- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fila
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a modem LTE Cat4 modem, , azt írja LTE Multi-mód képes Usb modem ( ez 4G?, passz)
Ilyen opciót nem tudok kiválasztanimajd kipróbálom pc-re dugva, milyen sebességgel megy
-
Magyarországon a 3G szolgáltatást már vagy ~2 éve lekapcsolták, a Telekom a Yettel és a Vodafone is (akkor még így hívták), tehát az biztosan nem fog működni. Ha a stick nem támogatja a 4G/LTE szolgáltatást, akkor legfeljebb a 2G marad, ami briutálisan lassú, akár több percig is eltarthat rajta egy-egy weboldal betöltése. Az NCM-ről fogalmam sincs, hogy micsoda.
-
attires
tag
A legujabb nightly [link]
Tomato64 Firmware 2025.3 GL-MT6000 AIO Nightly 09.26.25
Linux kernel 6.6.104
Build commit: e7b1820 -
fila
senior tag
Beleraktam a routerbe egy Huawei E3372 LTE USB modemet, domino SIM kártyával.
Valami bibi van, persze nem a routerrel, én vagyok megint amatőr, de nem akar csatlakozni.
Ezek a beállítások vannak, mindent hagytam úgy ahogy volt.
(Évekkel ezelőtt ment erről router egy másik IQPro-s SIM-mel)Valakinek van ötlete mi a gond?

logban error:
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meglehet…
Mindenesetre majd nézni fogom, mert egyszer már jártam úgy hogy lejárt az egyik CA-m…
Azóta “szeretem” ha legalább 2-3 évig érvényes 😁 -
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ezek szerint "gyárilag" fordításkor "került" bele... -
-
attires
tag
Sziasztok!
A /rom/etc/ssl/certs mappában levő ca-certificates.crt nektek meddig érvényes?
A következő parancssal lehet megnézni (cli):
openssl x509 -in ca-certificates.crt -text -noout
Nekem:
Not Before: Nov 27 20:23:42 2006 GMT
Not After : Nov 27 20:53:42 2026 GMTElőre is köszönöm!
(Még nem jöttem rá hogyan lehetne a routerről "hosszabbítani")
-
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
varjal, kikapcsolt VPN mellett ceges lapos OK, kikapcsolt VPN mellett (mas VPN szolgaltato) telefonon es egy masik androidos tableten NOK. Nem vagyok 100%-ig meggyozodve, hogy ez ISP - bar teljesen kizarni sem tudom
Kozben megneztem a haztartasban talalhato tobbi eszkozzel. Pixel 8 Pro, Oppo telo, 2 Lenovo androidos tab (eltero android verzioval), Chromecast with Google TV. Egyikkel sem jon be egyik PH-s domain se.
Sot, privat Lenovo T480S-en (w10) sem.
Pingelni sem tudom a prohardver.hu-t, nslookup-ra server unknown, address 192.168.1.1, non-authortative server name prohardver.hu, ip 92.61.114.179 jon vissza. IP alapjan sem tudom elerni a PH kezdoldalt. Egyedul a ceges (w11) laposon megy VPN nelkul is.
Minden jel arra mutat - mar amennyire ertek hozza - hogy ISP oldal. Szerintetek? Erdemes lenne felhivnom az ISP-met?
udv
Bali -
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erdekes, de nem, nap vegen mindig lelovom a ceges VPN-t. 100%, hogy tegnap este, amikor neztem laposon a normal 5ghz-es SSID-n logtam, VPN off.
Viszont reggel, mikor olvastam a hsz-edet probakeppen bekapcsoltam a telefonon wifi mellett a VPN-nt es megy a PH minden domainje.
IP checker erdekes, most ceges elott ulve, VPN-nel IP cimem X, VPN off IP cim Y, telefonon VPN off-ban ugyanazt az IP-t latom, mint laposon VPN off-nal.
WIFI kapcsolatnal mind a ketto eszkozon (VPN off allasban) ugyanaz a DNS - 192.168.1.1 (Unencrypted), ami ugye a router IP cime
Probaltam tegnap hogy 1.1.1.1-et meg 8.8.8.8-at allitok be a telefonon kezzel, ugy sem volt jo
-
És a céges laptop véletlenül nem használ valami VPN-t? Csak mert a DNS feloldás látszólag jó, ezek szerint laptopon a routing is, szóval tényleg érdekes. A saját IP címed ugyanaz mobilról és a laptopról nézve is?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Android alól (d)nslookup oké wifin ,de ping timeout,nem értem ,minden más oldal megy ,reddit ,9gag ,csak a szentháromság koronaekkove,a ph nem .8kor elugrottam asszonykaert mert végzett a melóval ,hazaértünk 40 perc múlva és nem megy .

Úgy látszik vonzom az ilyen anomáliakat..
-
-
Balinov
titán
Srácok ,érdekes anomália ,valakinek tippje ?ma estétől nem érem el a pht,se ph,se logout ,mobilarena.hu ,hardverapro.hu ,semmi .
Abhez nem nyúltam vagy egy hete ,ha wifin vagyok ezt dobja ki a Chrome vagy brave
This site can’t be reached
logout.hu’s DNS address could not be found. Diagnosing the problem.
DNS_PROBE_POSSIBLEHizzadtam próbaképpen a hardverapro.hut a whitelisthez,semmi ,kikapcsoltam ,semmi ,mobilnetrol megy minden domainen
Tanácstalan vagyok

SZerk: ceges laposon nezem eppen, ugyanazon 5ghz halon minden PH sub-domain bejon. Ez mobil problema lesz, de hogy mi??
-
AcCEsS
senior tag
Lehet, hogy a dnsmasq custom configuration ablakban nem lehet 4096 byte méretnél nagyobb configot megadni? "Invalid length. Please reduce the length to 4096 characters or less" Ha az /etc/dnsmasq.conf-ba írom be ugyanazt a plusz sort, és mentés után ellenőrzöm, minden ok!
dnsmasq --test
dnsmasq: syntax check OK. -
aldebaran
addikt
Hátha így megy:
1. VPN konfiguráció importálása
Lépj be a router admin felületére:http://192.168.1.1
Navigálj: VPN → OpenVPN Client vagy WireGuard Client
Importáld a VPN szolgáltatótól kapott konfigurációs fájlt
2. VPN mód váltása
Menj: VPN → VPN Dashboard
Válts Global Mode-ról Policy Mode-ra
Kattints az Apply gombra
3. Tunnel szabály létrehozása
A Policy Mode-ban három szekció jelenik meg: Primary Tunnel, Add Tunnel, All Other Traffic
Az Add Tunnel résznél:
Válaszd ki a VPN-t
Állítsd be, hogy csak egy adott eszköz (MAC cím vagy IP alapján) használja ezt a VPN-t
A többi eszköz automatikusan kimarad a VPN-ből -
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bizony ment mert emlekszem mindent kiprobaltam benne mikor eloszor raraktam 2021 elejen az ac68u-ra a FT-t. De azota se kapcsoltam be mert nekem nincs ra szuksegem, szoval passz hogy mikor romlott el.
-
xabolcs
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha már a bootloader sem működik, akkor ...
... akkor jon a kepbe Chuanhong Guo mtk_uartboot munkaja!

Termeszetesen az inditofajlokat be kell szerezni hozza!Ahogy a README irja:
With this, it's possible to recover Mediatek ARM routers over UART even if the bootloader in flash is completely broken.
Voltam olyan szerencsetlen, hogy ki kellett probaljam (egy masik routeren)! -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, értem, köszi. Vannak fontosabb featurek, akkor csak egy javított kód kéne, és idővel kitisztulna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest