Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magno
csendes tag
válasz
Senki9876
üzenetére
Igazából nem vagyok otthon a mindenféle torzító pedálokban mert nem használok. Viszont egy kombót tudok ajánlani amit egy régi gitáros barátomnál próbáltam ki kb 1 hónapja. Egy Behringer GMX-212. Ez egy 2x60W-os 2x12"-os Jensen/Bugera hangszóróval elátott modellezős full sztereo kombó. 24 bites multieffektel 27 gyári hangzással és meglepően jó hangzások vannak benne. A hangolója is teljesen jó. Ahhoz képest hogy 120W nem annyira hangos mint amire számítottam persze ez nem azt jelenti hogy nincs benne szufla. Engem meggyőzött a cumó. Sokszor az volt a bajom ha kombót próbáltam ki hogy nincs alja kevés a mély. Ebben van. Otthoni gyakorlásra tökéletes. Még gondolkozok rajta hogy veszek én is eggyet. De még előtte azt hiszem kölcsönkérem mert csak másfél órát szüttyögtem vele és még ki akarok próbálni rajta pár dolgot
. ha megnézed a képeket a hátulján lehet látni az audio ki bemeneteket na főleg ez az ami érdekelne még, ugyanis mindíg szgépre játszok itthon hogy egyből fel tudjam venni ha jön valami jó ötlet. 
Újonnan most 62 ezer jó árban van de használtan lehet találni jóval olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. ha megnézed a képeket a hátulján lehet látni az audio ki bemeneteket na főleg ez az ami érdekelne még, ugyanis mindíg szgépre játszok itthon hogy egyből fel tudjam venni ha jön valami jó ötlet.