Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
the radish
üzenetére
A Basic - Wireless menüben az Interface Configuration részben tudod Client, vagy Wireless Ethernet Bridge módba állítani. Előbbinél lesz NAT és külön alhálózat, ezt nevezhetjük WISP (Wireless Internet Service Provider) módnak, utóbbinál meg a LAN interfésszel lesz bridge-elve a kliens WiFi.
-
Balinov
titán
válasz
the radish
üzenetére
Asus lan a flint 2 wan portjara?én ilyen favágó módszerrel használtam apkent,míg nem volt időm beuzemelni fő routernek
-
Balinov
titán
válasz
the radish
üzenetére
Szintén ax56rrol váltottam ,nálam ég és föld a különbség a flint 2 javára ,igaz én élesben t64val kezdtem el használni
-
válasz
the radish
üzenetére
Régebben még talán RT-N16 időkben volt olyan kiadás amit lehetett lokalizálni, de ha jól rémlik, abban az admin felületen adott volt a menü, ahol be lehetett tölteni a nyelvi file-t. Mondjuk nekem személy szerint nincs rá igényem, sőt mondhatni furcsa is lenne, ha nem angolul látnám a felületet. Ettől persze meg lehet kérdezni lancethepant-t.
-
válasz
the radish
üzenetére
Meg kellene kérdezni a fejlesztőt lancethepant -ot, hogy a "szöveggyűjteményt" ha kiadná nekünk lefordíthatnánk-e magyarra akár kalákában. ?????
-
válasz
the radish
üzenetére
Nagyszerű, szívesen!
-
válasz
the radish
üzenetére
Akkor gondolom a Tomato64-ben régebbi van még. [kép]
-
válasz
the radish
üzenetére
-
válasz
the radish
üzenetére
A számból vette ki a szót. ... csak én nem mertem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi