Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz NeoPampalini #21893 üzenetére
Az a vasalózsinór előfordulhat, hogy egy marha drága kábel Szintén ez a kategória a telefonkábel kinzetű csavart rugókábelek.
Jó drágák amúgy.
Én személy szerint szeretem a szövet bevonatos vasalózsinórt. flinges. Csak ha rálépnek sáros lesz...Klotz-ból van 10éves kábelem (2 3méteres darab) még a jack-eket se kelett újraforrasztani rajtuk, bár az egyiknek most pont az fog következni, mert ha be van dugva és megnyomom akkor reccsen... hát na. 10év az 10év.
Humbucker:
Ne haragudj, hogy nem tudtam érdemi dolgot hozzászólni...azaz ne haragudj, hogy számomra ez a "veszélyes hulladék vagyok és még reklámozom is" felfestés eléggé lelombozó.
Hallani Cortokról jókat(nagyon jókat, ár\érték arányról), egyszer majdnem vettem is egyet.
De számomra fejlövés egy ilyen felfestés. Mintha a fender is felírná a fej hátuljára, hogy ne dobj kukába, mert amúgy meghalnak a hódok, meg a mosómedvék tőlem...nem túl elegáns megoldás.
Oké, hogy büszkék az ólommentes gyártástechnológiának, bár amennyi ólom\ólommentes anyag szükséges egy gitár elkészítésénél, az gyakorlatilag kimerül a forrsztóón meg a potméterek és kapcsolók anyagában....ami nem túl sok....de oké, legyenek rá büszkék. De ezt reklámozhatják a weboldalon, egy prospektusban....egy öntapadós leszedhető matricában(ahogy a fender is teszi pl a nyakrögzítő csavarok fémelmezén)...nade felfesteni a fejre....na mindegy.Eastman:
Na ebbe már bele se megyek...
50-ért megkapja az ember a faanyagot, meg a hardverek egy részét. (és az se világmárka, csak jó schaller..ami mondjuk már tényleg nem csak kutyát dobálni jó..hanem zenélni is.)
Pláne hogy 2 tisztességes humbucker 40-50ezer újonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest