Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem azóta a gitárokat, még mindig metálra/rockra keresek, kezdő vagyok.
Ugye terítéken volt eddig a Cort X11, illetve az Epiphone SG G400 Pro.
Igazából tremolós gitártól idegenkedem, illetve azt is olvastam, hogy ha nincs szüksége rá az embernek, akkor kerülje is el inkább (nekem szerintem nem kell egyelőre
).Az Epi tetszik, de valahogy mégis inkább a Cort X11 stílusa jön be valamiért.
Így tovább nézegettem őket, és találtam egy ilyet: Jackson JS32TQMaga a kinézete is nagyon tetszik, illetve youtube videók alapján a hangja is. Nem mellesleg olcsóbb, mint az előzőleg kinézett társai.
A másik dolog:
Vox AmPlugról ábrándoztam eddig, azonban szeretnék egy erősítőt (is). Mivel vékonyak a falak otthon (és máshol nem használnám), ezért úgy gondolom, hogy egy kisebb fajta is megfelelne nekem. Ugye az AmPlug azért jött szóba, mert fejhallgatóval is játszanék.Amit kinéztem erősítőt:
Marshall MG-15CF
Ezen ugye van fejhallgató kimenet, ami nekem fontos lenne.A kérdésem viszont: látom, hogy van MP3 Line In bemenet az erősítőn.
Megvalósítható-e a következő?
1. Géppel összedugom az erősítőt, amin keresztül játszódik 1 backing track
2. Fejhallgatót bedugom
3. Gitározom rá, és a fejhallgatóban az összefésült hangot hallanám (tehát backing track + amit játszok)Ha elképzelhető, akkor mi kell ezekhez pontosan? Átalakítókra, kábelekre gondolok, ha kell.
Ha nem megvalósítható, akkor miért nem? És meg lehet valahogy máshogy oldani?A válaszokat előre is köszönöm.

UI.: Ha a Jackson gitárral kapcsolatban van valakinek tapasztala, véleménye, akkor azt is szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).