- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2493 üzenetére
ejhaj, akkor kezdjük elölről
azért fejlesztesz, hogy erősebb legyél, csakhogy a világ is erősebb
ha megnézed, ugyanannyi idő alatt nyirod ki ugyanazokat az ellenfeleket mint amikor lvl5 voltál, max a kiírt számok nagyobbak
ennyi
de ezt már leírtam az elején
ez egy co-op játék, amikor lenyomtuk közösen a farkast vagy Childie-t, nem volt jó? oké Andrissal domaineztem az elején, elismerem. meg veled is már párszor, de eddig mindig volt benne élvezet, nem csak gépiesen lenyomtuk. ez lenne a toborzás?
szerinted pl a summoners warban, amikor 150 csatát meg kellett csinálni, és 3 órán át nyomogattam az automata csata inditását milyen élvezet volt benne? vagy amikor klántagként kötelező volt heti x csatát nyerni mások ellen? ezért mondom, ez túró
és így van jól
Andris kicsit megszállott, hozzám képest biztos, így szivom a vérét, de ha szól hogy hagyjam abba, akkor nem csinálom továbblvl20on nem pusztulna semmim,kb annyira lenne nehéz mint most
ám csomó lehetőséghez nem férnék hozzá -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2491 üzenetére
az egy-két naponta 2-3 domain vagy boss nem igazi farmolás, max csipegetése annak.
jó kérdés, hogy mit csinálok a játékban, mert fogalmam sincs
mert a story questből van 3, world questből vagy 10
és a napikat sem csinálom mert 1500 xp-t ad
valahogy mégis elvergődtem ar44-ig, vagy 6 karakterem 70+, oké nem 80, de így is elvagyok velük
sosem voltam normális, de ezt soha nem is tagadtamjjoker, a szarkasztikus megjegyzések nem neked szóltak
-
csuzda
aktív tag
Jól tudom, hogy még mindig nem tudnak együtt játszani a Playstation játékosok a többi platformmal?
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #2495 üzenetére
Ennek örömére megyek artifactot farmolni
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #2494 üzenetére
Tudom, ezért is került oda az az áthúzott mondat.
oké látom megtaláltad
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #2493 üzenetére
Nem tudja ignorálni, mert nem fejlődne sehova. Lehet hogy ő azt hiszi hogy nem farmol, de az nem igaz. Másképp LV20on pusztulna meg mindene..
"
aztán meg itt toborzod a csapatot hogy menjen veled farmolni"
Nah igen
Me #villámvagyokazé -
wandor0930
aktív tag
Persze csak innentől kezdve a kritikáid irrelevánsak mert a játéknak egy részét teljesen ignorálod
(állításod szerint, aztán meg itt toborzod a csapatot hogy menjen veled farmolni).WOW-ban is lehet virágygyűjtéssel fejlődni ettől még a játék nem arról szól.
Talán ha játszanál vele normálisan ahogy azt megálmodták a fejlesztők nem írnál ilyen hülyeségeket mint hogy "world váltás miatt ugyanannyi mint a korábbi".Na Andris beelőzöttt
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2490 üzenetére
Parttalan vita, szóval inkább egyél egy bejglikét
-
Sirandrish
legenda
Erről ennyit...
Az hogy te próbálsz holmi misztikumot belelátni a dolgokba, az nem változtat a tényen. A storyt végigviszed X óra alatt...minden más játékban eltöltött idő farm. Ha tetszik ha nem. Vagy te ládát//növényeket/köveket/etc nem veszed fel igaz, csak bámészkodsz?
Az hogy neked 2 hét ami nekünk 1 nap, az egy dolog.. Attól te még pontosan ugyanazt csinálod mint mi, csak sokkal sokkal komótosabban. -
jonnyjoker01
veterán
Az hogy te nem játszol a játék bizonyos részeivel teljesen rendben van, viszont ezeket a szarkasztikus kommenteket mellőzd már légy szíves, ahol negatív hangnemben szólsz azokhoz akik farmolnak.
Van tudod egy olyan része a játéknak amivel 1200 primogemet lehet extrába szerezni havonta, amit úgy hívnak hogy Abyss. Ide viszont kellenek a tápos karakterek, máshogy nem lehet sok csillagot összeszedni, ami egyenlő azzal hogy nincs annyi primogem nyeremény. Magyar pénztárcával pedig gondolom egyet érthetünk, hogy nem fentartható ~40-80 ezer forintot leperkálni egy karakterre ami éppen kijön.
Én itt részemről lezártam ezt a témát a többi ilyen jellegű megnyilvánulásodra nem fogok reagálni, nincs energiám hozzád.
-
Mike
veterán
de igazából nem ezért jöttem, hanem hogy elmeséljem, hogy a jeges pálya miatt teljesen átálltam tűz+electro kombóra, kevés fizikai sebzéssel, és ez tök érdekes, mert régen simán elpüfölgettem az ellenfeleket, most meg sietni kell
hátha valakinek hasznos, vagy érdekli -
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2485 üzenetére
kinek miről szól, ugye
de mindenki úgy leli örömét benne, ahogy neki tetszik, nem vagyunk egyformák -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2486 üzenetére
ne kezdjük újra. ha csak erről szólna, rég nem játszanék vele
5%? max nálad. játszottam farmolós játékkal, leginkább mobilon, ahol lenyomod 100x ugyanazt a pályát, ha szerencséd van, van automatika, ez egyáltalán nem olyan. én a felfedezést szeretem benne, nem azért játszom hogy farmoljak és erősebb legyek, ami world váltás miatt ugyanannyi mint a korábbi, max magasabb számok vannak kiírva, de ezt is kitárgyaltuk már. -
Sirandrish
legenda
Hát miről?
Ha AR kell, akkor napikat farmolsz, ha talentek kellenek, akkor Domaint farmolsz, ha artifact, akkor szintén domaint. Ha ascendre gyűjtessz, akkor bossokat farmolsz, és egyéb alapanyagokat, szóval de...pont erről szól!
Kapsz mellé egy történetet ugyan, de az a játék kb 5%át ha kiteszi, kis szerencsével -
wandor0930
aktív tag
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2483 üzenetére
szerencsére nem
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #2478 üzenetére
Körülbelül...30 perc alatt kiüritettem a shopot én is
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2478 üzenetére
általánosságban mondtam, nem konkrétan erre
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2474 üzenetére
én a 3. után már untam
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #2474 üzenetére
Valóban, ez nem volt nagy kaland. Mármint monoton is volt, mész egyik helyről a másikra és csak harcolsz folyamat. Első részéből még nincs össze szedve összes kő, azt majd nekiülök valamelyik nap megcsinálni.
-
F34R
nagyúr
Nah viszont mar annyit fejlodtem en is hogy 3 world boss-t meg tudok olni.. de probalok fejleszteni karaktereket, csak rohadt sokara gyulik ossze az alapanyag.
Noelle nem is annyira rosz Geo-s. Chongyun szamomra kuka, csak azt sajnalom hogy lvl.20-ra felhuztam, azert hogy rajojjek.
Barbara es Zhongli egyelore pihennek a masodik csapatban.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #2469 üzenetére
hogy a pitsaba volt annyi crimson agated?
mondjuk az uj mappet kerulom..
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #2464 üzenetére
azt a kristályt hogy lehet megszerezni?
-
törölt tag
GENSHINGIFT
50 Primogem és 3 Hero's Wit
-
Urzu_7
aktív tag
Ez az event valamiert túl egyszerű. Nem panaszkodok mondjuk
-
wandor0930
aktív tag
Pedig nem rosszak szerintem, csak az élményhez sokat ad szerintem mikor kombózod az elemeket és beüt egy nagyobb sebzés, vagy valami és ebből ők kicsit kivannak zárva.
Ha kicsit fejlődne a coop ott sokkal nagyobb hasznát lehetne venni mint tank/support , aki magának is meg a többi karinak is csinálja a pajzsokat.A vizi bosst pl én Ninggungal lenyomom szólóban mert a folyamatos pajzs miatt nem nagyon tudnak sebezni, persze nincs sok értelme mert sokkal lassab mintha tolnék rájuk közben fagyasztást meg elektrot is, csak úgy érdekességképp mondom
-
Jappán
tag
válasz
wandor0930 #2461 üzenetére
Érdekes egy arc az biztos. Egyenlőre pihenőn van. Zhongli nálam nagyobb prioritást élvez.
A geo karaktereket a játék elején lenéztem.... erősen megváltozott azóta a vélemény.
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Genshin Impact Version 1.2.- 50 Primogem, legalább tízes rangú játékosoknak.
-
Sordoran
Topikgazda
Akkor nem csak nekem gyűlt meg velük a bajom. Nagyon lassan és szenvedősen, de végül levertem őket, de mondtam magamban, még egy ilyen és hagyom a francba ezt a zónát.
#2452 Sirandrish: Nagyjából 7 wishből, mert most 7 wish-t toltam, és előtte 2-vel volt már 5 csillagos, de nem tudom most Mona hanyadik volt. Amúgy láttunk már nem egy 10-es wish-ről screenshot-ot amiben 2db 5 csillagos volt.
-
KaitouP
nagyúr
-
Mike
veterán
tetszik ez a fagyás. eredeti ötlet, megfűszerezi az eddigi játékmenetet. de azért szopatós
de kell geo karakter, ha nem lenne Zhongli akkor geo traveller, különben kinyúvadunkköszi csuszda a jegest így meg tudtam csinálni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #2444 üzenetére
Mostanában read only vagyok itt, de barbarához hozzá szólva ha lehetne, nekem már C10 lenne, összesen 9x húztam ki eddig + a 2 garantált
Annyira szerencsétlen vagyok wishekben hogy az elképesztő. 30 fate jött nekem az update miatt, kettő Barbara és egy sacrificial bow.
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy vannak akik nálam is szerencsétlenebbek, de az ilyen sztorik után komolyan elgondolkodom hogy hagyom a picsába az egészet
"Srácok mi a faszom van már bocs a csúnya szóért ennyire kibaszottul nagyon nem örültem játékban mint ma!!!! Srácok nem igaz!!!! Nem hiszem el!!! Sima banner ma már adott 2 db 5csillagos fegyvert!! Kaptam a fából még 2 sima fatet. Egymás után 2 5 csillagos karakter single pullból srácok komolyan ugráltak m üvöltöltöttem örömömben!!! Előtte meg egy Bennett-et a bannerben."
Egyébként egy Jean és egy Qiqi.. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
wandor0930 #2442 üzenetére
Elég sok lehetőséget látok ebben a hegyben. Ott vannak például az egyedi kis hóbuckák amikbe rejthetnek bármit a készítők. Starsilver szintén itt képződik, fagyott hús is. Ezekre lehet új cuccokat építeni. Bezárni felesleges, sőt ez még csak a kezdet. Kifejezetten várok egy hasonló mocsaras helyet rengeteg növénnyel és állattal.
-
csuzda
aktív tag
Elektromosságra jég, geo-ra pedig nagy kard (claymore, greatsword vagy nem tudom mi a neve). Razor-ral szoktam azok pajzsát leszedni, de ritkán van elővéve. Így a tűz+elektromosság párossal szoktam lerobbantgatni
#2414wandor0930 "Megint rohansz aztán majd panaszkodsz hogy nincs mit csinálni
"
Első napi küldetés kész, így a fegyverre az emelt sebzés meg is vanIlletve a területet 90%-ban felfedeztem
A mai nap szereztem 45 Acquaint Fate-t és jött belőle egy Beidu (C2), egy Sucrose (C4), egy The Bell (R2) nevű nagykard, egy Fischl (C1), egy Sacrificial Greatsword (R1) és végül egy arannyal is megjutalmazott a játék
Skyward Harp íjjal....
Legalább megvan az első 5*-os fegyverem...
Az Albedo bannerből jött egy Sucrose (C4) és egy Benett (C1), így nekem ez a banner ki is fújt
-
Mike
veterán
másik idegesítő szokása a programnak amikor az ellenfelet visszarakja kezdő pozícióba full hpval
-
Mike
veterán
Fatui elektromos skirmisherre illetve a geo pajzsos lövészre mi a hatékony módszer? mert ezeket eddig ha lehet kerültem, most meg rögtön az a fogadó bizottság, én meg kb csak simogatom őket.
-
törölt tag
Még mielőtt elfelejtem:
GSIMPTq125
60 Primogem és 10.000 Mora
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
#44330240 #2441 üzenetére
Nekem lett 7 acquaint fate, és utolsó előtti wish egy 5 csillagos fegyver volt. Ennek ellenére dobott egy Barbara-t (C3) és egy Mona-t (C2), szóval eléggé örültem, utóbbinak, Barbara nincs csapatomban.
Kiemelt banner pedig nem izgat, bár néhány Fischl jó lenne, de előbb kivárom 3 hét múlva mi várható következőből, aztán eldöntöm melyikre áldozok.
Az új pálya rész tetszik egyébként, le is toltam sztori questeket, szóval ma se toltam CP2077-et. -
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Pár hete kezdtem én is a játékot, egyelőre nagyon leköt. Jelenleg van pár 50-es karakterem AR35, WL3, és ma sikerült wishelnem egy Jeant és egy Albedot. Kicsit kifogytam az alapanyagokból, talán egyiket feltudom húzni 50-re. Szerintetek melyiket lenne jobb, melyik számítana erősebbnek? Most leginkább Razort, Fischlt, Xianyant, Xianglinget, Noellet és Travellert használom (ők 50-esek), de van még Barbara és Amber 40-es szinten. Kaeyat és Lisat csak 20-ig szinteztem egyelőre. -
wandor0930
aktív tag
Szoszo van néhány táposabb ellenfél
Coopozás meg nekem is furi, leginkább az zavar hogy a jól bevált karakterkombókat nem tudom használni, némi megszokást igényel az biztos.
Nekem az a fura az egészben hogy ez kvázi egy event, a területhez kapcsolódó küldikkel/feladatokkal, de mi lesz vele ha vége?
Átalakítják, vagy bezár és különböző eventek lesznek majd itt?
Mert különben nem igazán lesz értelme idejönni, az egyszem domain-en kívül nincs tualjdonképp semmi amire szükség lenne innen(illetve csak itt elérhető). -
törölt tag
A karakterek ascendjei után jött 36 db kék Acquaint Fate-ből jött:
2 db Sucrose
1 db Chongyun (C3)
2 db Sacrifical Bow (R3)A kiemelt bannerből elköltődött 8200 primogem, ebből esett:
1 db Bennett (C1) (neki örültem a legjobban)
1 db Xiangling (C6)
1 db Rust (R3)
2 db Sucrose (C6)
3 db Fischl (C5)A zárójeles értékekkel a jelenlegi állapotukat szerettem volna jelezni. A pityktől messze voltam, azokra nem is számítottam, hogy beesik valaki.
Nektek mi esett?
-
F34R
nagyúr
Fuuu ez a jeges palya nekem nem adja... Story mission-be is bevontak Albedo-t, es mivel NAGYON nem vagyok sehol k*rva xar.
Mindenbol jeges valtozat, a mage-bol, Mitachurls-bol is.. stb... meg talaltam ilyen porgettyus boss-t... hat nem akarok inkabb vele talalkozni. Szerintetek valamikor mar ennek kepere, lesz lava-s map is?
Masik tortenet, egy random pv invitalt coop-ra, mondom miert ne, meg probalom milyen lehet.. haaat nagyon mas szint, sok-sok orat kell meg beleolni mire tanulok valamit
-
Ezekiel.
tag
válasz
Sirandrish #2437 üzenetére
Akkor ezek szerint már él, akkor holnaptól lehet nyomni fogom én is majd
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ezekiel. #2435 üzenetére
Hivatalos oldalon is szerepel..
"....The Chalk Prince and the Dragon" Version 1.2 Update Details...
Dear Travelers,
The content update for Version 1.2 "The Chalk Prince and the Dragon" is as follows.
.....
After the Version 1.2 update, Travelers who meet the Returnee Eligibility conditions can activate the "Stellar Reunion" returnee event for the opportunity to get the 4-star weapon Prototype Rancour (Sword), Primogems, Fragile Resin, and other rewards.
◆Event Duration
For 14 days after the "Stellar Reunion" event is activated.
◆Returnee Eligibility
Must meet the following conditions:
- Adventure Rank 10 or above.
- At least 14 days since last game login.
- Over 45 days since last activating the "Stellar Reunion" event."
Tehát elvileg ahogy 1.2 lett, úgy él ez is.. -
Sirandrish
legenda
Teszt alapján ez az Albedo gyerek egyáltalán nem rossz. Nem tudom hogy lehet gearelve, de ha elkezdesz vele csápolni, az ultiját CD-nként (kb 10sec) tolhatod, a E betüje meg kurvajó, istant platform...
-
Ezekiel.
tag
válasz
Sirandrish #2434 üzenetére
Valami hivatalos infó nincs róla? Mert lehet belépek aztán kiderül holnaptól aktív
-
Ezekiel.
tag
válasz
Sirandrish #2432 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert valaki azt írta hogy aki már x idő óta nem volt belépve kap valamit mától(?).
Én pedig most tervezek visszatérni ~1hónap után.
-
Ezekiel.
tag
Él már az a vissza csalogató bónusz amit írtatok?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sirandrish #2427 üzenetére
Sikerült kintről két anemoval behoznom egyet és amberrel kilőni fentről a Starglow barlangban lévőt, utána spawnoltak és tényleg van 4 db. Na, ebből nekem egy hiányzott mert a challenge közben felhasználtam és nem respawnolt
A másik egyszerűbb volt mert mire visszamentem már fel volt törve. Szerintem valamilyen lag lehetett az ok, a lényeg hogy megvan -
Jumbozorz
senior tag
Na kaptam én is rengetek gömböt. Majd jönnek a képek este a gatcha hellről
-
Mike
veterán
nem teljesen aktuális, de meg lett a geo püfölés szinte teljesen sérülésmentesen. (sajnos egyszer eltalál amikor lövöldöz) Razorral
más: pörgettem kettőt. esett belőle Bennett? hát persze hogy nem
-
Urzu_7
aktív tag
Olvasgatom a neten hogy mennyi idő mire egy scarlet quartz respawnol és meglepő számokat látok (10-20mp). Nálam elfogyott az összes és hiába lépek ki meg be nincs már semmi. Ilyen létezik?
Egy-egy ütés kéne a maradék két jég cuccba és meglenne a küldi, de így... -
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #2419 üzenetére
Köszönöm!
Nekem egy Benettre és egy Fishcl-re fájt a fogam.
Nyitottam egy 10eset az új bannerből, abból jött is egy Benett, de mivel Fischl már C5ös volt, így nem nyitottam rá még egyet.
Viszont az ascendekből kijött majdnem 30 bogyó, ami az alap bannerre vonatkozik, így elnyitottam azokat, és mit kaptam? Fishcl-tSzóval megvan a C6 neki
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #2417 üzenetére
Kipróbálom, legalább nem látom a dropot
-
törölt tag
Epic Games-en ingyenes a Metro 2033 Redux, akit érdekel. Késő délután 5 óráig beszerezhető.
Sirandrish
Gratula az AR50-hez!Jumbozorz
Hasonlóak az érzéseim a WL7-et illetően. A számok, szintek nagyobbak meg minden, de nehézségben elmarad attól, mint amit vártam. WL8-on meg elvileg csak 2 szinttel (pl. elite bossok: 91 -> 93) lesznek magasabbak a bossok...Az új térképrész meg tetszik, valamint végre távolból nézve is normálisabban néz ki az egész, nem pedig mint egy kupac mosott/fagyott sz*r.
Este nyitogatás, kíváncsian várom, kinek mit fog dobni a gaccsa.
-
Jumbozorz
senior tag
Természetesen én is megcsináltam minden bosst BP előtt
Mindegy, merrt nélküle is simán belehet húzni a LVL50-et. Várom az új helyet, most wild rift mellett pont eleget tudok ezzel is játszani, hogy a content kitartson.
Keqing, nekem is álom. Majd egy másik életben
Most majd szerintem tolom az aktuális bannert a 4 csillagosok miatt a pitym pont elment Zhongli-ra.
jah igen..WL7. Piskóta. Semmivel sem jobbak a droppok és az ellenfelek sem nehezebbek
de WL7 az WL7!
(progress)
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #2416 üzenetére
Játsz kikapcsolt monitorral XD
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930 #2414 üzenetére
Direkt mankóval járjak vagy mi? Tegnap egész nap a melléképületet takarítottam, holnap családi program...ma pont egész nap ráérek ...
De nyomok két kör passziánszt hogy lassabb legyek -
Ventur@
senior tag
válasz
wandor0930 #2413 üzenetére
De az enyém jobb Razor, tuti jobban járnál vele
. De ha nem lesz üzlet, akkor nem lesz üzlet
.
Remélem, hogy ki tudom pörgetni, mert az egyetlen karakter, ami nagyon kellene nekem az Kequing
.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #2412 üzenetére
Megint rohansz aztán majd panaszkodsz hogy nincs mit csinálni
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Ventur@ #2411 üzenetére
Nemlesz
Nálam is Razor(lv80/80) helyére jön.Az ne zavarjon meg hogy ő van a banner képen, nincs semmi bónusz a nyitására.
Most meg mindenki kapott egy halom wishrevalót úgyhogy lehet pörgetni.
Igaz a 20as szintért alapból még nem jár, ascendelni is kell, de ott még nincsenek nagy követelmények. -
Ventur@
senior tag
válasz
wandor0930 #2408 üzenetére
Ez Keqing? Adok érte egy - azt hiszem - C3-ban lévő lvl 60-as Razor-t. Deal
?
Az egyetlen vágyam electroból pont Keqing, de hát csak nem akarja adni
. Tegnap is eltoltam 2x10 wish-t erre a bannere, erre kaptam egy bigyót, ami igazán Ningguang-nak lenne jó, de ő nincs meg, meg kaptam két Chongyun-t, így ő már C4-ben van. Lvl 80 és lvl 80 fegyverrel, így már eléggé bszó tud lenni
.
Egy szónak is száz a vége, akkor lesz üzlet, vagy nem lesz üzlet
?
-
wierra
senior tag
válasz
wandor0930 #2408 üzenetére
Megérkezett a helyi terminator
-
wierra
senior tag
Komoly, hogy jött HDR támogatás a frissítéssel
.
A graf ezzel szintet lépett. -
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #2398 üzenetére
az ételhordósban az volt a fasza, hogy az időbe beleszámolta a teleportálás idejét is, ami pc-n kb 5 sec, ps4-en ellenben 20-30 sec, tehát amire a pcseknek volt 85 masodpercük, nekünk 60-70, nem is szopattam magam vele, pár próbálkozás után
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest