Új hozzászólás Aktív témák

• ReJim

őstag

történt még nyáron, hogy a próbatermünkbe, ahol nem csak mi próbáltunk, hanem ''X'' zenekar, hoztak egy Carlsboro erősítőt. késöbb kiderült, hogy az ''X'' zenekarnak a szólógitárosának a másik zenekara, ''Y'' is ott próbál, és a ritmusos gyerkőcnek az erősítője. (nem szóltak senkinek, nem kérdezték meg, hogy jöhetnek-e...)
    na mivel ha már ottvan, és jobb mint amit eddig a szólósunk használt, miért ne azon játszon. eddig is használtuk néha egymás erősítőit... aztán második alkalommal, mikor használta elszált. két hangerő poti volt rajt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a két hangerő között... nos egyik 60%on volt, de halknk bizonyult, így átkapcsoltam a 70%ra állított ''csatornára'' - ekkor kikapcsolt és többet sekép se hang. (nem volt füst, nem volt semmi, csak nem lehetett bekapcsolni)
    biztosíték jó volt, és mivel nem kapcsolt be, így valahol a táprészen van a hiba.
    nem tagadtuk le, hogy nálunk romlott el, bár terveztük, mivel nem a mi hibánkból keletkezett a hiba. abban is benne voltunk, hogy a felét kifizetjük (4en), gondolván 4-5nél nincs többe a javítása...

azóta kiderült, hogy a cucc már régebben volt javítva, meg 1-2 hónapja vett egy másik erősítőt a gyerek. (valszeg valami full miller) már ''Y'' zenekar sem ott próbál, és ''X'' is ma próbál utoljára. (na meg mi is valszeg befejezzük). de most így novemberben megjavított a gyerek az erősítőt: 18.000 huf...
    még nem beszéltünk a sráccal, csak üzentek...

de nem kívánjuk kifizetni, sem a felét - nincs erre pénzünk...
    (no meg nem a mi hibánk, meg lehet átverték a javítással ez k..... sok pénz egy javításért, vagy pedig ő próbál átverni minket... )

én bezzeg az énekcuccukat (keverőerősítő) 800ból javítottam meg...

szerintetek mi a teendő? nem akarunk, és nem is tudunk ennyit kifizetni neki...
    ha fölb_ssz_ az agyamat, főleg mostanában amilyen vagyok... :(((

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák