- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #13466 üzenetére
Ha jó irányba mész, akkor bőven van időd kb bármire
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #13464 üzenetére
Alapba rossz irányba indultál. Nézz rá a térképre, mert a "ködnek" 3 szintje van. Valszeg te olyan helyre mentél, ahol magasabb szinten van. Ha sorba mész, akkor mindig tudod addig fejleszteni az ellenállásod, hogy te is többet tudj szaladgálni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #13217 üzenetére
Már látom
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #12835 üzenetére
Én is huznam. Az egyik leg kawaiabb karakter.
lvl 90 tuti meg lesz. C6 idővel.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #12835 üzenetére
Nekem az égegyadta világon semmi bajom vele. Sőőt, alig vártam hogy megkapjam.
Az hogy a balklikk spammel életben tart egy egész partyt, elég combossá teszi, de ha limited banneren pörgetek, nyilván nem miatta teszemNem tudom hogy mi van bejelentve és mi nincs...nem szoktam még csak közvetítéseket sem nézni hogy a lehető legnagyobb meglepetés legyen mikor jön valami. Csak a karakterekre szoktam rákérdezni itt, hogy gyűjtögessek-e vagy nyomassam, vagy mi legyen
-
Shiro
senior tag
válasz
wandor0930 #12675 üzenetére
Yanfei miner, szóval megtaláltad.
Amire én jutottam, az Fischl, Yanfei, "Kokomi"m szóval ez nem tökéletes. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #12675 üzenetére
Uh, az a rész "kimaradt"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #12606 üzenetére
Én úgy emlékszem az eleje még rosszabb volt. Eleinte nekem nagyon nem tetszett a sztori mert a 90%-a gyerekes értelmetlen szövegelés volt. Inazumánál kezdett kicsit komolyodni és tömörödni a sztori, most már 20-30%-ra mondanám az értelmetlen szövegelést aminek nagy része paimon gyerekes megszólalásai, vagy amikor karakterek ismétlik a kompozíciót (akár többször is).
Ezek az event questek nagyrészt tök érdekesek lennének, ha nem lennének nyújtva mint a rétestészta értelmetlen szövegeléssel. Beszélő hajós quest is tök érdekes volt, de feleslegesen el volt nyújtva csak hogy úgy érezze az ember hogy több tartalom van a játékban mint amúgy, ennek ellenkezőjét elérve.
De ilyesmi példát kb az összesre tudnék húzni. Lehet a covidnak volt köze ehhez, nem tudom mert nem megszokott a játéktól ilyen mértékben. Lehet egyszerre sok volt az íróknak egy ennyire quest fókuszált event és Sumeru egyszerre és nem volt elég idejük rá, vagy az is benne van hogy totál másik csapat írta az event questeket. Az art maga teljesen rendben volt, nagyon jól néztek ki a domainek és a puzzle-k is tök jók voltak szvsz, jobbak mint amiket korábban láttunk (bár nem egy nagy was ist das, de komplexebbek voltak egy kicsit) csak az írói munka tette tönkre a dolgokat számomra.
-
emiki6
veterán
válasz
wandor0930 #12606 üzenetére
Jól látod, a legtöbb world questnél kiszúrja a szemem mennyire megy az üres duma. Egy darabig még igyekeztem megtisztelni a készítőket azzal, hogy minden dialógust rendesen elolvasok, de egy idő után azt éreztem, hogy nem tisztelik a játékosok idejét és figyelmét, szándékosan felhígítják a szöveget 5-10 szeresére...
Besenyő Pista bácsit idézve:
Hát a térfogat... az nem finom... [link]Mindenesetre a kiégetés az jó szó. Én optimistán ültem le végighallgatni a színdarabot, de csalódtam, mire elérkezett a vége. Semmit nem adott, full klisé, mesének meg hosszú/lassú. Az se segít, hogy minden szövegrész között 1-2 mp csend volt, amitől még végtelenebbnek hatott.
A story questek rendben szoktak lenni, bár azok sem kimagaslóak. Pl nemrég csináltam meg Yelan story questjét, ott erősen meglepődtem, hogy mennyire klisé, kár volt a csavarral bajlódniuk.
Ami mélyebb nyomot hagyott, mint jó elmény, az Shenhe, Zhongli, Ei és Ayaka SQ-je(i) volt(ak), Shenhe operás cutscene-je kedvenc, nagyon eltalálták. 1-2 SQ még nincs meg, de a többi eléggé B kategória.
Albedoé csalódás volt, a Ganyus meg mi vót? Aki annyit élt mind Ganyu, annak illett volna a sztoicizmus alapelveit magától felismernie és nem sértődgetni képzelt dolgokon...Az meg megint vicc, hogy a GAA mirage-ai jobb story questek voltak, mint maguk a story questek, miközben az újak nem is fogják tudni végigjátszani ezeket, mert "csak" event-ek voltak...
Nagy hiba, hogy jó minőségű contentek vesznek oda mert event-ek részei, míg a permanens content meg nagyrészt középszerű vagy gyengébb.
-
vakablak93
őstag
válasz
wandor0930 #12513 üzenetére
Na bakker mióta használom a kicsit és ezt nem is tudtam, bakker ezer köszi az infórt, épp játtszok megyek és próbálom is ki
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #12400 üzenetére
1.4-es patchtol 2021 marcius-aprilis
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #12396 üzenetére
Már ilyen is van?
-
emiki6
veterán
válasz
wandor0930 #12396 üzenetére
Ja, hogy a WL-re gondolt...
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #6515 üzenetére
Igen itt kivenni nem lehet csak betenni. Mindenestre én kitiltanám a videogamer világból ezt a fajta rendszert...
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #6511 üzenetére
Nem fogok vitatkozni, de a wish rendszer az teljes mértékben szerncsejáték. A kaszinóba is amikor bemész zsetont veszel, nem a KP-t teszed fel az asztalra már.
For Event Wish "Sparkling Steps": Base probability of winning 5-star character = 0.600%; consolidated probability (incl. guarantee) = 1.600%; guaranteed to win 5-star character at least once per 90 attempts.The first time you win a 5-star item in this event wish, there is a 50.000% chance it will be the promotional character "Fleeing Sunlight" Klee (Pyro). If the first 5-star character you win in this event wish is not the promotional character, then the next 5-star character you win is guaranteed to be the promotional character.
4-Star Items
For Event Wish "Sparkling Steps": Base probability of winning 4-star item = 5.100%; base probability of winning 4-star character = 2.550%, and base probability of winning 4-star weapon = 2.550%; consolidated probability (incl. guarantee) of winning 4-star item = 13.000%; guaranteed to win 4-star or above item at least once per 10 attempts; probability of winning 4-star item through the guarantee = 99.400%, and probability of winning 5-star item through the guarantee = 0.600%.
The first time you win a 4-star item in this event wish, there is a 50.000% chance it will be one of the featured characters "Shining Idol" Barbara (Hydro), "Harmless Sweetie" Sucrose (Anemo), and "Prinzessin der Verurteilung!" Fischl (Electro). If the first 4-star item you win in this event wish is not one of the featured characters, then the next 4-star item you win is guaranteed to be a featured character.
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #6507 üzenetére
Ez így azért részleges. Crystalbol karaktert nem lehet venni direktbe.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #6357 üzenetére
Ugy igen.... osszesen a 7 terulet utan 1000 lenne a stamina?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #6198 üzenetére
Én már hónapok óta csak a kötelezőt teszem bele. Napiküldik meg az eventek. A bújócskásat telefonon a buszon csináltam meg úgy, hogy ,megvártam míg betölt, aztán AFK-oltam 3 percet.
Az a baj hogy ha ilyen ütemben jönnek a területek, már mindenkinek olyan csapatai lesznek hogy pár hét alatt kifilézi majd azokat is, aztán jön a hónapokig tartó vegetálás.
Bár így hogy napi 15-20 percet játszom, így elvan magának a játék...amikor épp van időm, gyorsan letudom, és megyek is tovább. Se több időt, se több energiát nem vagyok hajlandó belefektetni, mert feleslegesnek érzem én is. -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5858 üzenetére
Van meg par karakter, pl Fischl ha nincs egy deka constellationje sem vagy ott van peldanak Xinyan, meg Jeant is lehet elvetemultre.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5843 üzenetére
Nem hiszem, hogy Hu Tao és Keqing jó egy csapatba. Ahogy írtad, mindkettőnek pályán kell lennie, és bár van E hatás lejártakor idő, de ennyi nem. Nekem csak Hu Tao van meg, és mellette Zhongli, Mona és Fischl. Viszont ha lejár az E, akkor váltás Zhongli -> shield frissítés, váltás Mona -> Dummy, váltás Fischl -> Oz lehívás, és ezután már mehetek is vissza Hu Tao-ra, mert nyomhatom újra az E-t. Na ha most teszem azt Fischl helyett Keqing van, akkor ugye hozzá érve elkezdek püfölni, de közben Hu Tao E-je már rég elérhető. Ha pedig Hu Tao-val püfölök, közben Keqing E lesz újra ott parlagon (gondolom, nem tudom mennyi a CD rajta).
Magyarán, röviden tömören Hu Tao és Keqing maximum traveling közben fér meg egymás mellett, és szituáció függően használja egyiket-másikat. Inkább akkor előrenézve abyss-ra, legyen egy csapat Hu Tao köré építve, és egy pedig Keqing köré.
Persze amíg nem ér el end-game-ig, addig egy csapatba azt rak be akit akar, mindkettejük mellé jó Xinqui, és vagy egy pajzsos, vagy pedig egy healer lehet a negyedik. -
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5834 üzenetére
A probléma az, hogy nem tudom megszerezni, mivel Ganyu jelenleg nem elérhető.
Lehet kap később ő is egy re-run banner-t, de addigra nem lesz aktuális se, és én is elfelejtem. Oké, őt pont nem, de nem lehet előre tudni melyik karakterre lesz később ilyen helyzetben szükség. Az pedig irreális, hogy mindet megszerezzük jelentős anyagi ráfordítás nélkül.
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5822 üzenetére
Yoo de kb 50 huzasbol 1 yanfei sem jott, persze noellt meg dionat kaptam rendesen. Unluck..
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #5766 üzenetére
Jelenleg most a BP íjat használom hozzá de akkor fel húzom a rustot is.
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #5751 üzenetére
Amúgy most én is csak normált fogok nyitogatni !
Mert a Sky íj nagyon kellene. -
Roland861010
veterán
válasz
Köszi,
Szerintem érzi a játék, hogy nem f2p játékos vagyok
Nem sokat de egy keveset azért rá költök erre a csodára ! -
F34R
nagyúr
válasz
Helllo csak ket 5* van
mas... Yanfeil tegnap bementem Abyssba, es valami nem mukodik. tobbnyire 6 es 5 talent level van , o maga 70es.. artiban jobb hijjan maiden belowd de Atk-s + pyro dmg bonus es crit dmg, konyvnek crit dmges 80as. ilyen apro normal es charged dmg van... tudom hogy crimson valo neki, de tobbnyire ok ez a set, es megis semmi.
Lehet nem mukodik rajta minden.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5714 üzenetére
Ezt nem tudom megerositeni, mert en a mihoyo accountommal lepek be, nincs FB-m.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #5715 üzenetére
Facere korábban ki is került egy poszt (lehet pont te csináltad), de azalatt és nagyon sokan panaszkodnak erre.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
wandor0930 #5714 üzenetére
Látom nem egyedi és facebook oldalról van valami gond, de már dolgoznak rajta.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #5692 üzenetére
Ha már bolt. Holnap jön a frissítés, nem tudja valaki kiket lehet majd megvenni?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #5689 üzenetére
Roosaria is bekerült a standard bannerbe, nyilvánvaló hogy Yanfeire is ez a sors vár, szóval lesz ott szép lassan Constellation is
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #5664 üzenetére
Ja annyira nem fontos zhongli, persze örülnék neki de nem hiszem hogy a 3-ik banberen is össze jön a kiemelt az első 90-es pityből.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5614 üzenetére
Azt el is felejtettem
De egyebkent raprobaltam az osszes Boss-ra, es csak annyi hogy kicsit nehezebben megy le az eletcsik. Kb ennyi. Foleg ilyen szedett vedett cuccokkal.
Felesleges volt ennyire elore jajjgatnom.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5544 üzenetére
Még legalábbis. Viszont nem is tudni mikor lesz az. (mondanám, hogy lehet nem is lesz az, de ez naiv gondolat, biztos minden tagja elérhető lesz előbb utóbb) Amúgy Scaramouche a neve. Nem tudom miért váltott ki ennyire hatalmas ovációt a játékosokból, és vágynak annyira rá. Lehet mert engem egy férfi karakter se mozgat meg.
Jó, Zhongli az menő, ellenben Childe se különösebben fogott meg. Viszont érdekes személyisége van.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #5500 üzenetére
Az időt pont nem tudtam, de az feltünt hogy gyakrabban dotol
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #5464 üzenetére
Ott mindenki kedvenc karaktere volt
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #5441 üzenetére
Igazából a végén van a lényeg nálad.
Mindenki döntse el magának, hogy megéri-e ez a lehetőség számára vagy sem.
Én se vennem el a gyerekem elől azt a pénzt ha lenne vagy nem mondom a feleségemnek, hogy ma nem eszünk mert elköltöttem lehetőségekre 30k-t. -
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5428 üzenetére
Ez a hosszú távú leakekre igaz. Ha jól tudom Xiao és Hu Tao is régről eredezett, tehát ott több patch jött közben, de most Eula a "semmiből" jött. Utóbbinál kár titkolózni, azok a karakterek pedig akik hónapokkal előre kiszivárognak (most is van pár, akikről régóta nem is hallani) azokért nem kár, maradjanak titkosak.
Természetesen értem a mögöttes logikát, és jogos is, csak az hogy perelnek, meg börtönnel fenyegetnek ezért embereket kínában, már sok. Ilyen szinten nem kellene titkolózni. -
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5400 üzenetére
Nem olyan sokkal vészesebb mint bármely más "virág". Illetve de, egy problémám van vele: kell egy anemo karakter a szüreteléséhez.
Sőt, inkább kettő, hogy ne kelljen várnod míg CD-s az E-je. Mikor meglett Jean miatta kellett farmolnom, de hamar meglett a lvl80+. Van pár hely ahol van több egymás mellett, pl. a város körül, a cyro regrisvine közelében és F34R által emített cliff-nél is, csak oda macerás eljutni, mert nincs közelében teleport. 1.5-ben mondjuk ott lesz új domain, szóval az pont jól jön erre.
Az interaktív térkép sokat segít, ráadásul gyakran egy helyet jelöl, de ott akár több is lehet. A respawn amúgy úgy emlékszem 48 óra, emiatt becsapós: ha most leszeded 10:00-kor őket, akkor szerdán 9:30-kor még nincsenek újra ott, így azt hiszi ember 3 nap, holott csak szigorúan 48 óra.(persze lehet tévedek, de a virágoknál órában, nem napban van meghatározva, tehát napi resettől függetlenek)
-
xeon forever
addikt
válasz
Hat akkor nem is fogok sarkanyt farmolni.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5402 üzenetére
az egyik cliffen is van egy halom, csak be kell jarni. 1 db en sem jarkalok.
-
F34R
nagyúr
válasz
en kb 30 at tudtam szedni ugy hogy sokat kellett erte jarkalni.lvl 90 hez meg mar kell egy rahedli Jeannek is.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5398 üzenetére
Ezt nem tudom biztosra amúgy, minden karakternél meg kell nézni. Valahol józan ész alapján magad is eldöntheted, de néhol érdemes utána olvasni, hátha van valaki okos és türelmes aki kiszámolta melyik a jobb. lvl6-ig amúgy sima liba, ez minden karakternek el lehet érni, utána válik kérdésess, mire költöd a heti bossokból eső talent material-t. A koronát pedig (lvl10 material) már tényleg csak a legfőbb karakterednek érdemes, hiszen abból kevés van nagyon. (aki kezdetek óta játszik még az is csak második karakterét húzhatja vele)
Tegnap össze dobtam magamnak Eula material list-et, hogy elő farmoljam magam, de nincs sok dolgom. Egyedül Dandelion seed és a talent könyvek kellenek még, többi vagy megvan, vagy még nem elérhető. Állítólag kapott megint egy stat buffot, pedig eddig is azt írták erős lesz.ui.: A #5397 gondolom nem nekem szólt, nem én írtam heti bossok-ról.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #5394 üzenetére
Még ha arra gondol, hogy az a legfontosabb itt is akad kivétel. Pl. Hu Tao-nak inkább az E fontos elsőnek, nekem is ez lett már lvl10, most jön az attack is. Ezen kívül electro Fischl-nek is E kell, és a physical Fischl-nek lényegesebb az attack nála.
De amúgy amit leírtál teljesen helytálló, a DPS-nek mindent ki kell húzni, a supportnak lehet esetleg kihagyni. Pl. felesleges neki az attack, ha csak az E és Q van használva míg átváltasz rá. Ha állandó jelleggel van jelen adott support, akkor persze lehet többit is, csak nem prioritás. -
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #5271 üzenetére
Ok!
Köszi.
Még mindig Healer problémával küzdök.
3 karakterem van ami használható erre : Noelle lvl 60 , Diona lvl 40, Barbara lvl 40.
Melyikkel lenne érdemesebb foglalkozni nagyobb szinten majd ? -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5248 üzenetére
Hat ha aranyaban tobbet kapnal a penzedert akkor megertenem. igy hogy fix 5* karakter vagy vegyver tobb mint harmincezerbe kerul, rendszeres costumer nem leszek.
Naaahh mas, hallotatok rola hogy lehet lesz coop pvp? 4 vs 4. hogy most event szinten-e vagy veglegesen majd kiderul. en lestopizok egy dead-weight cimet.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #5248 üzenetére
A gond az, hogy az ilyen játékoknál egy átlag AAA játék áráért kb semmit sem kapsz
Szóval lehetsz te fizetős játékos, de vagy a gatyád ráköltöd vagy nem lesz semmid.
Ahogy írtam...nem a Mihoyo találta ezt ki, csakhát csóróként bosszantó ez -
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #5214 üzenetére
Szoktam használni Rosit is de főleg ha sok az ellenfél akkor jól jön.
Amber nagyon el van maradva.
Igazából egy Dilucot szeretnék második pryo karinak -
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5188 üzenetére
Van ez a netes legenda, miszerint ha mondstadban a szobor tenyerebe allsz mindig 5* karaktert dob. Fszsg. Viszont 3 10-es huzasbol 1 5* volt 2 szer pedig dupla 4/5 csillagos es 4/4 csillagos. Igy most van egy c2 Monam (2x dobta egymas utan) a masodik accomban.
1 mona novice wishben volt. Masodik character event wishben.
A main accomban nem tudom megnezni, hogy csak luck volt, vagy mi a pocs. Osszegyujtok a heten egy 10-es wishre.
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5134 üzenetére
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Skyward_Spine
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Primordial_Jade_Winged-Spear
Ez a ketto van eppen ascendelve lvl70rol. lassan mind a ketto lvl80. -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5091 üzenetére
Felek feljebb lepni
#5092 Roland861010
Ha ez ilyen egyszeru lenne..
par szaz kort meg fogsz futni vele.
-
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5080 üzenetére
Beneztem, igazad van.
Ott valami artifact jaccik közben. -
xeon forever
addikt
válasz
wandor0930 #5059 üzenetére
Arra kulon ach. van.
Amugy 2x25%atk
17000-18000 hacsak 2x pyro van lvl70
csinaltam vele 35k-t. viszont rhdt szpo ha nincs mellette healer(Barbara for ex.) -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #5059 üzenetére
Hogy ne erezze magat kulonckent
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #4958 üzenetére
Jó, de megint csomó primogemem van felgyűlve amit örömmel költenék, de ha elsőre kiesik ami kell akkor azért nem vagyok már bátor.
Mármint nincs meg Childe, nem olyan rossz, és csak 50% hogy ő esik következő 5*-nak, de nah. Még pörgetek rá párat, de Eula kéne majd inkább.
Felhúztam gyorsan 79-re (80-ra felesleges mivel nincs jelenleg ascendhez valóm meg még), kezébe toltam a PJWS, minden féle össze-vissza crites artifactot amivel van 65% crit, ugyanennyi crit dmg, 1.3k ap és semmi talent. Hát, mit ne mondjak, érződik hogy szedett vetett.Tesztelgettem, de amit fél percen át ütök vele, azt Hu Tao egy ütéssel leszedi.
Dolgozni kell még vele, hogy valid dps legyen, bár support lesz inkább. De legalább újra van kivel foglalkoznom.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4933 üzenetére
teljesen igaz.. de pl pont berserker ajanlanak ami kb egy elite enemybol is eshet.... mondjuk ezek nem 5* ak. vicces latni hogy a nagy whaleknek sincs meg a tokeletes.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #4933 üzenetére
Az artifactok engem különösebben nem érdekelnek ebből a szempontból, mert előbb utóbb össze lehet rakni egy fasza buildet (inkább utóbb, de nyugtat a gondolat hogy egyszer majd esik valami jó). Ami zavar azok a fegyverek. Leírnak 8 fegyvert hogy ezek jók a karakterhez amiből 7 az gacha fegyver, 3 közülük 5 csillagos, aztán rájössz egyik sincs meg. Az egyetlen kraftolhatót ami a lista alján van erejét illetően meg nem tudod lekraftolni mert nincs prototype
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #4907 üzenetére
Razor megvágta, igaz meglestem,hogy is kellene. De elég egyszerű így már.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #4894 üzenetére
Persze, értettem, de kárba nem megy, hiszen előbb utóbb biztos kellesz abból a bannerből is valami
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4857 üzenetére
Ezt nem tudom cafolni mert vegulis az ijjrol sem derult ki semmi. A teny nyugtat hogy gatcha ugyis szoval sosem lesz meg.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #4821 üzenetére
Fantasztikus
Igen lenyomtam kevesebb mint egy perc alatt. Nagyon furcsa volt, hogy gyorsabban haltak meg a mobok mint Abyssban annak ellenére hogy 90-es szint felett voltak.
Arra számítottam hogy hasonló lesz a kockás eventhez és tényleg lehet szabad akaratból nehézzé tenni, de még egy nyamvadt pont rendszer sincs vagy idő számláló hogy legalább saját magunknak állítsunk fel kihívást.
De legalább jó mennyiségű nyereményt ad, 60k mora és 60 primo naponta az elég jó szerintem.
-
Roland861010
veterán
válasz
Gondolom ez is igazodik az én szintemhez.
-
F34R
nagyúr
válasz
nalam pl epp hogy meglett extremen. ha nem volna Csonglinek a Meteor Burst jo nagy szarba lennek en is.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #4607 üzenetére
Én is csak expedícióban gyűjtöm célzottan. Ha megyek ide-oda akkor persze felszedem ami útközben van (mivel van Zhongli, így ez E-vel elintézem őket). Mivel csinálom és megveszem a BP-t is, így azzal gyűlik elég exp fegyverekhez onnan. Itt jön elő, hogy bányász köröket megspórolom pénzzel.
Növényből pedig mindig ugyanoda küldöm, nagy szükségem azokra sincs, mivel főzni alig szoktam. (mindent leütök kaja buff nélkül, hp-t tölteni pedig ritkán kell, és ahhoz expedition-ből gyűlik bőven) -
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #4585 üzenetére
Akkor a fő kari Kaye + Xing + Travel + Amber egyenlőre akkor így fog ki nézni.
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #4583 üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
wandor0930 #4525 üzenetére
Nagyon jó, hát ezek a nyamvadt mmok és jrpg-k meg a többi manapság már tényleg másról sem szólnak.
Játszottam most pár hónapig a division 2, de egy katasztrófa az is ilyen szempontból.
A végén ott tartottunk/tam hogy már 0.1-0.2 % -os stat javításokkal szórakoztunk - szórakoztam.Kezdem unni, jelenleg nincs manapság olyan játék ami ne erről az örökös grindolasrol.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #4431 üzenetére
Lassan fél éve építgetem a két csapatomat és ha soft lockolnak azért mert nincsenek bizonyos karakterek kihúzva, törölném a játékot. Így is elég szopás az artifact dungeon és a szintezés+lvl90 ascend nyersanyag követelményei.
Én is jobban örülnék neki hogyha több jelentősége lenne az elementeknek, de ahhoz sokkal rövidebbé kell tenniük azt az időt amennyi idő alatt felhúzol karikat. Mert az biztos hogy nem fogok hónapokat farmolni csak azért hogy valamilyen tartalmat elérjek a játékban. Így is elég szenvedés volt az Abysshoz kettő normális csapatot építeni (és még mindig nincsenek készen, ismétlem majdnem fél év alatt
).
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #4427 üzenetére
Meg lehet oldani majd biztos anélkül, de azért hasznos ha van optimális counter elem a csapatodban. Illetve nekem még nincs is jó cyro-m, így ez nagyon hiányzik.
A különböző domain-ekben elég erős szerepe van a megfelelő csapat összeállításoknak, csak azért húztam fel Chongyun-t, hogy tudjak adott domain-t farmolni artifactokért. És abyss-nál is előre meg kell nézni mindkét útvonal ellenfeleit előre, hogy ennek megfelelően tudd össze rakni a csapataidat. Ennél nagyobb szigor már ártana a játéknak.Shiro: Az megvan, és most használom is Bennett-en, de persze elveszem tőle, ha ez a legjobb fegyverek között lesz Ayaka-nak.
Artifact gyűjtés eléggé szerencsén múlik azért, Hu Tao-nak másfél hónap alatt 3/5 alig jött össze, míg Jean 1 hét alatt 5/5. Nem a legjobb, de főstatok és sub statok többsége is tökéletes.F34R: Majd lesz még izgalmas claymore karakter, lehet beleszeretk Noelle-be a randi szimulátor alatt és felhúzom main-nek.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #4427 üzenetére
A játék jelen állapotában nagyon rossz lenne ha csapatépítésre és specifikus elementekre nagyon ráállnának, mivel rohadt sok idő míg kiépítesz egy csapatot rendesen. Én 157 napot jelentkeztem be a játékba eddig és még mindig nincs két teljes csapatom teljesen kiépítve, pedig másra nem fókuszáltam.
Max akkor működne ez, ha csökkentik a szükséges grindolást a karaktereknek, amit csak akkor látok reálisnak a jövőben, ha már rengeteg karakter lesz a játékban.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #4364 üzenetére
Neten kering már ideje a kép, de alapvetően nem ér semmit, mert ha már ennyire megcsinálta valaki, legalább arra vette volna a fáradtságot hogy minden WL szinten ugyanannyi kört megy, de így teljesen komolytalan. WL7 4700 kör, míg WL8on már csak 1400? WL2-n meg 50? Ugyan....
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #4343 üzenetére
de. vannak barátaim, ez titka
a cleansing heart-ra gondoltam, varunadaból van bőven -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4344 üzenetére
Lehet kozben a domainra gondolt... a ketto meg osszemosodott.
Bar 50-es party-n meg weapon materialt is alig dob.Mas... Mitol magikus ez a kristaly? azert mert el lehet vele baxni azt a keves resint? szerintem netto baromsag ebbol oret csinalni. legalabb be lehetne tenni a parametric transformer-be.
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #4338 üzenetére
ami nekem kell azt ad az 50es is
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Aztán WL8-tól garantált is az 5 csillagos, eshet 2 is belőle. Így már kicsit elviselhetőbb a 40 resin költség
-
F34R
nagyúr
válasz
igy van... nekem eddig 2x adott full gemet, egyij az anemo a masik a geo hypotesis volt.
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #4333 üzenetére
Erre csak annyit mondanék hogy a 70-es oceania nem ad jobban mint az 50-es. Csak kényelmesebb.
Hát pedig leszólta, olvass vissza
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #4326 üzenetére
Nem kell, ez egy lehetőség :)
Én a lenézést szólom le, nem azt hogy valaki mennyit játszik. Amikor egy hozzászolasból süt mások megvetése. Pl most is. Én nem játszom normálisan? Mi normális?
Hol írtatok le? Amúgy semmi értelme, kényelmesen elvagyok ar45n. Mindenhez hozzáférek.
Ettől még ti csináljatok, de elvarás vagy normalitas nehogy már ez legyen -
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #4316 üzenetére
Ez egy játék. Nem munka, nem termelés. Megrekedt a... az. Engem így is szórakoztat. Nem csak megszállottak vannak akiknek semmi nem elég jó. Mások is vannak rajtatok kívül.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #4310 üzenetére
Hu Tao a fő dps-em most, de neki E nélkül nincs elég sebzése, E pedig pyro-vá alakítja amire nem hat a cyro mező. Fischl lenne még, bár vele meg kite-olni kell szóval nem tudnék benne maradni nyugodtan (meg hát neki electro Oz, rá se hat). Most annyi tervem van, hogy felhúzom Jean-t, és megyek co-op-ba CR-el. Majd a három másik ember megöli őket, én meg healelem a seggüket.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4278 üzenetére
Pontosan ezt gondoltam... szeretnem a mostaniakat felhuzni.
#4279 wandor0930Nekem dobott egy Catalystot. viszont nekem Claymore kellene meg Bow. Azt meg nem adott. egyebkent en is csodalkoztam mert eddig nem adott semmi ilyet.. es hatra van meg a Farkas meg a Gyik.
#4280 jonnyjoker01
Hogyne kelleneviszont azt tudom, hogy tolem sosem lenne 14k primogen osszegyujtve. Valamire mindig elszornam. Kellett volna Ganyu, Xiao es Hu Tao is. Szio-ra rahuztam Fate-el es dobott helyette egy Jean-t. Nem tudatos gyujtogetes volt az igaz, es nem is egyszerre lottem el ra a primokat. Nah most ~60 huzas kellene 9600 prinyo oszt nincs a fasorba sem annyi. Tudom hogy tuloz mostanaban Mihoyo, es a kovetkezo 4* karakterek is erosebbek lesznek nemely 5*-nal. Lehet inkabb azokra megyek ra, de minden a rohadt kek csillagon mulik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #4279 üzenetére
Jesszus, nekem 160 nap alatt esett összesen 3 prototípus, nem tudom elképzelni milyen az amikor egy nap egyszerre esik ennyi
Grat
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #4271 üzenetére
hát persze. tudom én is
-
kill_switch
senior tag
válasz
wandor0930 #4263 üzenetére
Nekem ritkán ad többet, többnyire ugyanannyit ad mintha két kört mennék, kevés olyan volt, hogy egy körbe 3db 5 csillagost adott, annál többet meg még soha. De a 3-ra van esély, szóval részben jobban megéri a CR. Eddig úgy voltam vele, hogy elhúzom sima resinnel, jobb az úgy, de az ilyen napok miatt most már maradok ennél a megoldásnál én is. Csak így a napi 30-40 perc játék redukálódik kb 15-20 percre.
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #4204 üzenetére
Igen, elég más módon healelnek, és ez nekem pont jó is. Bennett tökéletes Hu Tao mellé, megvan 2 pyro csapatban, és a 70% pont elég, hiszen ha Hu Tao E-jét 70% hp-n nyomom el, pont 49%-ra esik vissza, amivel megvan az 50% alatti bónusz. (annyira kell figyelni, hogy ne legyen benne Bennett Q-jában E alatt)
Ezzel szemben Jean majd a B teamet healeli, ahol Fischl a main dps, és nem lesz pajzs se. Szóval ott bekapnak sebzést majd, tehát kell az, hogy mindenkit healeljen, erre pedig Jean lesz a jobb. Csak ugye őt jobban fel kell húzni. -
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #4201 üzenetére
Jogos, bár Jean Q-ja is elmarad tőle, köszönhetően annak, hogy Bennett-é %hp-t is tölt. Cserébe Jean egész teamet healeli. Végülis két külön csapatban, két különböző módon kell healelniük.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4164 üzenetére
en vittem magammal meg egy tuzest, tudtam ha beesik a hp-ja akkor gaz lesz, viszont Bennet nem tudta gyogyitani
valakinek akinek megvan tapasztalat, higy tudja e mas healer gyogyitani ot?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #4164 üzenetére
Legalább nem váltja ki Ambert, az Ultimate fáklyagyűjtót
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #4115 üzenetére
Rosariat majd megprobalom kiszedni én is :)
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4115 üzenetére
Rosaria-nak mekkora boeingjei vannak mar
Meg szegenykem nem aludja ki magat rendesen, szemei korkorosek.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #4086 üzenetére
Neked is meg a többieknek is mondom:
Első sorban a legfontosabb az artifact main és substatok! A szett bónusz mindig kisebb mértékben befolyásolja a tényleges sebzést, mint a substatok (abból is főleg a crit statok). Tehát nyugodtan rakjatok össze vissza bármilyen szett elemet a karakterekre, passzoljon a main stat és legyen crit rate + crit damage a substatokban! Ezt persze addig csináljátok amíg passzoló szett bónuszra le nem tudjátok cserélni, de az sokára fog eljönni.
[link] - ajánlom megnézni ezt a videót!!! Nem az a tippje a nagyobb sebzésre, hogy fejleszd a fegyvereket meg húzz elő god artifactokat a seggedből, tényleges no bullshit tippek hogy a mostani felállásoddal hogyan tudod a sebzésed növelni.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #4086 üzenetére
pl nalam fisch-nek nem erdemes a full elemental thunder artifactot ratenni, mert pl Oz kepessegeit sem tudom kiaknazni. volt ilyen is olyan is. nekem gladiatorral jobban bejon. meg ugy is hogy nem jok a statok.
nekem abbol a domainbol eddig csak egy crit dmg-es 5* sityak esett. a tobbi emlutesre se melto, pedig Jean-nek is kell.
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #3986 üzenetére
hát... mivel kb péntek esténként játszom vele, már egyáltalán nem érdekel ki vip ki nem. nekem az utolsó eventes 10esre is adott 1 db 4es könyvet. Bennettet nem, isten őrizz. mint írtam, meg vagyok elégedve a mostani karaktereimmel, de 80 fölött már kicsit több grind kellene, ahhoz meg nincs kedvem. van még ezer más játék is. ezzel együtt jó kis játék ez, a többi fejlesztő példát vehetne róluk: mindig van új tartalom, elégedettséget mérnek, ilyet pl egy Rockstar mikor csinál?
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #3989 üzenetére
Dendro karirol lehet mar hallani pletykat?
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #3942 üzenetére
Remélem Childe megszán ma. Mindössze 2 talent itemem van Hu Tao-hoz tőle, dobhatna még párat.
Pedig január eleje óta ütöm, elég siralmas.
BP pass nekem is meglesz, de nem tudom mit vegyek ki fegyónak. Lehet megint Solar Pearl lesz, refine-olom Mona-nak. -
Jappán
tag
válasz
wandor0930 #3930 üzenetére
Igazából, most 40es szinten baszóbb Diluc, mint a 80as Benett
Healerem meg Barbara, tehát akkor Benett megy majd pihenni .
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #3930 üzenetére
Aquila Favonia-val vagy egy Skyward Blade-el megfelelo artikkal Bennet is lehet DPS.. bar igaz hogy Diluc akkor is komolyabb
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #3885 üzenetére
Logikus is, hogy ilyen korlátot raknak rá. Mihoyo-nak se érdeke, hogy most mindenki 1 héten át csak ezeket famrolja. Én is 2-3. nap már elkezdeném unni és várnám, hogy legyen vége -> ez pedig nem szórakozás.
Ki mire fog utazni amúgy? Exp könyv vagy mora? Nekem könyv lesz a cél, második csapatot és még pár karit akarom magasabb szintre vinni (lvl50-re húzni a fate miatt). De még így se tervezem lvl80->90 szintezést fő karaktereknek se. Max Hu Tao-nak, de csak hogy megmutathassam nektek mennyire erős.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3885 üzenetére
En arról ezek szerint lemaradtam.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #3843 üzenetére
Hat nekem video alapjam olyan mint Xiangling.. de persz szuzen ahogy kijott a karakter lvl1 es a staff of homa is csak 46-t sebez. eddig a skyward es a Jade visz mindent polearm ugyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest