- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
válasz
btraven
üzenetére
Szia! Én pont egy ilyen Joyo - val és egy sima fülbedugóssal kezdtem két éve. Kezdésnek jó, de azért nagy csodát ne várj tőle. Pár hétig használtam, azóta se. Aztán a laptopon próbálkoztam pl Amplitube. Na ott már van rendes hangzás. De mivel őskövület a laptop ezért mindig küzdöttem vele. Aztán megnőtt az önbizalmam és vettem egy használt Spark 40 - et. Ezzel most tökéletesen elvagyok. Az első gitárom egy Cort X100 volt. Tökéletes kezdésre, csak annyit kellett tennem vele, hogy kiékeltem a hidat és így már nem allítódott el. Ez pár perces művelet, a neten mindent megtalálni róla. Említetted, hogy csak néha pengetnél. Szerintem az kevés lesz. Ha teheted akkor minden nap gyakorolj mert a csak néha pengetekkel nem fogsz fejlődni. Qurva nehéz gitározni, de én legalább annyira élvezem mint amennyire nehéz. Ha teheted vágj bele. Hiszen mit veszítesz vele? Pár ezer forintot? Lehet, de az élmény hatalmas. Bármilyen hobbi pénzbe kerül. És a gitár ott lesz a szobádban. Jó ránézni és amikor a kezedbe veszed elvarázsol.😀 Nekem is régi vágyam volt. Ne félj tőle. Mindegy milyen szintre jutsz el, az élmény a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest