Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

válasz izomhod #9145 üzenetére

Ne viccelj :) Egy Music Man-t, Suhr-t, Japán Ibanezt bármikor! Hahó! Ez az egyik legnagyobb európai kereskedés! Nagyértékű gitárt csakis ilyen megbízható helyről szabad. Főleg akkor ha olyan átlagember vagy mint pl. én akinek senki hangszerboltos vagy ismert zenész haverja nincs itthon. Már csak az óriási kiálított készlet miatt érdemes kimenni egy kirándulás keretében. Itthon bizony azt is megcsinálják, hogy mondjuk a Thomann-tól kedvezménnyel felvásárolja a bolt kiszemezgetve a 80%-os állapotú gitárokat, majd itthon felkerül a polcra mint új. Én már nagyon régen nem nézek gitárokat, de amikor néztem gyanúsan szar gitárok voltak mindenfelé.

Én már vásároltam a Thomann-tól. Kb. olyan mintha Mercedest vennél. 3 év garanciát kaptam, fizetett szállítással ha bármi lenne. Mondjuk azt nem értem, hogy miért pont egy komoly hangszernél sajnálod a pár tíz euro szállítást a professzionáli szervízért cserébe :F Itthon sokan még számlát sem adnak, nemhogy rendes garanciát. 14 napos kérdés nélküli visszavétel meg csak a mesében létezik. Finom szólva egy teljesen más üzleti kultúra. Sajnos nemcsak szekértelemben, kiszolgálásban, de sokszor árban is előnyösebb.

Legjobb tanácsként mondom, ha valóban komoly gitárra gyűjtesz, akkor a 300 környékét lődd be! Kb. innen indul az a szint ahol jó a nyak, jó a pickup és ami a legfontosabb: konstans a minőség. Ezért vehetsz meg egy Suhr-t, Music Man-t vaktában, minden egyes darab ugyanolyan jó.

Új hozzászólás Aktív témák