Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
A Roland Cube tényleg állat széria, megéri a pénzét. 5x3 méteres szobába még a 15W-os is elég szerintem
A Behringer dajcs, és nagyon jó ár/érték arányú cuccokat gyártanak. Tőlük pl. ezt tudom ajánlani:
Behringer GX-110 Ára: 45.000 Ft db![[kép] [kép]](http://www.hangszeraruhaz.hu/images/combo/behringergx110.jpg)
30 Watt • Virtube cső szimuláció • 10'' Jensen hangszóró • Tiszta és Overdrive csatorna • a tiszta csatornán fő hangerő, az Overdive csatornán érzékenység, és hangerő • mély, közép és magas hangszín • hangfal kimenet • fejhallgató kimenet • vonal kimenet • effek loop • 99 mono effekt, amely a gitár jeléhez keverhető (zengető, visszhang, Flanger, Chorus, Compressor, Expander, Wah-Wah, stb) • MIDI vezérelhetőség (csatorna- és effekt váltás) • fejhallgató kimenet • hangfal kimenet
www.hangszeraruhaz.hu
jó kis hely, egész nagy a választék, én is itt vettem a multimat. Ja, ugyanitt kaphatóak az említett Roland kombók is
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Behringer dajcs, és nagyon jó ár/érték arányú cuccokat gyártanak. Tőlük pl. ezt tudom ajánlani: