Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• knbs

senior tag

válasz Gyick #4611 üzenetére

Line 6-ekrol tudok velemenyt mondani. Kollegamnak X3 van az vendegeskedett nalam egy ideig. Ha meg szamitogepen tovabb pepecsel az ember a tomenytelen interneten elerheto kesz hangzasokkal akkor gyakorlatilag barmit ki lehet belole hozni. A kozel 400 euros ar engem kapasbol a kistestvere fele iranyitott. Mint fentebb kifejtettem ha szamitogepen keresztul kuldod akkor itt is gyakorlatilag kimerithetetlenek a lehetosegeid hangzast tekintve.
    Amit en mindket kutyunel tapasztaltam, hogy a szamitogepes program nelkul, direkt mondjuk csak fulhalgatora kiteve mar nekem picit olyan "muanyagnak"(nem tudom hogy fogalmazzak), kevesnek tunik.
    Egy Koss Titanium fejhallgatom van szoval nem a teszkos 900-forintos darab, tehat a gyengeseg nem innen jon.
    Nem tudom, pontosan mire szeretned hasznalni, de a pod-okat rengetegen hasznaljak kornyezetemben otthon gyakorlasra, mindenki meg van vele elegedve. Jomagam is csak ajanlani tudom, de vard meg itt a gurukat biztos jobban ki tudnak okositani mint en, sajna nekem csak egyoldalu a tapasztalatom az altalad felsorolt markakkal.

Új hozzászólás Aktív témák