- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Moleman, arnyekxxx: köszi, nem tudom, mikor lesz aktuális a Win10, mindenesetre megjegyzem, amiket írtatok.

Funk648:
Leírom, hogy nálam mi és hogyan van beállítva. A probléma alapesetben az, hogy a Win7 valamiért úgy lövi be a vonalbemenetet, hogy jóóóóóó nagy késéssel hallatszik bármi. Ennek kiküszöbölésére az alábbiakat tettem (asszem nem hagytam ki semmit).
1. Playback options
Itt igazából nincs semmi extra, ugorgyunk.
2. Recording options
Na, itt lesz a tuti... Ha jól emlékszem, akkor a probléma forrása a Listen fülön a "Listen to this device", ezt kikapcsolva jó lesz...
3. Realtek HD Audio Manager
Ezt nem tudom, alapból felteszi-e a Windows, én talán külön telepítettem, már a fene se tudja. Ami fontos, hogy itt lehet két "csatornát" ki-be kapcsolgatni a felvételnél. Az 1-est felvételhez (DAW, ASIO kíséretében) használd (2-es némítva), míg gyakorláshoz, youtube-hoz, stb. a 2-est (1-es némítva). Érdemes tudni, hogy a 2-es esetében tulajdonképpen "bypass" mód lesz, vagy direkt monitoring, ha tetszik, azaz ezzel NEM tudod használni pl. a Guitar Rig-et. Engem nem zavar, mert a komplett pedalboard van a PC-re kötve.
Érdekesség: ha Reaper-t használsz DAW-nak, abban van valami WASAPI nevű audio driver, ami egy "kvázi-ASIO", egész alacsony latency-vel, és szól mellette minden más, egy próbát megérhet így is. Felvételre nem biztos, hogy használható a késés miatt, de Guitar Rig, Amplitube meg hasonlók futhatnak a Reaper-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest