- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3899 üzenetére
Nem lenne az baj.
130-at nem mindenki menne...mondjuk en azt szeretem ha valami megvan mind1 mennyiszer kell bemenni erte. Az jogos, hogy igy muszaly vagy minden nap bent lenni.
-
Sirandrish
legenda
Jó, de ha a végtelenségig lehetne pl Dvalint farmolni, akkor már Diluc minden skillje 10es lett volna 3 nappal azután hogy kidroppoltam.
Az artifactot meg lehetnek szarok persze, de nem mindegy hogy egy nap 6 kört tudsz menni egy domainbe vagy mondjuk ráérős délután mellett 130at... -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3895 üzenetére
Dehogyis... az hogy melyik domain mikor van nyiva az nem igen valtozna... de pl mar ha a bossokat lehetne amennyiszer akarod, vagy a weekly bossokat, meg ennek ellenere is dobhatnak rossz artit. pl nekem van talomba rengeteg karakter amit ugy megneznek full potenciallal. de mindenkit nem lehet. Es pont egy olyan jateknal csinaljak azt, ahol gatcha-val mar igy is rengeteg van.
#3897 Sirandrish
Nekem pont a DragonSpine eventek maradtak utolso napra... konkretan csinaltam egy par oras rush-t, mert annyi maradt mar csak hatra. Es ez csak az event, a tobbi dolog ugy van hagy ahogy elkezdtem... pl crimson tree. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran #3896 üzenetére
Pedig 1 óránál nem nagyon kellett többet rááldozni azokra az eventekre
A Tower Defenset tényleg le lehetett tolni utolsó nap is, bár nem nagyon látom benne a fantáziát, viszont a küldikért minden nap be kellett lépkedned, akkor meg már mindegy volt hogy mész pár karikát .. Már ha időd engedte, mert nekem is volt hogy a meló miatt nem volt időm, így 2 nappal később toltam be mint ahogy lehetett volna, de bőven nem tartogattam utolsó napra -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3895 üzenetére
A havas event unalmas volt, repetitív. Pont ezért tartott nekem is több ideig, mert én nem voltam képes 1 óránál többet se beleölni egyhuzamba. A tower defense jobb volt, és igen, fokozatosan nyílt meg, de akkor lehetett erre is várni. Nem belépni naponta (bár más miatt be kellett), hanem utolsó napokon letudni egybe. Van aki így csinált.
Lehetne bőkezűbb a mihoyo amúgy ez nem kérdés. De nem érdekük, hanem minél többször gyere játszani, az nem gond ha egyszerre nem sokat tolod.ui.: Remélem nem értitek félre, nem védeni akarom őket. Szimplán átlátom mit miért csinálnak így, és helyükbe lehet én is így tennék. Háboroghatnék én is rajta most játékosként, csak változni akkor se fog semmi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran #3894 üzenetére
Ha korlátlan lenne, már 10ből 8 ember abbahagyta volna, mert meglenne mindene.
Az, hogy valami tart 2-3 hétig, de effektíve 2 óra alatt maxolható, az szerintem nem a player hibája. Voltak eventek a havas területre, mikor 15ször vagy 20szor kellett 4 és fél métert menni, majd 10 mobot likvidálni, és kész volt az event! Ez kinek, és miért tart hetekig?De itt az ellenpélda (tower defense), amikor egy event hetekig tart, de nem is kapsz meg mindent az első pillanatban, így rá is vagy "kényszerítve" hogy 2 meg 5 nap múlva is visszanézz.
És akkor itt van a fordítottnak a fordítottja(ley line), amikor egy event egy hétig tart, és alapvetően hasznos is lenne a rewardokat illetően, plusz minden nap logint igényel, de ahelyett hogy hagyták volna az embereket hogy picit összeszedjék magukat mondjuk mora ügyileg (senki sem lett volna milliárdos, valljuk be), ehelyett egy amúgy is rettentő korlátolt tartalmon (resin), korlátoztak még egy fokot...
Komolyan nem értem...Mintha a Mihoyonál lenne A. meg B. hét, ahol az A héten hozzáértő emberek dolgoznak, míg a B héten meg ezen emberek semmihezsem értő rokonait alkalmaznák ugyanazokra a feladatokra..
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3893 üzenetére
Ha a resin lenne unlimited, ezt írja. Ami persze sokaknak nagy örömet okozna, de lássuk be, ebben a formában ez se lenne jó a játékosoknak se.
Különböző eventeknél is van aki nekiugrik első nap, fél nap alatt 100%-ra húzza, majd másnap panaszkodik, hogy nincs mit csinálni a játékban. Más pedig elvan vele 1+ hétig is. Ugyanez lenne resin-el, bár a limitet lehetne növelni, de korlátlan mennyiség túlzás lenne. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #3890 üzenetére
Ha pl a resin unlimited volna... erre celoztak. nem a szerver omlana ossze, hanem az ellatorendszer amibol el a mihoyo.
Nekem Ningu-t kellene feltolni most lvl50-es, meg Jean Claude Van damme is csak 20-as.
Illetve Zhongli es Fischl sem olyan baszo mint szeretnem. Nekem pl jol jonne ha csak egy 24h idoszakos resin limit nelkuliseg lenne. -
Sordoran
Topikgazda
Mármint mi omlana össze? Illetve miért? Persze kell online kapcsolat a játékhoz, de ha tudják hogy mindenki ugyanazt fogja csinálni, és ehhez szükséges szerver oldalon konfigurálás akkor azt elvégzik előre felkészülve. Meg hát akkor se tolná minden játékos 0-24 óra 7/7 nap, hiszen a resin véges, napi 8 kör és mehetnek dolgukra.
Így 8 helyett 3 lesz, maradék resin pedig mehet máshova. Nálam jön az Oceanid farm Mona lvl80+ ascend-hez. Fischl kész, Hu Tao és Zhongli anyag megvan, szóval már csak ő kell. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3885 üzenetére
Logikus is, hogy ilyen korlátot raknak rá. Mihoyo-nak se érdeke, hogy most mindenki 1 héten át csak ezeket famrolja. Én is 2-3. nap már elkezdeném unni és várnám, hogy legyen vége -> ez pedig nem szórakozás.
Ki mire fog utazni amúgy? Exp könyv vagy mora? Nekem könyv lesz a cél, második csapatot és még pár karit akarom magasabb szintre vinni (lvl50-re húzni a fate miatt). De még így se tervezem lvl80->90 szintezést fő karaktereknek se. Max Hu Tao-nak, de csak hogy megmutathassam nektek mennyire erős.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #3885 üzenetére
En arról ezek szerint lemaradtam.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #3883 üzenetére
Én ezt már anno mikor kiadták a közelgő eventeket is olvastam, hogy így lesz.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3883 üzenetére
idegesito, en azt hittem mindent duplaz.
fuuu sosem lesz meg a 100 hhero wit.
-
Sirandrish
legenda
Nah ez a Ley Line event egy rohadt nagy arconcsapás!
Már nagyon vártam hogy majd végre picit beáll a dolog, gyűjtögethet mindenki egy kis pénzt, meg exp-s könyvet, meg hogy majd ide megéri elnyomni pár fragile resint...hát LÓF*SZT!
Naponta 3 azaz HÁROM Ley Line-t dupláz meg...eldöntheted hogy pénzt, vagy exp-t, szeretnél-e, de háromszor. A többi már sima drop lesz...
Ez hatalmas csalódás... -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3881 üzenetére
Adjal neki Thundering Fury-t.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3879 üzenetére
Azt írja, hogy az electro hatás alatt álló ellenfelekre 35%-al növelt sebzést osztasz. Ez részemről logikusan úgy jön le, hogy arra vonatkozik csak, akin ez az artifact set rajta van. A 2-es set 40% electro sebzés ellenállás egész csapatra érvényes, vagy csak arra akin rajta van? Na, a logika alapján ugyanez a helyzet a 4-essel is, szerintem. Tesztelni nem tudom.
-
Sirandrish
legenda
Ez a Thundershooter set 4es effektje pontosan hogy működik?
Ha Fischl madara bevillámol egy enemyt, az kap 35%+ sebzést MINDENKITŐL? Tehát ha átváltok valakire, azzal is 35%al többet fogok sebezni arra az enemyre? -
Kerót használtan kell venni (mint autót, üzleti laptopot is) mert egy normálisra sose lesz az embernek pénze...
Zenélésre mi az őskorban Amigát használtunk, azon a protracker-t
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3873 üzenetére
Nekem is rajta van a bakacslistam az elektromos gitarozas... de elotte jo lenne siman megtanulni.
#3875 Sirandrish
Ma elmentem egy bicajos bolt mellett, es 120k-ert vackok voltak csak. Nekem amugy sem egyszeru cangat talalni 192cm-el. Gee Milner yt-n nagyon fasza cangakat epitenek [link] -
Sirandrish
legenda
válasz
Nah hát éppen ezt mondom én is.
Gondolkodtam hogy hmm..venni kéne egy bicajt. Megkérdeztem hogy 80K körül mit javasolnak..hát majdhogynem kiröhögtek, és közölték hogy ilyen 200 alatt nem éri meg megvenni semmit. Hát mondom kössz -
F34R
nagyúr
válasz
OFC zeneles, pont emiatt tettem le rola evvekkel ezelott. Es akkor minden csak szoftveres, egy deka valos hangszered nincs melette.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #3865 üzenetére
Én is ugyanezen a véleményen vagyok, ilyen pénzeket amiket ezek elvernek még egyben nem is láttam életemben, úgyhogy el sem tudom képzelni milyen lehet olyan anyagi helyzetben lenni, hogy ez filléres tétel legyen. Ha annyi pénzem lenne, hogy a legnagyobb gondom az lenne mit csináljak vele, akkor valószínűleg egyáltalán nem játszanék, mert rengeteg dolog van a listámon, amit hobbiként szeretnék űzni itt a földi életem alatt
Játszást is csak azért választottam "hobbinak" mert olcsó (15 eurót fizetek havonta egy cloud PC-ért). Zenélés az amibe mélyebben bele akarok feküdni, de jelenleg egy fillérem sincs normális felszerelésre és még az elektronikus zenekészítéshez is csillagászati szoftver árak vannak (az én anyagi helyzetemhez mérten).
#3871: persze, magyar fizetésekhez viszonyítva vannak egy páran akik megélnek belőle, de alulról sem ütik meg azt a mércét, amit egy átlagos sikeresebb streamer keres külföldön
Legnagyobb oka hogy kevesen vagyunk, aki magyarul gyárt tartalmat értelemszerűen nem ér el annyi embert, mintha ugyanezt angolul tenné
Szerintem már így is túlragoztam a dolgot
#3874 F34R: Legjobban az elektromos gitározás érdekelne, akusztikus gitár már van, de feljebb akarok lépni
Majd egyszer talán ha befejeztem az egyetemet.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3870 üzenetére
Azért már páran idehaza is megélnek belőle!
Engem meg amúgy érdekel a téma, szóval te csak ne hagyd abba -
jonnyjoker01
veterán
A te elképzelésed a dologról nem változtatja meg a tényeket
Ez egy olyan megélhetési forma amit nem egy cég fizet, hanem magán emberek. Azért mert itthon ebből nem lehet ilyen szinten pénzt keresni, ne legyünk már ennyire szűk látókörűek, könyörgöm. De mindegy úgy látom magyarországon továbbra is tabu téma ez, hagyom akkor a fenébe, ezzel nem jutunk előrébb
-
Sirandrish
legenda
Nem is az hogy mi éri meg vagy mi nem, de azért egy magánbirtokon (sajátomon) crossmotorozni, haverokkal/asszonnyal bowlingozni/kosazarni/csocsózni/billiárdozni/mozizni , a saját telepített tavamban horgászni, etc etc azért biztos nagyobb móka lenne.
Ha gép elé ülnék, az csak azért lenne hogy a mindenféle gyűjteményembe keressek még olyat ami nincs meg -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3867 üzenetére
Nem vagy egyedul vele.... rengeteg dolog jobban megeri a penzlocsolast mint a content.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3865 üzenetére
biztos van mas hobbijuk is, de azt nem gondolom hogy kiteregetnek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3862 üzenetére
Nem tudom...
Ez számomra több oldalról is felfoghatatlan.
Nyilván a pénz miatt is, viszont a másik oldal hogy ha nekem annyi pénzem lenne tuti komolyabb hobbikat üznék mint a számítógépes játék -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3863 üzenetére
szerintem meg az... ha nem akarna ezt akkor nem rakna ki hogy igy meg ugy tudtok tamogatni. van olyan nem is egy aki igy jut elorebb genshinben. nem az bosszant hogy egyszer megcsinalta, az allandosag zavar.
-
jonnyjoker01
veterán
Nem kuncsorognak ezek semmiért. A nézőknek tetszik amit csinál és/vagy a személyisége és ezért támogatják őt. A kuncsorgókat utálják twitchen, jogosan általában sehova se jutnak el azok. Tudom hogy magyarországon ez nem népszerű állásfoglalás, de sok mindenben le vagyunk még maradva nyugathoz képest
Mondhatnám ha ennyire bosszant (irigységből talán?) akkor kezdd el te is csinálni, de nem akarok köcsögösködni. Fogadd el hogy néhány embernek ez lett a foglalkozása, mert van rá igény és van mögötte pénz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #3860 üzenetére
Ez magyar fejjel felfoghatatlan, de ha valaki dollármilliókat keres, akkor az a párezer dollár elhanyagolható összeg hobbira (úgy hogy részben vissza is kapja, ha nem is teljesen mert a húzogatás a legjobban profitáló médiatartalom a játékkal kapcsolatosan).
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3860 üzenetére
Nekik pont eleg streamben vaganykodni.. az is tobb mint bosszanto.
Persze, hogy van de nem abbol koltenek Genshinre, akkor nem kuncsorognanak donatet stream alatt. meg ha 1-2 dollart is kuldenek streamenkent 4-5k-s nezovel eleg kemeny. meg ugye ott a sub is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3859 üzenetére
Azt gondoltam hogy nem bankrablásból finanszírozza, de akkor sem normális egy alapvetően ingyenes játékba konkrétan milliókat beleölni, főleg hogy mégcsak PVP vagy ranglista sincs hogy vagánykodni tudjon..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #3857 üzenetére
Van egy elég sikeres vállalkozása Tenhának. A legtöbb Genshin Impact streamer aki sok pénzt öl a játékba ilyen, nem nyereséges a twitch csatornájuk, csak hobbiból csinálják és mellette van nekik valami ami sok pénzt hoz a konyhára. Tectone, OKCode, Tuner is ugyanilyen hogy csak pár nevet soroljak.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3857 üzenetére
ilyenkor nem szamit a youtube, ha streamben gyujti a donatet. lassan mar onlyfans szintre jutnak.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3855 üzenetére
Hát van akinek telik rá, nézőktől befolyó pénzből. De ebből a példából is lejön, hogy aki egy adott 5* fegyverre utazik, free2play felejtse el. 5x egymás után a rosszat húzni szerencsétlen dolog, de előfordul. Karaktereknél legalább a 180. wish biztos, itt mehetsz a végtelenségig ha össze esküsznek ellened a bitek.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3853 üzenetére
Nem ő, Mattjestic MultiGaming videóját néztem. Ő szokott csinálni predikciós videókat is, elég jó levezetéssel. Ez a Tenha nem tudom ki, talán neki volt az a videója, hogy rajongóknak húzott 5* dolgokat, hátha azt kapják amit akarnak?
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3850 üzenetére
Hát így már érthetőbb, gondoltam hogy azért ilyen gyengusz nem lehet.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#44330240 #3838 üzenetére
Jesszus mennyivel jobb ez így mint potato grafikával
Iszonyatosan tetszik, semmi túlzott robbangatás vagy ilyesmi, elegánsan tűzzel táncolva csapja ketté a mobokat
Nagyon várós, ha nem húzom ki akkor nagyon szomorú leszek
@wandor0930:
Lvl 1 karakter, lvl 1 talentekkel, artifactok nélkül és lvl1 homával lvl7 hilichurl ellen. Ez csak az animáció leak volt, a leakerek félnek a sebzéstől mert mihoyo eltárolja őket és később visszakereshető hogy ki az aki szivárogtatott, akiket pereskedéssel jutalmaznak
Pont nemrég haladt előre az egyik ilyen ügy, 70 ezer dollár kártérítést követeltek egy Zhongli leakertől.
Többieknek gratula a húzásokért!
Én majd csak akkor próbálkozok vele, ha megkaptam Hu Tao-t, ő most fontosabb számomra mint egy fegyver.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3848 üzenetére
Most néztem meg egy videót, ahol srác 5x húzta ki a Wolf's Gravestone-t, miközben a Staff of Homa kellett neki. Rá kellett keresnem, hogy tényleg húzható-e a másik fegyver.
Lehet inkább hagynom kéne, bár nem járnék rosszul egyikkel se. Na meglátjuk.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3840 üzenetére
Azt ne merd mondani, hogy neked is első 10-esben volt.
Én is toltam ma egy 10-est bele, de nem volt szerencsém. Még szerintem tolok párat, de nem viszem túlzásba jövő hétig.
Hu Tao videó valóban nem nagyon mutatja erősnek. Várjuk ki míg bekerül, csak nem csinálták gyengére.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #3843 üzenetére
Hat nekem video alapjam olyan mint Xiangling.. de persz szuzen ahogy kijott a karakter lvl1 es a staff of homa is csak 46-t sebez. eddig a skyward es a Jade visz mindent polearm ugyileg.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #3844 üzenetére
Köszi
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Grat Neked is
-
wandor0930
aktív tag
válasz
#44330240 #3838 üzenetére
Háááát, baromi jól néz ki, de...
Nemtudom hogy azt az enemyt ennyire feltápolták vagy mivan, de a sebzése elég gyengusz, még skillel is(persze kihúzva,kifullozva biztos jó lesz).Én fegyóra talán forgatok mégegyet háta meglesz legalább valamelyik 4*os, Tao-t viszont sztem kihagyom.
Nem azért mert nemtetszik hanem mert nem igazán van helye. -
F34R
nagyúr
válasz
Nah csak meglett.
grat. Szerintem aki most nem sajnalja siman kihuz tobb refinra valot.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #3835 üzenetére
-
törölt tag
Egy kis kedvcsináló, kiszivárgott Hu Tao gameplay.
-
F34R
nagyúr
válasz
Atyagatya... nagyon fasza.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Grat :)
-
Mike
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3830 üzenetére
Ne adj neki fegyvert, menjen okollel.
Szerintem minden Claymore karakterrel unalmas, lomhak a baszo kard miatt. Szerintem meg Pyro-bol o a legjobb. Nekem mindig is kellett volna, de megkaptam kicsibe.. Benettet.
-
jonnyjoker01
veterán
Én a többiekkel ellentétben átérzem a szenvedésed, én nagyon nem szeretem Dilucot, iszonyatosan unalmas vele játszani szerintem. Én már megígértem haveromnak, hogyha valaha megkapom akkor Barbarát kihúzom lvl 90-re és kiépítem DPS-re és Dilucot megkapja mellé supportnak, de csak egy csillagos artifactokat és fegyvert fogok neki adni
-
wandor0930
aktív tag
-
wierra
senior tag
válasz
Sordoran #3826 üzenetére
Egyszerre örülök is meg nem is, mert az egyik legjobb DPS kari. Ugyanakkor, ahogy egyik kedves ismerősőm mondta, nyugodtan kidobhatom a többi pyro karakteremet, pedig kezdett szépen alakulni Xinyan és Xiangling is.
Nyilván egyszerűbb hozzáadni egy C-szintet egy már meglévő feltápolt karihoz, mint ismét felgyúrni egy újat L1-ről.
Összességében nem sírok, de kicsit azért mégis. -
Sordoran
Topikgazda
Nagyon kell szeretned, és elköteleződnöd adott 5* karakter mellett, hogy constellation-re hajts. Ahogy írták, el lehet vele boldogulni anélkül is, de új, más 5* karakter mindig többet ad a játékhoz. Ha most nincs is olyan ami tetszik, később lehet. Persze ha úgy érzed neked Keqing lesz a nagy betüs electro karaktered, és kitartasz melle sokáig, akkor nyugodtan. Mármint, most bebuktad, sajnálatos.
Vigasztaljon, hogy következő 5* karakter tuti az lesz akié a banner.
-
wierra
senior tag
Direkt erre a bannerre spóroltam, hogy Keqing-nek meglegyen az első Constellation-je.
Azt beütött végre a pity.
Én, miután kinyílt az arany wish. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3822 üzenetére
naalm is megvan c1 en.
-
Sordoran
Topikgazda
Ma végeztem az eventtel én is. Szerintem most elégedettek lehetünk, volt sok küldetés, relatív változatos is (már amennyire lehet), rengeteg jutalom/ajándék és a mini játék is jól sikerült. Megtartották az eddigi 3 szintes rendszert, ugyanazt kellett mindegyiken csinálni és mégse volt se nem unalmas, de egyre nehezebb legalább. Persze farmolással fel lehetett fejleszteni tornyokat, hogy ne akadjon meg senki. Nekem elsőre lement minden nehézségen, és míg F34R kollégára vártam tegnap, még a diff 7 is lement escape nélkül harmadjára. Utána kisöpörtük neki is, majd 11 toronnyal is, majd még a legnehezebb szintet is letoltuk.
Igaz ez már problémás volt, és nagyon-nagyon hosszú.
Mondják sokan, hogy maradhatna, de szerintem is elég ha időnként visszatérne. Meglett minden ami kell onnan is, jutalmakat is bevásároltam, és nem hiányzik még egy kör.Remélem a mihoyo levonta a kellő következtetéseket, és nem fog megint unalmas, ismétlődő harcokat elénk tárni mint volt előző eventeknél. Ez az event egy 9/10 lett.
És üdvözlöm Xinyan-t a csapatomban, igaz nem fogom használni várhatóan. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3815 üzenetére
Hu Tao és Zhongli számára ideális ez a spear jelenleg. Természetesen jövőben is jöhet még olyan karakter akinek jó lesz. Én azért bízom benne, hogy a mihoyo bevezet valami 5* fegyver exchange funkciót. A karakterek az elsődlegesek mindenkinél, szóval jó lenne ha a kedvencünknek lehetőség lenne az ideális fegyver beszerzésére úgy, hogy olyan fegyvert váltunk be rá, ami csak kiesett, de nem fontos számunkra.
-
Shiro
senior tag
Közben sikerült kihúznom egy Benettet.
Mivel C0 messze a C6-tól ezért kifejezetten healelésre használnám, amire így lvl20-ason is egész jónak tűnik.
A terv az, hogy megkapja Favoniust, artifact-nak, meg a Maiden-t Energy/HP/Heal felállásban, így viszonylag sokat és gyakran tudna gyógyítani.
A másik lehetőség amire vele kapcsolatban gondoltam az a Scholar-t, ami bár csak 4 csillagos, de ha a viselője kap egy elemental orb-ot, akkor a csapatól minden íjjász és varázsló kap 3 energy-t. Ganyu szempontjából ez annyira nem fontos, de pl Ninguang, vagyNolelle számára kifejezetten kedvező lenne.... itt bukott meg az elméletem. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3815 üzenetére
Dehogynem, Xiangling-et meglehet Physical DPS-re csinalni. Mondjuk megertem miert kell jobban a Wolf's Gravestone, kb mindenkinek kell.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3813 üzenetére
Diluc-nak az a legfaszabb. Nekem meg az Unforged Claymore kellene, megkapna Noelle.
-
Sirandrish
legenda
-
-
-
Shiro
senior tag
A passzív talented, az Encore az ami 15-ről 20 mp-re növelte
Minden elemental orb 1 mp-el növeli az idejét. (legfeljebb 5 mp-et ad hozzá)
A nagy ellenfelek 75% 50% 25%és 0% életerőnél adnak egyet.
Ehhez jön, hogy Barbara C1-es passzívja 10 másodpercenként ad 1 energy-t. (megnéztem, úgy néz ki, ez is hatással van rá)
Szóval mivel gyorsan elégeted, ezért meg tudtad növelni a skill időtartamát 20mp-re -
Urzu_7
aktív tag
Tud esetleg valaki olyan fegyverről/skillről/artifactról ami megnövelheti Barbara skilljének az idejét 15 mp-ről 20 mp-re? A vörös gyökeret pyro regisvine-t farmolom és az egyik menetnél egyszer csak megszűnt Barbara skillje. Azóta nézem hogy tulajdonképp 20mp-ig tart a 15 helyett a legtöbb esetben.
Jelenleg C1-es 4-es talenttel. 80-as Favinous Codex catalyst, 2×Instructor és 2×Wanderer atifact.
-
Sordoran
Topikgazda
Én ma megléptem WL7-et, majd gyors nekiugrottam a farkasnak. Main dps-em Fischl és hozzá dobott 1 itemet, valamint Mona-hoz (szintén csapatban volt). Szóval szerintem totál véletlen mikor mi esik.
Childe dobhatna amúgy Hu Tao-hoz valót, még csak egy van belőle, Zhongli-sból már 4 is.
-
Shiro
senior tag
Nignuanghoz a Akela nem adott semmit, viszont Childe kettőt is dobott Ganyuhoz.
Ha azt nézzük, hogy Ganyu 6 hete van meg és eddig csak abban a két az esetben kaptam hozzá, mikor coop-ban mentem, akkor talán befolyásolja.
A farkas esetében viszont úgy néz ki ez nem érvényes. Bár ő Open World Boss, míg Childe Domain Boss.
Bár az tényleg gyanús, hogyha soloban megyek, akkor akkor a mian karakterekhet nem igazán dobnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !