2.4GHz [kép]
5GHz [kép]Illetve amit írtam már minap, fiam szobájában a második Flint 2 is 5GHz linken csatlakozik az enyémhez, a két router között van körülbelül 9-10 méter távolság, 2 téglafal, és így szokott körülbelül 800-1000Mbps sebességen csatlakozni a két router egymáshoz.
Xiaomi routerekkel ez a link -70dBm körül volt, és a sebesség nem ment 300Mbps fölé, de inkább még kevesebb volt. Kábelen csatlakozva a második Flint 2-höz, ott is kb. 600-800Mbps-t lehet mérni.
-
Ezt olvastad amit a minap írtam? Nekem így megy most 501mW-on, de egyébként ugyanúgy választható 33 és 32dBm-ig mint driver default-on. [kép] [kép]
A Tomato nálad is 2025.03 verzió?
-
-
Először állíts be egy régiót , pl. Costa Rica, vagy USA. Ezután jobb oldalt alul mentsed (save). Most menj vissza és állítsd be a Transmit Powert és a csatornát. Az adott régiónak megfelelő értékek közül tudsz válogatni. Találtam egy régiót ahol egészen 1985 milliwattig fel lehet tekerni, csak elfelejtettem, hogy melyik volt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rájöttem hol rontottam el, én a régióváltás után csak alul rányomtam Save-re, és már néztem is a választható dBm / mW értékeket. Ez viszont így nem jó, mert újra kell tölteni az oldalt, tehát vagy F5, vagy pedig újra rá kell nyomni oldalt a Basic -> Wireless menüre, és ezt követően már választhatók a nagyobb teljesítmény értékek. 2.4 GHz & 5 GHz
szerk.:
Ja igen, elnézést, a választott régió a Panama, ez így nem látszik a képeken.szerk2.:
De ha az első, "driver default"-ot választod régiónak, akkor is elérhető az összes érték. -
Ahogyan az ASUS-okon is volt. Áramtalanítod, majd benyomod és tartod nyomva a reset gombot, közben visszakapcsolod, és mindaddig tartod a reset gombot, amíg nem fog fehéren villogni a routeren a LED. Ha ez megvan, akkor böngészőben 192.168.1.1 címen éred el a recovery felületet. Ja, és előzőleg a gép IP címét állítsd fixre, 192.168.1.2, maszk 255.255.255.0, és más nem kell.
-
Fiam is most nézte a posta csomagkövetést, Budapest csomaglogisztikai központ, szóval holnap érkezik hozzánk is a második.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest