Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Platformtól független csevegés a játékról, eventekről és minden jóról! Jó játékot mindenkinek!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Egy órácskát én is tudtam vele játszani. Ps4 pro-n nagyon jól néz ki és az fps is tartja a 30-at városon kívül. Délután jobban belemerülök majd.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Engem mondjuk már egy dolog idegesített:
- Bazi macerás lootolni, mert annyiszor kell megnyomni a négyzetet ps-en ahány item van a földön. De ez mondjuk hagyján ahhoz képest, hogy mozgás közben ezt még nehezebb kivitelezni.Nem tudom hogy ez bug vagy feature, de a loot gomb nem túl responsive.
-
saelin
veterán
Ha jól láttam vagy 6x tudod +20 szinttel kitolni a karid max lvl-jét. A main char-nak adventure lvl reward-hoz kötött az ascension material-ja, de a többi karinak tudsz venni Monstadban a poti crafter meletti árusnál.
Van benne bőven mit csinálni! Írtátok itt hogy a story nem a játék erőssége... Hát, szerintem meg eddig eléggé jó amit prezentál. Direkt a karakterépítésre mennek rá, ami szerintem nagyon jó mert sok szereplővel találkozunk. Arról viszont még nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire szenvedős ezeket a bannereket (intertwined fate és acquaint fate) kifarmolni free to play-ben. Annyi biztos hogy napok, ha nem hetek 10 db-ot kifarmolni valamelyikből, mert ilyen 10-100 között kapod a primogem-eket amiből venni tudod.
-
saelin
veterán
Mivel material-on és Mona-n (pénz) kívül nem igazán éri meg velük foglalkozni, így annyira nem zavaró. Egyébként ahogy fejlődik a karid és használod ki az elementális erőket úgy lesz gyorsabb a kill. Pl Elektroval a vizes lények majdnem one-shotok nekem, de ha nem is halnak meg fel lesznek töltődve, aminek hatására x%-al többet sebez rá az Elektro karim. Jó kis buildeket lehet összehozni benne, ami sokat segít ezen. Gondoltak arra is a fejlesztők, hogy a játékos ne legyen túl erős, mert lehet world lvl-t is fejleszteni később. Ilyenkor minden lény erősebb lesz, mert nő a szintjük, de cserébe több/jobb lootot is dobnak majd.
-
saelin
veterán
válasz vampire17 #35 üzenetére
A legerősebb karim a main és egy 4 csillagos. Nézz egy tier listet neten, mert az alap karik is egész jók. Kivéve Amber, Amber shit.
Tatyla
Adj neki búzát. Mi a kérdés?[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
1. Ps-en kör és elengeded a falat.
2. Wish, meg ami a story-val unlockolható. Egyébként ha speckó kari kell, akkor a wish előtt nézd meg a pullt. Ps-en jobb dpad. Neked pl most a Wanderlust Invocation kell, ez a standard wish és nem fog változni. A többi az event wish és ilyen 50-75%-al ad fix karit vagy fegyvert. Razor egy 4-star char úgyhogy hozzá eléggé nagy mák kell, mert 16 másik 4-star is ott van melette amit sorsolhat. Ha minden igaz a Novice wish-ben is benne van és ott talán nagyobb eséllyel is esik.Viszont ha van Starglittered, akkor 34-ért a shopban megveheted direktben Razort! De nem hiszem hogy van annyid, mert mintha ezt akkor adná, ha duplikált karit wish-elsz. Nekem 4 ilyen currency-m van.
-
saelin
veterán
Szerintem ps4-en ez nem működik. Rámentem az Európára és azt írja nincs ott karim.
+info:
Adventure lvl 17-en hozzád vág P.A.I.M.O.N 10 db interwinded fate-et! Lvl 20-on pedig a Barbarát aki egy dedikált healer."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #50 üzenetére
Erősen épít a játék a felfedezésre... és van is mit felfedezni, mert a világ óriási! A durva az, hogy kb adventure rank 20-ig csak a prológust csinálod és utána kezd átmenni a story egy vagányabb szintre. Utána többször is az Archon questeket adventure level-hez köti, amit jó pár óra lesz kifarmolni.
Tatyla
Én ugyan nem bétáztam, de itt van pár tipp ami az eszembe jut:
1. Ne használj exploration alatt kaját gyógyításra, mert a nyersanyagok nagyon értékesek és sok idő összeszedni őket! Inkább teleportálj vissza a legközelebbi Statue of the Seven-hez és ott gyógyítsd fel a csapatot 100%-ra.
2. Három, de inkább 4 csillag alatti tárgyakat ne nagyon fejlessz, mert attól függ milyen magasra tudsz valamit kimaxolni, hogy hány csillagos. Pl az egy csillagot lvl 4-ig, míg az öt csillagos már lvl 20-ig tudod enhance-olni.
3. Monstadtban a házak falán mindig gyűjtsd be a Philanemo gombákat, mert ha patch 1.1 előtt eléred az adventure rank 20-at, akkor kelleni fog Barbara Ascension-jéhez és ez bazi lassan respawn-oló material. Valós időben 2-3 nap!
4. Fedezz fel! Pucolj ki camp-okat, oldj meg elemental puzzle-öket, gyűjtsd az Anemoculosokat és a Geoculusokat, kövesd a Seelieket. Mindemellett ha találsz egy anemo/geoculust azt mindig jelöld meg a térképen és később könnyebben találod meg hogy melyek hiányoznak még. Plusz a minimap is jelzi a meg nem talált oculusokat egy 4 ágú csillaggal!
5. Már írtam korábban is, de ha summonolsz akkor azt mindig a 10 db wish-el csináld, mert ilyenkor garantáltan kapsz egy 4 csillagos karit/tárgyat! A primogem-eket pedig csak arra gyűjtsd és költsd! 1400-1600 közötti mennyiség kell 10 fate vásárlásához. Ehhez kell egy jó pár óra mire kiszeded, de nem gáz én free to playben már 4x tízet tudtam idézni és ilyenkor mindig ad egy karit!
6. Fejleszd az adventure rankod! Minél gyorsabban éred el a adv rank 12-őt annyival könnyebb lesz a dolgod később. Ilyenkor nyílnak ki a daily-k amik egy tonna XP-t adnak 15 perc ráfordítással. Lvl 20-on pedig a Battle pass fog kinyílni, ami egy jó passzív material forrás.
7. A játéknak van egy energia rendszere az original resin néven. Ezt a térkép jobb felső sarkában látod és 1-et 8 perc alatt tölt vissza ha elhasználod. Primogemekért újra is tudod tölteni napi hatszor, de én napi egynél többször nem ajánlom. Minden egyes refill 60-at tölt vissza. Ezeket a resineket aktivitásokhoz tudod felhasználni, amiket az Adventurer Handbook-od is jelöl és írja melyik task menyi resin-t igényel. Mindig legyen elköltve ez az energia valamilyen szinten, mert amíg bóklászol vagy afkolsz úgyis töltődik szépen magától. Egy nagyon hasznos tipp ehhez, hogy a Weekly Boss-okhoz 60 resin kell! Szóval ha tudod hogy egy event boss kint van valahol és nem győzted le, akkor ez legyen az első amire költesz.
8. Ha főzöl, craftolsz akkor nézd meg hogy nincs-e karaktered aki az adott tevékenységhez tud valami bónuszt adni. Pl Lisa x% material visszatérít a craftolásból.
9. A kedvenc karaktereidet fejleszd fel amennyire csak tudod, mert ahogy nő az adventurer lvl-ed úgy fog a world lvl-ed is, és ilyenkor erősebb lesz minden! Persze jobb, több lootot is kapsz.
10. Használd a karaktereidet aktívan harc közben. Van két nagyon jó kombó már a kezdő karakterekkel is:
- Amber babáját mindig dobd le ha lehet, mert eltereli az ellenfél figyelmét.
- Kaeya ultija fentmarad ha karaktert váltasz.
+1. Az Adventurers Guild-nél a nem használt karaktereket el tudod küldeni Exploration-ra, ahol a karakter pár óra alatt hoz valamit az általad kiválasztott anyagokból.Szerintem ezzel az összes fontos topic-ot lefedtem.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Pedig szerintem ott is listázza. Egyébként Paimon menü (options) és character, majd itt a weapon opció. Amúgy ha valami jó fegyó kell, akkor haladj a story-val és majd kapsz smithing material-t. 60 iron és crystal ore-ból tudsz craftolni egy baszó 4-star fegyót. Battle pass lvl 30-on pedig választhatsz majd egy tetszőleges még baszóbb (azt hiszem 5 csillagos) fegyót. Az egykezes kard pl life stealt ad, de a többi sem rossz.
-
saelin
veterán
A karakter menü alatt - konzolon - jobb joystickkal kattints és az behozza Dressing Room-ot vagy mit. A Caravan Stories-t én már el is felejtettem! Ha jól tudom az még csak mindig pár régióban érhető el....
penge111
Vannak benne activitie-k! Igazi mmo-s vagy diablo-s dungeon-ök viszont nincsenek. Inkább napi elfoglaltságok vannak:
- Daily Commissions: Ezek lila markerrel vannak a térképen és kis pár perces questek.
- Domains: "Dungeon-ök", de inkább csak pici arénák ahol időre le kell verni valamit.
- Spiral Abyss: Havonta resetelődő challenge arena dungeon aminek több szintje van. Itt a teljesítményed alapján kapsz csillagokat és ezeket összegyűjtve mehetsz tovább a következő szintre. Egyre nehezebb és időre megy. A következő hó elején pedig jutalmakban részesülsz a teljesítményed alapján. Talán a szinteket is skippeled oda ahol jártál, de erről nem találtam még sok infót.A coopnak is van szerepe. Bossolni pl tök jó úgy, de akár segíteni a másikat is ha éppen nincs jobb dolgod. Akár a fent felsorolt aktivitásokat is csinálhatod más játékossal. Ez a része a játéknak biztos bővülni fog. Oh, és a story is coopolható, de csak a host progresszel vele.
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #61 üzenetére
A Genshin Impact egy free to play felfedezés központú openworld action rpg. Van benne story (nem is rossz ráadásul) és a játék gondoskodik arról is, hogy bőven legyen mit csinálnod a main questen kívül is.
Egyébként azon kívül hogy a több csillagos karik ritkábban megszerezhetőek nem feltétlen erősebbek. Kasztok nincsenek a hagyományos értelemben, viszont minden karakter egy adott típusú fegyvert használhat, mint pl a főszereplő egykezes kardot vagy Amber íjat."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Majd a játék úgyis feldobja ha aktuális lesz neked. Szerencsére szépen elmagyarázza a játék az ilyeneket. Mondjuk egy velősebb ingame guide is jó lenne.
Amúgy saelin00 vagyok psn-en.
-
saelin
veterán
Shop és azt hiszem ott Paimon's Special Bargain. Starglitterrel lehet megvenni, de biztos nincs annyid, mert azokat duplikált summonokból kapod. Egyébként már csak pár óráig él ez az ajánlat, aztán cserélődik a választék.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Az semmi! Tegnap random felfedezés közben találtam egy ládát, amit egy Fatui Pyro Agent és egy Electro Cicin Mage védett. Állandóan kaptam az elemental kombókat és volt karim ami meg is halt a robbanástól. Persze a loot nem érte meg...
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Fischl és Barbara nagyon jók! Az íjász lány később kap egy nagyon jó taleltet amivel sima attack-al elemental kombót tud majd triggerelni. Mondjuk én erre Sucrose-t használom mert aoe támadásai vannak.
-
saelin
veterán
válasz scyllafren #92 üzenetére
Picsába, írnék valamit de nagyon spoileres. Valaki kérjen már Spoiler tag-et a topikba.
Mike
Szerintem nincs. Az ilyen pici topikok általában gazdátlanok.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Most azé mer rá vagyok függve?
Amúgy kíváncsi lennék számokra hogy mennyire lett siker a játék. Az anime stílus sokakat elriaszt, viszont f2p lévén bárki belenézhet és lehet beszívja az atmoszférája. Twitchet elnézéve mondjuk nem egy Fortnite a pár száz nézőjével...
-
saelin
veterán
Ilyen repedt világító kövekből kell valami energiát kiszabadítani és azokat a lámpáshoz kísérni. Eléggé feltűnőek, mert ilyen narancssárgás repedés van rajtuk.
Mike
Csináld a questek, főleg az Archon-t. Én az első arc végére lvl 20+ voltam. Meg használd el az original resin-eket activitie-kre.
scyllafren
Ezt láttam Redditen. Köszi hogy megosztottad itt, mert mocsok hasznos. Az advanced domain-ről Nem is tudtam. A farkas viszont bazi kemény. Oda kössétek fel a gatyát és vigyétek egy csomó kaját.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Hensin Imptai...
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #191 üzenetére
Soha nem kaptam 1 karinál többet... Grat!
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #220 üzenetére
Később lehet bekerül. Eléggé sok update van még előttünk.
-
saelin
veterán
válasz scyllafren #248 üzenetére
Lisa.
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #267 üzenetére
Én csak akkor használom ha kell heal. Utána rakom el.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Most olvastam hogy a játék fejlesztési költségei két hét alatt visszajöttek. Azért ez szép egy free to play játéktól. Remélem ilyen sikeresek lesznek a játék "végéig".
-
saelin
veterán
Én simán el tudom képzelni hogy a videósok sok pénzt vernek el rá, de a pénzesebb csemeték/felnőttek is. Én csak a battle pass-t és azt a moon blessing-et vettem meg + starter pack még megjelenés előtt. Nálam szerintem itt meg is áll a támogatás. Nem szeretnék annyi pénzt elverni rá mint amit anno hearthstone-ra...
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #408 üzenetére
Azt hiszem új account-ot csinál hogy az első wish-jei a legjobbak/legkedveltebbjei legyenek.
-
saelin
veterán
válasz Jumbozorz #445 üzenetére
Mondjuk ez egy érdekes fejlődési skála. Mi van akkor, ha nincs elég material-od a karakterek fejlesztéséhez, de tegyük fel a world lvl-ed fejlődik? Így simán jarhatsz úgy, hogy túl erősek lesznek a mobok a karaktereidhez képest.
-
saelin
veterán
Gyönyörű játék. Végre egy anime stílusú game, amiben a karakterek nem ütnek el a világtól. A Ni No Kuni, Persona és DBZ Fighterz melett ez a másik játék ami AAA szintre tudta ezt emelni. Általában az anime címek nagyon low budget kategóriát képviselnek - sajnos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs