- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCorey
csendes tag
Sziasztok.Végre rábukkantam egy ilyen fórumra is hála

8 éve gitározok,3 éve egy SX gitáron játszok,most látom úgy,hogy megérett a gitár egy cserére,gyakorlásra jó gitár ez is,de tovább akarok lépni,most úgy döntöttem,hogy egy olyan 100-asért vennék magamnak egy gitárt,a használt gitár se okoz problémát.
Főként torzítóval szoktam játszani,ezért valami rock-osabb gitárt keresek.A Cort gitárjait nézegettem,ott van kínálat bőven.Lehet,hogy ez így kevés információ nektek,de ez alapján merre keresgéljek szerintetek?Mik azok amiket kerülni kell,illetve ebbe az árkategóriába mi az amivel nem nyúlhatok mellé?Milyen gitárt ajánlanátok ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs