- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Tegnap megjött az új gityó.
Nehéz betelni vele.Teljesen el volt hangolva, úgyhogy kezdtem egy hangolással, majd erősítő be, vastag E húr strum, és az a hang, hát az valami egészen más dimenzió. Sokkal csilingelőbb, tónusosabb, olyan "tündéri" a hangja, szerintem Frodó ilyen hangokat hallott, miután elment dolgára a tündékkel.
Szóval, teljesen más hangzása van a gityónak. A sima crunch csatorna sokkal zúzósabb, mint a másik gitárral, az OD1-ről és OD2-ről nem is merek beszélni, az valami beszarás jól szól vele.
Még próbálgatom a hangzás különbséget, ha váltok a pick-upok között, szóval ismerkedünk, barátkozunk.
Egy dolog előtt értetlenül állok: az oktávnál eléggé csörög a húr. Ahogy lefogom, összerezeg az érintővel, és csörög, pláne, ha OD-csatornán vagyok. Ez azt jelenti, hogy nincs rendesen beállítva a gitár?
Kicsit zavarja a szemem, hogy pöttyök helyett pacák vannak, és mivel totál amatőr vagyok, szoknom kell azt is, hogy a bundok más méretűek, egyelőre könnyebben fogok félre.
De máris imádom. És nagyon örülök, hogy végül nem az arany változatot vettem, hanem ezt a matt feketét.
A lazább húrok nagyon bejönnek, egyből végig is toltam a váltott pengetős kétujjas kromatikus skálát párszor. :-D
Stay tuned for more..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók -30%
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest