- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz
szaboi6512 #265 üzenetére
Tegnap átálltam teljesen az MT6000-re. A derék ac56U fióklakó lesz innentől. Elpötyögtem a port fordvardok, meg dhcp kiosztások beállításával, túléltem.
Jelenlegi szívfájdalmam viszont az, hogy van 3 db YI kamerám, és egyszer csak úgy döntöttek, hogy többé nem csatlakoznak a 2.4 ghz wifijére. És ugye onnantól nem lehet őket elérni. Az egyetlen megoldás áram off/on nekik. Egy foscam kamera viszont akkor is lógott rajta, neki nem volt gond. Gáz.
Ezek a korábbi kaon ar1344 eszközzel 100% biztonsággal üzemeltek. Ai javaslatára csináltam nekik külön vendéghálózatot wpa2-vel. (kaon is wpa3 volt végig, szóval tudják)
Most tesztelgetem, eddig ok, remélem ilyen is marad.Továbbá a redmi note12 pro is ha hazajövök nem azonnal csatlakozik a flint2 wifijére, és nincsenek beállítási lehetőségek a wifire vonatkozóan, mint a freshtomatoban PL. Hiányzik az a menü. Beacon interval stb stb...
Amúgy ok minden, és lehet később ezeket javítja a fejlesztő. Szóval hajrá
Másnak nincs olyan eszköze, aminek nem barátja a flint2 wifije?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 09.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest