Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ráadásul csak amolyan tessék-lássék megoldás lenne, mert azért 40 resin, az kb semmire sem elég.
+1 domain vagy boss...persze ha nagyba gondolkodsz, akkor havonta +30, de így sem érzem elég erősnek.. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Hogyhogy 1800? Nekem 2000-ret ír welkinre és 4000-et BP-re. Ez is tetszik amúgy hogy dollárról átszámolva 1482 és 2964 forint 5 és 10 dollár
Nem elég hogy kisebb a GDP még többet is kell fizetnünk hála az orbitális áfának 
Egyébként nem tudom láttátok-e, kínai PS Store-on fent volt egy havi 30 yen (kb 5 usd) értékű resin kártya ami havonta napi 40 resint ad. Leszedte mihoyo ahogy többen rátaláltak és elkezdtek beszélni róla az emberek, nem tudjuk hogy tényleg be fogják e vezetni, szerintem elég undorító lenne ha igen. Csináltak egy problémát amit pénztárcával enyhíteni lehet, na köszi

-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Ja, sajna event bannerből is volt, hogy egymás után két 10-es wish-be semmi karakter nem volt. Nem is értettem, a fegyveres bannereket direkt nem is szoktam húzni mert nekem inkább a karakterek kellenek, fegyver már szinte mindenkinek van használható.
Azt gondoltam a másik két banner-be azért a minimum 1 karakter megvan, de sajnos nem. -
Sordoran
Topikgazda
Hm, lehet, akkor tényleg pech. Annyi hogy nincs szorzó rajtuk, tehát elvileg jóval ritkábban kell esnie. Ebben az esetben tényleg ezzel egyenlítődött ki a statisztikád, pech után mázli.
Most én is nagyban várom Hu Tao-t, lesz rá bőven fate és primogem, aztán lehet első 10-esben benne lesz. Majd ott pislogok, ohgy akkor minek gyűjtögettem ennyit?
(lenne így) -
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Amennyiben nem event banner-t tolsz, akkor ne csodálkozz ha fegyvert kapsz.
Nekem eddig 1 darab 5 csillagos fegyvert dobott, jade polearm jó lesz Hu Tao-ra. Viszont sima 4 csillagos fegyverekből elég gázul álok. Íjból van 5 is, de varázskönyvből csak 1 amit Mona birtokol, így nem tudom húzni Ningguangot se. Viszont úgy látom a BP pass-os Solar Pearl pont ideális lesz Mona-nak. Jelenleg kettejüket akarom húzni majd.Mikrotranzakcióban amúgy felesleges nézni a sima csomagokat, ezeket még nyugaton is túlárazottnak tartják. Minden ilyen játékban írtó drágák, cserébe a többi csomag sokkal jobbnak tűnik, holott magukban lehet azokat is drágának találnánk. Ezek a pass-os, és havi csomagok jók mindenütt, csak ugye ha hirtelen kellene sok primogem, akkor baj van.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem megsajnált a játék, mert előtte engem is szívatott, ahogy csak tudott. 50 wish-be volt 3db! karakter és annyi (persze egyik sem 5 csillagos). És abból a 3 karakterből is az egyik Amber volt, a másik meg Kaeya... Mondanom sem kell, hogy lehozott az életről. Pláne, hogy az összes többi meg kukába való fegyver volt. Gondoltam is magamban, hogy ha ez az 50 wish pénzből ment volna, akkor csúnya érzelmeket váltott volna ki belőlem...

-
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch
üzenetére
Nekem ez minimum 200 húzás lenne, és valszeg akkor is szarabbakat kapnék, szóval...
-
kill_switch
senior tag
Tegnap elpörgettem 20 wisht és meglepődve nyugtáztam, hogy kaptam 3 aranyat is.
Első 10-esbe volt Jean (nyilván, most hogy hetek óta Sucrose miatt megy a farm, hogy legyen egy normális anemo a csapatban, beadja...), meg a Wolf's gravestone kard, a második 10-esbe meg ott lapult Keqing.
Jól gondolom, hogy most egy darabig ne számítsak 5 csillagos húzásra, ugye?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
van olcsó is, havi 2k-ert 3000 primogem
-
Sirandrish
legenda
Van olyan hetiküldi hogy csináljak meg 5 Crimson Wisht. Nah igem ám, csak én már nem kapok mert maxos a fám. Ilyenkor azt buktam?
Ezt tényleg nem tudták belekalkulálni? -
Sirandrish
legenda
Rengeteg mikrotranzakciós játék van ahol 1-2, meg 3-5 dolláronként észrevétlenül öl bele az ember 10 meg 100 ezreket. Mellesleg az olyan játékokba a "kis halak" is fizethetnek, de ebbe nem nagyon. Szóval nem feltétlenül éri meg csak ilyen drága pakkokkal dolgozni. Bár gondolom nem halnak éhen a fejlesztők
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Rohadt drága, ezt nem vitatom, csak azt mondtam hogy a világon kb semmi sincs a mi pénzártánkra szabva, hiszen ha ez fele annyiba kerülne, akkor is drága lenne.
-
saelin
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Nem véletlen mennek jól az ilyen mikrotranzakciók. Aki megteheti és hajlandó is rá költeni az simán százezreket hagy egy free to play játékban. Gondold el a streamereket pl. Kapják a sok donate-et twitchen, meg patreonon aztán vesznek egy jó nagy pakkot és azt live kinyitogatják. Ki van ez találva.
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igaz de ez még így is extrém.
A legnagyobb pakk amiben van ~13e crystal (kezdő bónusszal) 37e forint.
Ez még nem garantál neked egy 5csillagos karit se, és majdnem két AAA játék ára.
És ugye kezdőbónusz nélkül, ez már csal 6500db.Erre ha háromszor ennyit keresnék mint most is azt mondanám hogy drága.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Tegyük fel a kérdést...mit találnak ki a magyar pénztárcához? Semmit!

-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azokat tuti nem magyar pénztárcának találták ki.
Én 1800ért a napi 90-est azt megveszem, illetve a BP ami még szerintem megérheti ha kell belőle a fegyver, de a többi az felejtős.
Még első bónusszal is drága szerintem, nemhogy anélkül. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hol lehet primogemet venni?
-
Sirandrish
legenda
Ha lenne érdekes (számomra) 4 csillagos karakter, akkor abba úgy is belehúzok.
De a Ganyusba egyáltalán nincs. Bár azt olvastam hogy Noelle C6ja elég fasza, de azért annak nem feküdnék neki F2P-ként
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Az én húzási stratégiám az az lesz, hogy 10 húzás minden elkövetkezendő banneren, hogyha feltesszük hogy igaz ez a táblázat akkor 1.4 végéig minden banneren szereplő karakter kell nekem és esélytelen hogy belátható időn belül F2P-ként összeszedjek 160 húzásra elég primogemet ami kb a garantált event karakter. Ezért egy pár húzás mindegyiken, valamelyik vagy bejön, vagy nem

-
wandor0930
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én ha nincsen szimpatikus akkor nem forgatok, akkor se ha nincs konkrét amire várnék.
Nekem Childe volt az utolsó azóta kb 40 forgatsom volt, szóval 140 forgátsból lesz tutira banneres karim, ez durván 22 ezer primogem(most 13 - 14 ezer van).Xiao nekem is szimpi és bár Anemo, de nemtudom mennyire tud reakcióba lépni bármivel.
Hu Tao is érdekes, nála az eddigi infók alapján az a bajom hogy nemtudom mennyire használható gyújtogatásra, mert hosszú a CD-ja(de amíg tart a skill addig meg elvileg pyro sebzést okoz).
Íjász nem igazán kell még egy, max Venti ha Xiao vagy Hu Tao a próbán nem jönne be.
Jeges kardosom ott van Qiqi, így az sem kell.
Klee még érdekel kicsit, bár inkább suportnak mint DPS-nek(Thrilling Tales-el + Pyro resonanciával).
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
üzenetére
Én is hasonlóan állok. Bár Ganyu tetszik, de még egy nyilas karaktert nem akarok húzni. A cyro miatt még jó lenne, de arra lehet kivárom én is Ayaka-t. Hu Tao kb. fix meglesz, mert Zhongli volt legutóbbi 5 csillagos, azóta volt 54 wish, tehát még ha következő nem is fix, de utána ő kell legyen, spórolással pedig meglesz rá a keretem. (beleszámítva a 7 fate-em és a 11.258 primogemem, a fix dobáshoz kell még 6.662 primogem, vagy egyenértékű fate, ez pedig meglesz másfél hónap alatt, mivel mostani BP is szépen halad, valamint napi 60 jön napikból, és 90 a megvett login ajándék)
-
törölt tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Hu Tao-ig spórolás várható, mert Pyro karakterekre hajtok. A másik kiszemelt Ayaka, így nem bánnám, ha valós lenne a júniusi megjelenése.
Az elkövetkező bannerből csak Xingqiu kellene, majd eldől, hogy belenyitok-e, elvileg Zhongli után nem kiemelt karaktert kellene kapjak. A pity így is elég közel van már. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi alapján? Azt olvastam, hogy a beta verzióban elérhető volt, és elég OP volt, ez elég boldogsághoz?
Most rákeresve látom cyro és sword használó, na ez nekem nincs most csapatomban, egyik se, így nekem is tetszik már. Hu Tao-ról annyit beszéltem már, hogy gáz lenne kihagyni, de akkor utána lehet én is rá fogok spórolni. Fegyver bannernek jelen helyzetemben nincs értelme, de én is biztos arra fogok fordulni idővel. Előbb viszont két értelmesen összeállított csapatot akarok, ahhoz pedig kell még pár tápos waifukarakter. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy a The Unforged-ra... azt ugy odaadnam Noelle-nek.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
üzenetére
Ki fog erre ráugrani? Illetve ti hogy álltok hozzá event bannerekhez? Amikor olyan jön ami tetszik arra eltoljátok wish-eket, ha nem jön be más bannerre megy el, vagy tartalékoltok következőre?

Jelenleg ez kering a neten, szóval lehet előre tervezni kicsit, érdekelne van-e valaki aki ennek megfelelően visszafogja a primogemjeit.
-
F34R
nagyúr
Ez mi a picsa? [link]
letezik ilyen? nekem ennyi primom osszesen nem volt amit o elnyom wishre. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Dekafa

Akkor inkább kiszedem a többi cuccot
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmit nem tudnak, csak különböző színűek. Olyanok mint egy pet csak itt nem adnak semmi bónuszt.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nalad van a claymore akkor persze, hogy meg.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor a harom aranyladat szeded ossze. abbol az egyik csak challengel szerezheto meg.
-
wierra
senior tag
Menj neki coop-ban, szerintem sokan vagyunk, akik szívesen segítenek neked.
Annak a challengnek az a trükkje, hogy tűzzel leverd gyorsan a pajzsukat, aztán minél hamarabb vízbe fojtsd őket. (Ha jól sejtem, arra gondolsz, ami a Snow Covered Path-tól keletre van egy kis szigeten. )-Más-
Végre megvan a 'Wrath of the Gods' achievement.
Ehhez kapcsolódó zenei szösszenet. Óvatosan, megterhelő.
-
F34R
nagyúr
Kereken 30 napja jatszok a Genshin-el. Kellene a harom aranylada, persze hogy nincs egy olyan epkezlab karakter kinek van erdemben DMG-e.
Szerintetek sikerult azt a challenget amikor ket cryo es egy hydro abyss mage-t kell idore megolni?
Igy nem igen lesz meg a Snow-Tombed Starsilver
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Mindegy akkor nem értem, nekem hasztalan...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mert melyik mit tud?

-
Urzu_7
aktív tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Kincskereső kisködmön event van most. Ha másért nem a primorzsáért érdemes belekezdeni.
-
wierra
senior tag
Sucrose & Bennett guide
Informatív, igényes videó. -
wandor0930
senior tag
Hú ez a hét nekem nagyon kiesett, többnyire még a napi küldikre meg resinégetésre sem volt időm :S
Látom van valami új event is.Andris tök jó az az artifact, egy csomó XP-t ad amikor beletolod egy másikba

-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
na ilyen nekem is kéne Bennettnek
ja a fő statot nem néztem, akkor kaja -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most írnám azt hogy mennyire jó lenne egy pyro karakternek akinek ott a kezébe valamelyik új fegyver amelyik jégcsapokat ejt az ellenségre de sajna az nem ad cryo sebzést
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát ha a tüzes sebzéstől lenne erősebb, abba mi lenne a poén?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor majd csinalnak.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sosem art ha van jobb.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet jön egy tűzes tank majd a játékba vagy ami def alapján boofolja magát: D Who knows?
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
Koszi megnezem ezeket.
Most a fat kicsit hanyagolom. Van mas amire lehet meg gyurni. -
wandor0930
senior tag
Az a challenge csak a 8as szinttel nyílik ki, szóval 70et össze kell szedni hozzá.
A keresőt ha olyan helyen "lövöd fel" ahol nincs a közelben *culus akkor elvileg nem veszik el csak van némi lehűlési ideje hogy újra használhasd.
Ha van a közelben akkor kijelöl egy sárga körrel egy területet amin belül keresgélned kell, és ha közelebb kerülsz hozzá akkor a térképen megjelenik egy kis fel vagy le nyilacska is még inkább megkönnyítve a keresést. -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
Ne aggódj ez biztosan nem idő limites nem kell vele sietni. Szép lassan összegyűlik majd
Ez olyasmi mint a city reputation mondstadt és liyue-ben. Ha nem szeretted az anemo/geoculusokat gyűjtögetni akkor ez még inkább neked való, heti 10 darabot szépen össze tudsz szedni a challengekkel és nem kell a mapot bejárni ha nem szeretnéd. -
wandor0930
senior tag
-
Sordoran
Topikgazda
Nem lesz dara napod, maximum csak egy, mivel 70 crimson agate kell a lvl8-hoz, amivel megnyílnak a wish küldetések (hétfőnként és pénteken nyílik lehetőség 5-5 crimson agate szerzésre). Összesen a térképen van 79 agate + 1-et kapsz rókáktól, tehát 80 szerezhető, amivel csak lvl9 van meg. Maradék 3 szinthez a wish-ekre kell hagyatkozni, ami ugye csak heti 2x 5 db.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Az event mar lezarult, nem tudok tobb challenget csinalni, viszont az osszegyujtott warm essence-t meg el lehet kolteni hetfoig. Ezt en is tudom. Azert siettem
Viszont a fat upgradelni a Crimson Agate-vel lehet, amit ossze kell gyujtened mint az Anemo-t vagy a Geot.
Nem tudom, hogy a fanal adott jutalmakat meddig kaphatom, mert ha az is limites akkor megint lesz egy-ket dara napom
-
Sordoran
Topikgazda
Ha nincs fa, nincs fejlesztés, nem tudod felvenni a jutalmakat. Viszont fánál turkálva nem látom sehol visszaszámlálót, míg az event oldalán, és event shop-ban ott van meddig van buli. Szóval szerintem benn marad, így nyugodtan lehet haladni vele.
Amúgy ez kellene még a játékba, jók ezek az eventek, de ezek időszakisak, tartós tartalom kell. Az új terület most jó, de előző és több jövőbeninél is csak jönnek és mennek. És ez a limitáció az ami egyeseknél nem probléma, így is hamar végeznek, mások pedig utolsó pillanatban kapkodnak, mivel nem mindenki tud ugyanannyit, vagy ugyanakkor játszani. -
Sordoran
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
Sracok ez is idolimites, vagy ez eventol fuggetlen lehet gyujtogetni?
-
Urzu_7
aktív tag
Akkor megyek még bolyongani. Remélem lesz elég gulyás
-
Urzu_7
aktív tag
Valamiért az egész történetszál alatt arra számítottam hogy a srác feltámasztja az egész hegyet és majd meg kell küzdenünk vele, de hát ez nem egy final fantasy. Mindenesetre érdekes volt megismerni a hely történetét és közben halálra fagyni.
A fával amúgy ki hogy áll? Nálam most 11-es és van 3 plusz Agate. Hiányozhatik még nálam pár darab?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, ez érthető is. Csak mivel a többségnek (casual, alkalmi játékosok) ez így elég, így a mihoyo se erőlteti meg magát jobban. Aki ennél többre vágyik, hát az sajna nem egy ilyen gacha, f2p játéktól kapja meg amit akar.
Mai küldetés tetszett amúgy: menj el Albedo-hoz, beszélj vele, elveszi kardod, vissza adja kardod, vége. Oké...
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Wow meg is nézem holnap. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem elég hogy kisebb a GDP még többet is kell fizetnünk hála az orbitális áfának 
(lenne így)
Nekem eddig 1 darab 5 csillagos fegyvert dobott, jade polearm jó lesz Hu Tao-ra. Viszont sima 4 csillagos fegyverekből elég gázul álok. Íjból van 5 is, de varázskönyvből csak 1 amit Mona birtokol, így nem tudom húzni Ningguangot se. Viszont úgy látom a BP pass-os Solar Pearl pont ideális lesz Mona-nak. Jelenleg kettejüket akarom húzni majd.

Bár tuti a másikat kapnám, ami a bannerbe van(lenne)
No meg illik Ningguang-hoz.