- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Ki állította ,hogy pro vagyok ?Miért látsz bele olyat amit nem állítottam?Attól ,hogy valki nem autószerelő tudhatja mitől lesz olyan a gépjárműve amit szeretne.Megveszi az alkatrészt beszerelteti és kész.Erre van
nálunk "zenészeknél" a hangszerész,Ez nem pro vagy nem pro kérdés.Nekem mint gitáros miért kellen értenem forrasztáshoz méretezésekhez stb.Gazdag embernek ehez gitártechnikusa van kevésbé gazdag és tehetségtelen mint én elviszi hagszerészhez és van aki meg simán megcsinál mindent magának mert ért hozzá...ő a szerencsés én a középső vagyok.
Miért volt amatőr kérdés? A te válaszod eleje a mérd le sem volt amatör válasz jogos volt.Miért minősítgetsz?Egyszerü kérdés volt erre jöttél te meg kemo és elkezdtetek osztni.Meg a saját nézőpontotokat megosztani eléggé lebecsmérlő fikkantó modon.
Azért tettem fel a kérdést mert reméltem,hogy valakinek van ilyen gitárja és megnézi nekem mert az enyém Éppen 700 kmre volt viszont rendelni szerettem volna minnél előbb mert aukció volt.Ez a pro beakdt neked tök feleslegesen hergeled magad ezzel.
Tényleg láthatod leírtam többféleképpen elmagyarázva érthetően ennél többet nem tudok tenni.
Tényleg próbáld felfogni az a szerencsés ember vagyok zeneileg aki tudja miylen hagnzást szeretne és azt hogyan tudja elérni a szűkös anyagi helyzetéhez képest a legjobb ár érték arányban se több se kevesebb!
Remélem megbékéltél én eleve nem haragudtam csak nem értettem miért zavar bárkit is ,hogy mojo tone elektronikát raknák a kínai relatív olcsón eredeti ár feléért 2 napos használt gitáromba...Egyébként meg ez nekem tök újdonság volt de baszki ,hogy szólnak a kis kakisok:
[link]Na béke csók hideg IPA mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest