Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Moleman, arnyekxxx: köszi, nem tudom, mikor lesz aktuális a Win10, mindenesetre megjegyzem, amiket írtatok.

Funk648:
Leírom, hogy nálam mi és hogyan van beállítva. A probléma alapesetben az, hogy a Win7 valamiért úgy lövi be a vonalbemenetet, hogy jóóóóóó nagy késéssel hallatszik bármi. Ennek kiküszöbölésére az alábbiakat tettem (asszem nem hagytam ki semmit).
1. Playback options
Itt igazából nincs semmi extra, ugorgyunk.
2. Recording options
Na, itt lesz a tuti... Ha jól emlékszem, akkor a probléma forrása a Listen fülön a "Listen to this device", ezt kikapcsolva jó lesz...
3. Realtek HD Audio Manager
Ezt nem tudom, alapból felteszi-e a Windows, én talán külön telepítettem, már a fene se tudja. Ami fontos, hogy itt lehet két "csatornát" ki-be kapcsolgatni a felvételnél. Az 1-est felvételhez (DAW, ASIO kíséretében) használd (2-es némítva), míg gyakorláshoz, youtube-hoz, stb. a 2-est (1-es némítva). Érdemes tudni, hogy a 2-es esetében tulajdonképpen "bypass" mód lesz, vagy direkt monitoring, ha tetszik, azaz ezzel NEM tudod használni pl. a Guitar Rig-et. Engem nem zavar, mert a komplett pedalboard van a PC-re kötve.
Érdekesség: ha Reaper-t használsz DAW-nak, abban van valami WASAPI nevű audio driver, ami egy "kvázi-ASIO", egész alacsony latency-vel, és szól mellette minden más, egy próbát megérhet így is. Felvételre nem biztos, hogy használható a késés miatt, de Guitar Rig, Amplitube meg hasonlók futhatnak a Reaper-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest