- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
Nekem is Springdale-ben volt és nekem is talent materialt adott(könyveket) meg 30 Primo-t. Mostantól én is gyűjtöm a Primo-t, mert a fegyvereket kipörgettem, karaktert meg nem akarok, mert a 4 darab is elég fejleszteni. Én kihúztam Klee-t és nagyon örülök, mert nagyon tetszik a karakter, lehet Diluc-ra se cserélném le, ha meglenne
és csak egy tűzesbe gondolkodnék a csapatban.
-
KaitouP
nagyúr
Nem néztem a videót. Most azt mondod, hogy minden nap máshol lesz megtalálható Liyue-ben, de tegnap Monstadt-ban volt.
Nekem már rég bejárható Liyue ugyan, de annyi teendő van még Monstadt-ban, hogy nem mentem el oda. Úgy érzem, akkor éppen esedékes lesz, bár azokkal meg kibaszás, akiknek nem opció még oda elmenni. Túl sok cuccot nem ad a csóka amúgy, oké, az event nem nagy erőfeszítés, ezekkel a nyersanyagokkal amit kér, meg már amúgy is dugig vagyok.
-
Ventur@
senior tag
Igen, minden nap máshol lesz megtalálható Liben. Ez benne is volt a videóban, amiben az eventről volt szó. De mindig lesz róla levél, hogy éppen hol található majd meg
. Egyébként ahogy csuzda írta, ma Springvale-ben van, a teleporttól északra, a két ház között
.
Amúgy eddig két dobozt nyitottam ki, mind a kettőben ugyanaz az ajándék volt (Talent fejlesztőkönyvek és 30 primogem).
-
Ventur@
senior tag
10 db fenyőtobozt kér Liben, egy ajándékért cserébe. Azt nem árulom el, hogy hol találjátok meg, mert úgy is kaptok róla üzenetet
. Elég annyi, hogy mit kér cserébe
.
Nekem adott a dobozból Talent fejlesztőkönyveket (zöldet) és 30 primogemet. Lassan, de biztosan gyűlik az újabb 10-es wish-re való
.
-
Jumbozorz
senior tag
Na összejött megint egy wish. Ki is dobta az 5 csillagos claymore-t:
Megcsináltam a 60-as Stormterror-os boss-t. Jó nehéz volt nekem, de sikerült. Jött is egy 5 csillagos Artifact.Valaki megcsinálta az unknown treasure-s questet? Belebotlottam és sikerült megcsinálni. Kapta érte Primo-t és 100k mora-t. Király kis küldi volt. Nagyon király ez a játék, hogy ilyen hidden questek vannak benne. Egyre jobban tetszik.
Ki hányas battle pass-os szinten van? Én a 39-eset taposom.
-
KaitouP
nagyúr
Mona videó (vigyázz, hot): [link]
-
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #785 üzenetére
de ki lehet nyitni a legvégén is egyszerre
mondjuk nemtom miért várnék a nyitogatássalmás:
tegnap egy dolog jutott eszembe, ha így world lvl2-ben kinyitogatom az összes ládát, akkor mi fog maradni később mondjuk world lvl4-re?
meg láttam videót, hogy tele volt a csávó arany artifactokkal. ilyet csak farmolni lehet majd? -
Ventur@
senior tag
válasz
Sirandrish #784 üzenetére
Köszi, ezt a fantasztikus négyest kipróbálom így
. Mondjuk Kaeya-ra gondoltam már én is, de a franc tudja hanyadik próbálkozás után inkább kiléptem.
"...plusz Barbara is ad dmgt megfelelő könyvvel." ... és ez konkrétan melyik könyv
? Mert összesen kettő könyvem van. Egy Lisanál, egy meg Sucrosenál. Könyv nevét nem tudom, de az egyik az biztos hogy az, amit meg lehet csináltatni alapanyagokból a kovácsnál.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #783 üzenetére
Aha! Lesz egy árus valahol a térképen minden nap(ez még nem tudom, hogy fog működni..ugye a mai a kezdő városban volt, de elméletileg keresgélni kell). mindig kér valamit tőled, amit meg kell csinálni és cserébe kinyithatsz egy ajándékot(azthiszem 9 van, de fejből nyomom). A mainál nekem 10 gombát kellett felajánlanom és kaptam 40k mora-t meg 30 primo-t. Ha 5-t ajándékot kinyítsz az event alatt a battle Pass-os questet is megkapod.
-
Ventur@
senior tag
Hali!
A Trails in Tianqiu World Quest-hez valami csapatötlet, hogy kikkel tudnám megcsinálni? Pontosítva már csak egy szintet kellene, azt ahol meg kell csapkodni az elleneket. Van egy hydro-s mage, azt hiszem 2-3 vagy cryo vagy hydro nagy slime, meg 2 cryo-s íjász hilichurls, meg egy sárga-fekete szikla. Ez az utolsó szint és egyszerűen nem tudok mit csinálni, de nem megy. Általában a Razor-Diluc-Barbara és valaki kombinációval megyek, de itt ez sem jó. Állandóan lefagyasztanak. Próbáltam cryo és hydro resistant potions-t betolni a nagy csata előtt, de ez sem segített.
Aki megcsinálta már, adjon legyen szíves valami ötletet, hogy hogyan tudnák túlesni ezen a küldetésen, mert így nem elérhető a co-op mód, mivel nincs kész a küldetés. Csapatösszeállítás, vagy akármi, mert tegnap már azt hittem, hogy darabokra töröm a billentyűzetet.Lvl 40-60 között vannak a karakterek és a fegyvereik. Akik meg vannak:
Amber, Barbara, Diluc, Fischl, Kaeya, Lisa, Noelle, Razor, Sucrose, Traveler, Xiangling.Előre is kösz a segítséget
!
-
Jumbozorz
senior tag
Beraktak ma az ajandekos eventet. Az arus Moonstand ben van a virágos csaj mellett, ha keresnetek.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #777 üzenetére
En staminabol oldottam meg. Kell hozza egy kaja ami csökkenti a repüléssel elhasznált staminat. 3 achievement is feloldódik,ha stamimabol mész el a szigetre.
-
Monoton
tag
Sziasztok!
Pc es Ps4 crossplay kozott van voice chat ahol tudunk coopban kommunikalni? -
Steve1207
veterán
válasz
Sirandrish #775 üzenetére
Csak nem a multis achievement?
Áttoltam a karaktert még az első héten 2-3x a hegyről átrepülve, plusz úszva, megnézni mi van arra a kis szigeteken, utána olvastam pár napra, hogy ott egy achi van, de ugye kell hozzá partner.
-
dinostaRR
tag
válasz
Sirandrish #773 üzenetére
Köszönöm szépen a helpet
-
dinostaRR
tag
válasz
Sirandrish #771 üzenetére
PSen, de nincs crossplay?
-
dinostaRR
tag
Valaki tudna segíteni egy jeges karakterrel eljutni egy kis szigetre?
-
saelin
veterán
-
Jumbozorz
senior tag
Akinek megvan Klee erdemes a csapatban tartania 5 napig,mert jo kis ajándékokat ad. (Emailben jön). Cuki kis üzenetek kíséretében
-
Mike
veterán
nincs valahol fixen legalább egy kék geo-s artifact?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #759 üzenetére
Meg pontosabban nem néztem meg ,de Klee es Barbara is könyvet használ
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #758 üzenetére
hogy mit kaptál? 10 ezret? miért? mit írtál nekik?
-
Steve1207
veterán
válasz
Komplikato #760 üzenetére
Lehet a ládát ilyen ráállós cucc nyitja és rajta kell állni vagy le kell támasztani, amíg kinyitod.
-
Komplikato
veterán
Nálam előjött egy olyan bug(?), hogy ha van random event a közelben és lenne amúgy láda IS, akkor a ládát nem lehet kinyitni, mert nem jelennek meg az őrzői, így azokat nem lehet legyakni, így nem veszi le a játék a zárást róluk. Másnál is előjött ez?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #754 üzenetére
ott a feedback a menüben
-
Mike
veterán
na igen, de Amber helyett jobb Fischl, de ugyanakkor gyújtogatni is kell néha, illetve van amikor Barbara kell, pl. az elit növény ellen Barbara nagyon kényelmes
úgyhogy én igazából 6-ot húzok, a 3 fiút (Traveller, Chongyun, Razor) és 3 lányt (Amber, Fischl, Barbara), utóbbiből Ambert kevésbé, mert tűzet gyújtani gyengén is elég -
dinostaRR
tag
válasz
Sirandrish #750 üzenetére
Barbara nekem is megvan, kipróbáltam de ment a második csapatba. Nem érzem még, hogy kell egy teljes értékű healer. Noelle nekem még elég egy dmg, tank, healer mixként. Shield, pörgés és csak jönnek a hp pontok dotként. Ámbár lehet pont Ő miatta nincs szükségem rá, mert az aura pajzs sokat elnyel
-
saelin
veterán
És te csinálod jól. Nem is szabad egy csapatnál többre koncentrálni, mert akkor le fogsz maradni szintekben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
dinostaRR #748 üzenetére
Nekem 4 karakterem van amit fejlesztek, a többi mind full low szinten van.
Egyáltalán nem igénylem hogy minden karakter meglegyen. Mondjuk egy jobb healer érdekelne, de egyelőre elvagyok Barbarával. Ráadásul most fel se tudnék húzni egy 5. karit.
Lehetne valami reset a játékban hogy az alapanyagokat át tudjam rakni más karira, ha közben kapnék valakit akit kipróbálnék.. -
dinostaRR
tag
válasz
Sirandrish #742 üzenetére
Hát nekem 9-10 különböző karaktert dobott eddig a játék, majdnem mind level 50,40es fegyverekkel. Nem tudom mennyi lenne ha csak 4 karakterre osztottam volna le az xpt. Illetve akik magasan vannak tuti fizetnek,esetleg resinert amibol dungeonoket farmol vagy bossokat? Nem tudom annyira nem mentem bele. Shoppot sem néztem át annyira, hogy miket lehet venni. Persze semmi gondom a jatekkal, egy forintot sem raktam bele, bpn gondolkoztam de későn kezdenék bele, majd a kövibe esetleg. A játék szórakoztató, így ennyit megerdemelnek a fejlesztők. A gacha része meg nem idegesít, nem érzem azt hogy x karakter nélkül nem tudsz haladni.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #746 üzenetére
meglesz
próbálgattam pl a két ijásszal menni csak, jóval nyögvenyelősebb mint a közelharcos karakterekkel. persze az ijászok is kellenek a repkedő ellenfelek ellen
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Hzoltan969 #743 üzenetére
Ez mondjuk a térkép alapján egyértelmű is volt.
Nem az idő a lényeg hanem a lehetőség. Ha nincs se quest, se láda, akkor az alapanyag sem jön be semmiből... -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #737 üzenetére
kinéztem Razort előre, és nagyon meg vagyok vele elégedve
-
Hzoltan969
tag
válasz
Sirandrish #742 üzenetére
Jönnek majd az új területek.
Szerintem pont nem célja a fejlesztőnek, hogy az első 2 hónapban kimaxolják az emberek a játékot. -
Sirandrish
Topikgazda
-
dinostaRR
tag
válasz
Sirandrish #712 üzenetére
Van hivatalos info miyoho customer service reptől, hogy pedig állítólag nem respawnolnak. Elvileg a ládák levannak osztva zónákra, hogy hova kerülhetnek és előfordulhat, hogy oda dobja ahol már volt egyszer egy másik, így ebből jön a félreértés. Most linkem nincs de rálehet keresni simán. Tudja a fene, hogy mizu
-
dinostaRR
tag
Sziasztok! Követem egy hete már a topikot de nem irogattam, viszont most lenne egy kérdésem. AR30 vagyok és lassan nincs már küldetésem, úgy ahogy felfedeztem a térképet (biztos van még pár láda elvétve). A napi comission, heti domainek és material farmoláson felül még van más teendő amiről nem tudok? Van még a három karakter quest, csak ugye oda magasabb szint kell.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #732 üzenetére
Azért írtam a listát. Ha van rajta kedvedre való akkor vedd azt. Én előbb veszek belőle Razort, mert legalább tudom noveli a csillagjegyes akarmijét
-
KaitouP
nagyúr
A Marvelous Merchandise Event-hez elég az AR 12, azért ez a többségnek már ugye megvan. A Astrolabos Chapter Quest AR 26-tól már látható lesz, de ahhoz, hogy elkezdhesd, AR 38 szint kell, illetve teljesíteni a "The Darknight Hero's Alibi" questet. Ez utóbbi nekem megvan, de az AR szitem csak 26, viszont az jó hír, hogy nincs időlimit a questen.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #730 üzenetére
igen, ott a lista
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah Pyro és Cryo Regisvine gond nélkül lenyomva.
Szerencsére jobban ráparáztam erre a WL4re mint kellett volna...megy ez -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #726 üzenetére
Diluc a mainem..szerinted vittem?
(nekem anemoért rinyált hogy legyen a partyban, így vittem a lv1es Sucrose-t, akit elő se kellett vennem, kapná be
)
A kocka meg se kottyant..pár perc alatt kifiléztem, és a végén mikor lerakja a 3 kis kockát, most első alkalommal tudtam egy körből lenyomni, mert általában egy kocka mindig marad, de most lement kapásból.
Átmentem WL4-re, a napikat gond nélkül letoltam, a 4 Ley Line cuccot is megcsináltam a kíváncsiság kedvéért, és nem éreztem vészesnek. Meglett az első 5K feletti critem is...legalábbis kaptam rá achievmentetSzóval egyelőre elégedett vagyok.
Amint lesz Resinem, nekimegyek 1-2 bossnak is, megnézni mit tudnak -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #725 üzenetére
:D Majd ird le milyen volt a quest. Vigyél pyro t a vege miatt;)
-
Sirandrish
Topikgazda
NAh csinálom a questet a WL4hez...remélem megbánom
-
Jumbozorz
senior tag
Átmentem WL4re megint gyenge vagyok. Minden pénzemet Klee-re költöttem,higy feltudjam húzni
-
Jumbozorz
senior tag
Beszéltük, hogy ellehet odázni a WL lépést, hát nem éppen. rank 35ről nem tudok átfejlődni 36-ra, míg nincs meg a WL szintlépés.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #714 üzenetére
Köszi. Igazából nem vagyoj otthon, nem tudom hol megnézni
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #716 üzenetére
Ennyire elszalltak már az árak? 1000 forint után abbahagytam a moziba járást
-
Mike
veterán
válasz
Masik, ha ez 10 dollár, hogy került ez majd 4kba?
3829 huf
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jumbozorz #715 üzenetére
Hát kinek mi. Lényegében egy mozijegy ára, de ha nem érsz el elég magas szintre, akkor nem kapsz elég pluszt. Viszont ha a BP periódus elejétől tudod tolni, akkor 60napra nem pénz érte az a két doboz ciginyi összeg..
Már persze ha érdekel annyira a játék, mert én pl nagyon jól el vagyok nélküle is, és ma húztam 70re három karakteremet is...igaaaz..el is fogyott az EXP-s cuccok 90%a -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Megéri? Meg nem gondoltam át
-
Sirandrish
Topikgazda
Megnyitod a BP menüt és bal alsó sarokban láthatod hogy:
Szóval kicsivel több mint két hét még. Én pont azért nem veszem meg, mert szerintem bőven nem lenne meg az 50. Mondjuk hozzátartozik hogy 60 napos egy periódus, és én kb 20 napja kezdtem, szóval kb 20 napról kapásból lemaradtam. A kövi periódusban megveszem, és akkor össze is rakom az 50 szintet -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #709 üzenetére
a kéket néztem, és ott nem láttam, közepe fel se tűnt
es meddig tart, most vagyok 13as, szerintem nem lesz meg az 50 -
Sirandrish
Topikgazda
Nah már majdnem megörültem hogy megtudom hogy a ládák hogy respawnolnak erre..
"All chests respawn. Common chests are more commonly seen to respawn. The higher rarity chests take longer to respawn. Most common chests do not respawn at the exact location. Higher tier chests respawn on the exact location (need more verification). The exact timing is unknown....."
Köszi -
Ventur@
senior tag
válasz
Sirandrish #710 üzenetére
Én innen infromálódtam: [link]
-
Ventur@
senior tag
Fent jobb oldalt kell keresned egy dungeon-t, abba bemész, több szintű lesz különböző boss-okkal és ha végigtoltad, akkor fog átdobni WL3-ba. De inkább szintezzed a kedvenc karaktereidet, meg ascend-eld őket, mert eléggé szopó egy küldetés. Legalábbis én eléggé megszenvedtem vele
.
Más:
Aki betette a mai commissions-ba ezt a slime baloon-os küldetést, azzal úgy szivesen elbeszélgetnék. kb 7x indultam neki és 7x nem sikerült befejeznem
. Első alkalom lesz, hogy nincs a napi 4 megcsinálva.
Jah meg azzal is elbeszélgetnék, aki kitalálta, hogy a white iron 48 óránként respaw-ol, miután kibányásztad. Sose lesz fejlesztve Diluc bicskája így Refine rank 2-re
.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #704 üzenetére
Hova? Na majd megnézem. Komolyan mint amikor megkérdezi valaki ez almaaa? alma
-
törölt tag
Sirandrish
Igen, ad 10 BP szintet.Mike
Ha eléred a 30. BP szintet, választhatsz közülük 1-et. -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #701 üzenetére
én azt sem értem, hogy a fegyókat mikor adják oda. megvettem a bal oldali csomagot, de azt mikor kapom meg? a végén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest