Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz pc-user #5078 üzenetére

Szerintem egy utalásnál azért több volt, amit magyaráztam a dologról :B :D

Ezzel a nylonhúrossal kezdjünk dologgal sem tudok egyetérteni - legalábbis nem így általánosságban kijelentve -, de ez most nagyon hosszú lenne, és ritka hulla vagyok. De maradjunk annyiban, hogy azt gondolom, hogy mindenki olyan gitáron kezdjen, amilyen ahhoz a zenéhez passzol, amit játszani akar. Akkor lesz motivált, akkor fogja úgy érezni, hogy megéri tanulni az egészet, akkor csinálhatja azt, amit tényleg szeret - és ez az egész lényege.
    Aki rosszul viseli a fájdalmat, annak más a helyzet. Vagy mondjuk gyerekeknek, akit be akarnak vezetni a zenélés szépségébe, megint más, ők nem a szépséget fogják látni, ha minden pillanata fáj a gitározásnak, ez is nyilvánvaló, de nem is ilyesmire céloztam :)

Kiegészítésnek: persze, van olyan zene, amihez a nylonos passzol (és bizony nem csak klasszikus gitár létezik nylonosban, hanem flamenco is, és a klasszikus sem csak klasszikus zenéhez passzol). Én is vettem egy nylonost (ez klasszikus) a fémhúrosom mellé :) De nem épp a húrok keménysége, vagy puhasága miatt :N

Új hozzászólás Aktív témák