Új hozzászólás Aktív témák

• dl650

tag

válasz btraven #69756 üzenetére

Szia! Én pont egy ilyen Joyo - val és egy sima fülbedugóssal kezdtem két éve. Kezdésnek jó, de azért nagy csodát ne várj tőle. Pár hétig használtam, azóta se. Aztán a laptopon próbálkoztam pl Amplitube. Na ott már van rendes hangzás. De mivel őskövület a laptop ezért mindig küzdöttem vele. Aztán megnőtt az önbizalmam és vettem egy használt Spark 40 - et. Ezzel most tökéletesen elvagyok. Az első gitárom egy Cort X100 volt. Tökéletes kezdésre, csak annyit kellett tennem vele, hogy kiékeltem a hidat és így már nem allítódott el. Ez pár perces művelet, a neten mindent megtalálni róla. Említetted, hogy csak néha pengetnél. Szerintem az kevés lesz. Ha teheted akkor minden nap gyakorolj mert a csak néha pengetekkel nem fogsz fejlődni. Qurva nehéz gitározni, de én legalább annyira élvezem mint amennyire nehéz. Ha teheted vágj bele. Hiszen mit veszítesz vele? Pár ezer forintot? Lehet, de az élmény hatalmas. Bármilyen hobbi pénzbe kerül. És a gitár ott lesz a szobádban. Jó ránézni és amikor a kezedbe veszed elvarázsol.😀 Nekem is régi vágyam volt. Ne félj tőle. Mindegy milyen szintre jutsz el, az élmény a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák