Új hozzászólás Aktív témák

• pliccs

újonc

Üdvözletem!

Megörököltem nagyapám gitárját. Több mint negyven éve vette, több mint két évtizedet töltött a szekrénye tetején. Amióta abbahagyta a zenélést még viszonylag fiatalon, azóta nem vette elő. A húrok gyáriak rajta, állítólag valamilyen magyar gyártmányú. Érdekessége számomra, hogy a sodrás nem rézdrót, hanem valamilyen szalag, mert a húrok simák. Dobozhangú, törött az oldalfal az alján, valahova odaverte véletlen régen.
    A kérdésem az lenne, hogy felismeri e valaki a márkát/gyártót/típust. Tudom, baromi sok hasonló gityó van, de ezen semmi jelölés a szerelvényen látható WARG és D.R.G.M.-en kívül. Kíváncsi lennék rá, hogy kicsináltaezt (lehet hogy noname cseszlovák, ki tudja).

Érdemes megjavítani használat céljából, vagy csak esztétikai javítás és lógjon a falon dísznek inkább? Én nagyon megszerettem, használnám tovább.

Itt van egy album a gitárról, elvileg egy pickguard még hiányzik róla, talán a nyakon levő furatok annak felfogatására szolgálnak.
    Gitáros album

szintén kérdés:
    Van egy GIO Ibanez GRGR121EX elektromos gityóm. Húrokat cseréltem rajta, de szeretném megtanulni hogy kell állítani a húrlábat, a nyakat, pickupok magasságát. Ebben bármilyen személyes és online segítséget elfogadok! Jelenleg használhatatlan mert el van tekergetve és nem tudom hogy fogjak hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák