Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• btraven

őstag

válasz Ba cy lus #69755 üzenetére

Napi hány órát gyakorolsz? Én csak szórakozásnak venném a gitárt, néha leülni pengetni. Nosztalgiából meg kapuzárási pánikból. Nincsenek illúzióim, már tini koromban is megbuktam, nincs tehetségem a gitározáshoz. Csak jó móka lenne egy kicsit nyúzni a gitárt.
    Valaki kérdezte mit játszanék, mindent. De leginkább Metallica - Fight Fire with Fire - minél gyorsabb annál jobb.
    Ezt a [link] Joyo JA-03 Metal-t találtam, jól látom hogy a Tone/Gain potikkal lehet szabályozni mennyire metálos a hang? Tisztától a torzítottig? Mert játszanék tiszta akusztikus számokat is.

Majd elmegyek a gitarcentrum-ba, tényleg meg kellene fogdosni élőben a gitárokat, mennyire állnak kézre. Remélem ott többet is lehet próbálni és nem járok úgy mint a fejhallgatókkal. Belvárosban bementem egy boltba, ki volt téve vagy 30 fejes, de az eladó mindenképpen csak egyet akart rám tukmálni, hogy azt vegyem, az a legjobb. Én meg ilyenkor rosszul leszek, hogy mi baja lehet a fejesnek, hogy ennyire szabadulni akar tőle? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák