Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
A régi tomatoban ac68u-n elég sok fölösleges vackot kikapcsoltam a wifi advanced-nél, de ennél szerintem nem fogok nagy erergiákat beletenni hogy a régi tomato konfig mentésból kimazsolázzam a wifi beállításokat, megkeressem mi az openwrt-s megfelelője és beleverjem a wireless konfba. Egyelőre hagyom így ahogy van.
-
SztiviVander
addikt
a driver default általában az adott csatornára megengedett maximumot jelenti. az aktuális teljesítményt le tudod kérdezni így:
iwinfo phy0 infoiwinfo phy1 info
vagy aziw phy phy0 info(vagy phy1) megmutatja a frequencies résznél hogy adott csatornára mennyi a megengedett maximum az adott régióban. -
-
Jó kérdés, nekem is eltér a két routeren a kernel verzió, de nekem az egyiken nightly build van, még a fő routeren ami élesben megy, a stabil 2025.3, én azt gondoltam, hogy ebből a különbség. Sőt, azt hiszem a fő routeren úgy van a 2025.3, hogy először az első 2024-es sysupgrade.bin került fel rá, és arra ment a 2025.3 .tzst file, frissítésként. Viszont nekem a másodlagos router sincs AP módban, az is simán routerként funkcionál, csak DHCP WAN módban kapcsolódik a fő router egyik LAN portjára. Erre azt hiszem már elsőként is a 2025.3 sysupgrade került fel, és erre mentek a nightly update-ek.
szerk.:
Igen, akkor ez lehet a megoldás. Viszont ha ez így van, akkor nem lesz elég mindig csak az upgrade file-t használni, hanem inkább tiszta telepítéssel feltenni a sysupgrade-t, mert úgy néz ki a .tzst file nem frissíti a kernelt. -
AcCEsS
senior tag
Közben lejárt a szerkesztési idő, de ha jól emléxem mégsem azonos volt az install! Az egyik telepítés 2024.4 sysupgrade utáni 2025.3 update volt, a másikra viszont egyből a 2025.3 sysupgrade került fel. Na, az lett a "régebbi" kernel, azaz a 6.6.63.
u.i. Igen, a 2025.3 sysupgrade-re most feltettem a 2025.3 update-t, és frissült a kernel. Nem hiszem, hogy nagy difi van, csak meglepődtem...
-
attires
tag
Amennyiben csak pár kliensnek szeretnél kiosztani egyéni DNS címet, akkor a dnsmaq custom configuration (advanced,dhcp/dns/tftp) hoz írd be a következőt :
(aa:bb:cc:dd:ee:ff - a gép MAC címe aminek más DNS címet akarsz kiosztani, GEP1 - tetszőleges címke)dhcp-host=aa:bb:cc:dd:ee:ff,set:GEP1
dhcp-option=tag:GEP1,option:dns-server,dns1,dns2(reboot)
Remélem segít.
edit: most látom hogy már megvalaszolták. Valamiért roamingban nem frissült az oldal és nem láttam a válaszokat…
-
SztiviVander
addikt
Arra azért figyelj hogy ez az opció amit Intruder írt minden vlan-ra vonatkozik, azaz ha csinálsz egy vendég vlan-t az abban lévő kliensek is ezt fogják kapni és ha nincs beállítva hogy a vendég vlan-ból elérhető legyen a 10.0.0.150 akkor az ottani klienseknek nem lesz névfeloldása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest