- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #1799 üzenetére
Szerintem is, bár, hogy őszinte legyek, nem nagy szám. Egy kicsi erőlkődés nélkül összeszedtem 200 "nagy" event krisályt(persze elégettem 160 resint). Semmi kihívás...nem volt.
-
Sirandrish
legenda
Nah végre megint egy COOP event!
Vagyis a 3. fázist lehet tolni COOP-ban.
Erre a részére a játéknak, kicsit jobban rá kellene feküdniük szerintem -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #1797 üzenetére
Nincs még annyim, de egyenlőre úgyis csak tesztelem meglátjuk még marad-e
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #1796 üzenetére
Shopban egyébként 1 copy megvehető stardustért, én így húztam fel C1-re.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #1795 üzenetére
Igen én is úgy gondolom hogy Qiqivel megoldom a 70%ot.
Talán lesz emelt rate-je valamelyik bannerban aztán akkor rálehet menni a constellationra. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #1794 üzenetére
Az a gond, hogy constellation nélkül ha 70% HP alatt vagy, akkor nem adja az ATK bónuszt, csak heal után. Ha bent van viszont Qiqi a csapatban, akkor be lehet kombózni, hogy felnyomod a karakterek HP-ját és utána ultizol Bennettel, csak kicsit körülményesebb.
"De amúgy megoldok mindent így is, ez is azt mutatja hogy kb mindegy mivel játszol, minden életképes tud lenni"Ez nagyon igaz, mindenki jó tud lenni, csak ki kell tapasztalni, hogy milyen szituációban jönnek jól a karakterek, mi az optimális játékstílus és arra megfelelő buildet kell összeállítani. Jó példa erre [Enviosity] akinek a fő DPS-e Amber és csak olyan karakterekkel játszik, akiket a játék garantáltan ad (Jelenleg Abyss 12-ben van, többször is eljutott már 12-3-ig, de még nem sikerült megcsinálnia - szerinte Fischl-el fog majd menni vagy ha eléri az 50-es AR-t, akkor fel tudja húzni a hőseit 90-esre - Abyss 12-ben már 98-as szintűek az ellenségek).
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #1791 üzenetére
Értem köszi.
Constellationja sajna nincsen, de akkor azért lehet kipróbálom.
Nekem alapból Razor volt a DPS-em, de most nyitottam 4 Ningguangot és elkezdtem vele én is játszani. Eddig eléggé bejövős, pedig nincsen nagyon kifullozva. Tetszik a játékmenet vele, és ha Bennet meg jó support mellé akkor mindenképp kipróbálom.Kicsit szivatom magam a csapatöszeállítái tanácstalanságommal, WL4-en vagyok, van egy szem Qiqi-m kifullozva 70/70-re a többi karim 50/50-es vagy 40/40-es
De amúgy megoldok mindent így is, ez is azt mutatja hogy kb mindegy mivel játszol, minden életképes tud lenni tekintvén hogy nincs Pvp része. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #1792 üzenetére
Én Dilucot imádom. Most tartaglia "pecsételésével" még királyabb lett
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #1790 üzenetére
Jó azért az kicsit erős szó lett, bevallom
Maga a karakterrel nincs bajom és nagyon szeretem a mémeket róla (terrorista kisgyerek
). A passzívja is nagyon jól jön a battlepass teljesítéséhez és egyes karakterek Ascension nyersanyagainak összeszedésére
A játékstílusa inkább az, ami nagyon nem bejövős.
Diluccal és Ventivel is ugyanígy vagyok egyébként, oké hogy OP meg minden, magát a karaktereket is szeretem, de szerintem nagyon unalmas a játékstílusuk, sokkal jobban bejön például a 4 csillagos Ningguang vagy Beidou. Szimplán csak érdekesebb velük a harc szvsz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
wandor0930 #1779 üzenetére
Nekem supportként része Bennett a csapatomnak, véleményem hogy C1-es constellation kell neki. Ningguang a main DPS és nagyon sokat dob Bennett burstje Ning burstjén. Healernek szerintem fantasztikus, milliószor jobb, mint Barbara a sokkal kisebb CD miatt. Emellett az ATK boost mint ahogyan említettem fenomenális, de a C1 kell a rugalmassághoz.
Support buildnek ami ideális az ATK fő stat artifactek minél több energy recharge és HP% substattal.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #1789 üzenetére
Nah ezért nem nyitottam a Klees bannerből mert nálam is LV1en rohadna meg
Mondjuk én azért nem utálom -
jonnyjoker01
veterán
Jujj most látom hogy van Genshin topik, gondoltam veletek is megosztom a szerencsés szerencsétlenségemet...
Pityt építettem Zhonglihoz a Klee bannerben mielőtt tudtam volna a soft pity-ről. Fő célom az volt hogy húzzak egy sucrose-t mert nem volt CC karakterem egyáltalán.
Na ezt húztam egy 10-esből...
Megkaptam végül amit akartam, plusz jött egy Bennett is de oda volt a pitym...
Klee a mai napig level 1, utálom azt a karaktert (de igaz majd Abyss-ban jól fog jönni ha nekifekszek).
Szerencsére Childe banner jött először és Ningguang a fő DPS-em, így tudtam húzni bőven, de most megálltam a 70. húzás után hogy ne üssön be a soft pity, ha kijön a Zhongli banner akkor majd húzok egy tízest és reménykedek hogy nem egy random 5*-ot kapok
Csak Welkin's Moon-t veszem egyébként, a primogem többségét játékban szereztem.
-
KaitouP
nagyúr
Sikerült szerezni egy darab PS5-öt (jobb lett volna kettő, de valakinek egy se jutott, szóval befogom), rá is néztünk a Genshin-re, hát igen, ennek PS4-en is legalább fele ilyen smooth-nak kellene lenni, mint PS5-ön, még ha a gyors betöltés a HDD miatt nem opció, akkor is. (Bár uge a Sony-nak nemrég két játékát és sikerült hipergyorssá tennie egyetlen apró frissítéssel, és HDD-ről beszélünk...) Igazából a grafika ugyan olyan mint PS4-en, és igazából a most már "old-gen" gépen se a grafika a baja, hanem a borzasztó szaggatás, akadás, meg az órákig tartó töltési idők.
Igazából a miHoYo lehetne olyan kegyes, és elérhetővé tenné a teljes cross-save-t az összes platform között, és akkor addig, amíg nem lesz még egy PS5 a házban, átvinném és nyomnám PC-n, mert így gyötrelem, és a fejlődés is nehezen megy.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #1781 üzenetére
Hát nemtudom, jégvirágnál jó a maci de ahol több mozgó ellenfél van ott nekem nemigazán jön be. Meg a lándzsás dolog se nagyon amúgy nekem sem, csak skillek elnyomására használom.
Mike, PC-n az E az elemental skillje a Q pedig az ultija.
-
Mike
veterán
Aether egyedül Childie ellen [link]
mi lehet az a gyors egymás utáni szeles támadás? -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #1781 üzenetére
nem rossz, de ha kört nyomva tartod és közben meghúzod az R2t akkor még jobb
mi az e és mi a q?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nekem pont a képességei tetszetek. Mind az E, mind Q betüs skillje marha jól használható. Én a lándzsás harcot nem komáztam vele, de a maciját pont imádtam
-
Mike
veterán
válasz
teljesen jó. nálam most Chongi helyett legtöbbször ő van
könnyű fejleszteni és alacsony a cdje. (asszem ez a cd, vagyis sűrűn tudsz elemental támadást. mondjuk fura hogy ő is sebződik a saját tüzétől -
wandor0930
aktív tag
Benettel kinek milyen tapasztalata van?
Xianlinget úgy vártam, de valahogy nem annyira jön be.
Ultija fasza, de a macija nemtetszik
Nem arra fújja a tüzet akire akarom, közben odébbmegy a harc és már nem sebez semmit 2. - 3. fújásra. Arra hogy meggyújtsa az enemyt igazából jó és amíg használtam a szeles travelert azzal egész jól együtt tudott működni.
Már azon is gondolkodtam hogy nem lesz tüzes kari a csapatban, vagy ha nem jön Childe akkor berakom esetleg Ambert így lesz íjászom is és tüzesem is, bár az E-je neki sem szimpatikus. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #1777 üzenetére
Köszöntem szépen!
-
Sirandrish
legenda
válasz
#44330240 #1775 üzenetére
Eszembe jutott
Tessék parancsolni.. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #1774 üzenetére
Elkérhetem a nemrégiben posztolt Discord szervered linkjét? X idő után lejárós.
-
Sirandrish
legenda
Nah, most látom hogy közben már AR45 vagyok
A WL ugrást egy picit hagyom, előbb Tartaglia ascendjére összeszedem a motyót.
AZ eddigi tapasztalatok alapján nem félek a WL6tól, de mivel itt már veszettlassú a fejlődés, így bőven belefér hogy szisztematikusan haladjak -
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #1761 üzenetére
nalam a karakterek lvl60 asc-osak. de a fegyverek csak 50esek
tényleg nem akarjuk ezt plusznak hivni?
tehát van a sima 50es szint és ascendelve lehetne 50+
na szóval csak 50+ fegyverekkel
ettől számomra kényelmetlenül hosszúra nyúltak a harcok egy sima hiilcrifet vagy mi a neve és sokáig kellett püfölni (pedig előtte wl3on pár csapással levágtam, erről beszéltem tegnap: megint kezdhetek gyűjtögetni, és olyan cuccokat amit 60 felett dobnak, szóval craftolni is kell, hogy visszajöjjön az az érzés mint wl3ban) és mivel nyakamon a wl5, ahhoz is kezdhetek gyűjteni. és az a baj, hogy ezt muszáj csinálni. nagyon tetszik a játék, nagyon szép, imádom a zenéket, a karakterek aranyosak, kawaii faktor mindenek felett, de jó lenne ha a szintezést ki lehetne kapcsolni. persze tudom hogy ez nem kivitelezhető...
visszatérve a fegyverekre, 50-ről felhúztam mindet 59re, érezhető a különbség -
Sordoran
Topikgazda
Lehet rögtön kettőt ugrik a WL szintem, az kellemetlen lesz.
Most ezzel nem tudok mit csinálni, a napikat kötelező jelleggel tolom, de amúgy nem toltam egyéb küldetéseket idő hiány miatt. Így viszont az XP-m meg raktározódik elfele. Felhúzom még akkor amennyire tudom karaktereket és fegyvereket, aztán nekiugrok majd.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
WL6 / AR45-ön, azt mondanám ezzel a WL fejlesztéses témáról, hogy szerintem ne féljetek tőle. Az esődleges mindig a karakterfejlesztési lvl legyen, mert többet ad/erősebb vagy ha magasabb a karaktered szintje, mintha a fegyveredet fejlesztenéd. LvL>Weapon>Talent>Artifact). Ha erősebbek akartok lenni, mindig csak annyit és csak azokat gyűjtsétek, ami kell. WL5 alatt egy-egy ascendre való alapanyag meglehet két nap alatt(~320 resinből). A játék ad egy olyan segítséget is, hogy ha valami nem megy egyedül coopba megengedi megcsinálni. Játékostársat pillanatok alatt találsz(vagy itt vagy discordon). Szerintem hanyagoljátok a késleltetést. De a kellő "kényelmes" élethez WL lépés után az kell, hogy előszőr mindig a karakterek és a fegyókhoz szükséges alapanyagokat gyűjtsétek ki és fejlesszétek a fegyóitokat és karaktereiteket, amíg az adott AR level engedi.
-
Sordoran
Topikgazda
Ma beüzemeltem a játékot PS5-n is, és sokkal jobb a PS4 Pro-hoz képest. A töltési idő javult, bár nem instant így se (ez szoftveresen javul még remélhetőleg). Ami viszont jobban feltűnik, az hogy menükbe lépés közben nincs már semmi mikro akadás, minden azonnal betölt. Csak napikat toltam le, így több dolog egyelőre nem tűnt fel.
ui.: Egyébként van hozzám hasonló beteg egyén aki napikat tolja, és nem halad fősztorival mert nincs kedve/ideje?
AR25 vagyok, de már 45ezer többlet XP-vel rendelkezek. Egyszer nekifutottam a WL2 küldetésnek, de végén felcseszte agyam a boss (akit amúgy Fischl-nek már öltem párszor), így ott hagytam. Most már viszont haladni kell, nincs mese.
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #1755 üzenetére
simán benne van hogy lesz max szint, meg kell nézni a másik játékukat
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #1751 üzenetére
ez jelen pillanatban csak feltételezés
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #1750 üzenetére
Mert gyarló ember vagyok, és nem vulkáni
de tudod, nemkem minden megfelel, csak élvezzem
az meg hogy öncélú, hát istenkém -
wandor0930
aktív tag
Dehogynem vagy gyenge.
Most is az Anemo területhez képest a Geo terület keményebb és valószínűleg ez várható a további területeknél is, jobbesetben lesz egy nagy téképed aminek 2/3-ára nem tudsz elmenni mert nem leszel elég tápos rosszabb esetben át sem fogsz tudni menni oda mert nem lesz meg a megfelelő szinted a küldetéshez ami megnyitja. -
Mike
veterán
válasz
Yodamest #1744 üzenetére
a világhoz képest, amiben játszol, nem vagy gyenege
párszor írtam már, azért fejlesztesz, hogy ugyanúgy le tudd győzni ugyanazokat az ellenfeleket amiket már 10-es szinten is le tudtál győzni. abszolút öncélú a fejlesztés, semmivel nem ad többet ha 70-esen vered le mint 10-esen
persze más a loot, de az is csak arra kell, hogy még erősebb legyen a karaktered a még erősebb ellenfelekkel szemben.
és azért nem olyan mint a Gothic vagy a Zelda, mert nincs olyan ellenfél amit nem tudsz 10-es szinten legyőzni, és ezért kell 80-as szintre felmenni -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #1742 üzenetére
pl én
nem egy játék van ahol nincs szintezés -
stuka20
senior tag
válasz
scyllafren #1731 üzenetére
Ez melyik event név szerint?
-
Yodamest
veterán
válasz
wandor0930 #1740 üzenetére
A megállásnak (nem is értem hogy vetődhet fel ilyen) már csak azért sincsen értelme, mert egyszerűen gyenge maradsz. Az ABYSS pl. fix nehézségű, mit érsz vele ha megállsz 40-es karaktereknél, és nem tudsz továbbmenni abyss 2. szintről? vagy nem fogod tudni megcsinálni az ilyen küldetéseket, mint Fischl is, mert túl erősek a szörnyek?
-
Mike
veterán
válasz
irl ér elég kihivás, én kikapcsolódni akarok egy játékkal
hát hogy 2 év alatt mi lesz?
ott van a summoners war, 3 évig toltam fix 50-es szint volt max. meg kell nézni, hogy másik mobil játékukban hogy van -
Sirandrish
legenda
válasz
Most őszintén. Egy játékban ahol a konkrét feljődést az AR és WL szint adja, ki akar megállni?? És legfőképpen minek? Akkor mi értelme az egésznek? Akkor tényleg csak végig kell szaladni a sztorin (mint egy filmen), aztán félretenni.
-
Yodamest
veterán
válasz
wandor0930 #1728 üzenetére
Valami karakter reset tényleg lehetne, ezen már én is gondolkoztam, hogy miért is nincsen? Ugyan az kéne, ami az artifktoknál is van, hogy pl. egy 60-as karakterből 15% veszteséggel bele tudsz szinteket olvasztani egy frissen nyitottba. Ily módon tegyük fel volt egy 60-as tüzes DPS karid, de nyitottál egy Dilucot ezért lecseréled rá, beleoszvasztasz Dilucba mondjuk 50 szintet ezáltal ő kapcsiból 40-es lesz. Ezzel a kiadó is jól járna, mert tényleges előrelépés nem történne csak 15% deficit az XP-ben, de a felhasználó is mert ha van egy karakter amiről biztosra tudja, hogy nem fog már vele játszani, nem kellene hogy benne álljanak a szintek.
-
wandor0930
aktív tag
Nem azt mondtam hogy nemlehet hanem hogy macerás.
És ha tényleg behoznak még minden elemnek egy új területet/várost akkor simán kikell tolniuk a szinthatárt is minimum duplájára. És minél messzebb jutsz, exponenciálisan fog nőni a fejlesztés igénye.Illetve persze ott a lehetőség hogy megállj, de nemtudhatod hogy a jövőben mikor akarsz vagy leszel rákényszerítve hogy továbbmenj, viszont addig gyűlik az xp. Aztán mikor továbbmennél hirtelen ugrassz 10-15 szintet.
Bennem mondjuk fel sem merül a megállás, mert értelmétvesztené számomra a játék. Nekem kell az a kihívás ami WL lépéskor jön, mi a jó abban ha megállsz 35ön kifullozod magad amennyire lehet és mindenkin csak átsétálsz? -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #1730 üzenetére
Köszi!
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #1729 üzenetére
okos! -
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #1728 üzenetére
Azért Andrisnak csak sikerült karakter reset nélkül is felhúznia a kis kétszinű genyót (Childie) és nekem is Benettet 60-ra pillanatok alatt. Szóval szerintem jó ez így. De legalább 2-3 évig fog tartani mire kijön a teljes történet, szóval nem kell rohanni sehova.
-
Sirandrish
legenda
Egyébként le a kalappal. Remélem most már ez az event lesz a példa, és ennél már csak jobbakj várnak ránk. Nem elég hogy több napig tart, több fázis, ez az amaz, de még a rewardok is faszák
-
Sirandrish
legenda
válasz
scyllafren #1731 üzenetére
Az egy karakter 80-ról olyan 88ra
De tény hogy elég durva mennyiség, ahhoz képest hogy milyen egyszerű megszerezni -
scyllafren
senior tag
A mostani eventben 600 kavicsert kapsz 150 20k-s xp cuccot, az legyen az elso, az kitart egy darabig
-
Sirandrish
legenda
Új redeem kód: GOLNXLAKC58
-
wandor0930
aktív tag
Magasabb szinten is felfedezhetsz és járhatsz helyeken.
Én azért tartom csak kicsit hülyeségnek mert ha bejön egy új karakter akit felakarsz húzni akkor amíg összefarmolod a cuccait csomó XP-t gyűjtesz, de a jelenlegi csapatod nem fejlődik.
Szóval egyetértek Sirandrish-al hogy valamit kitalálhatnának, karakter resetet vagy valami más megoldást, mert ez már most is gondot okoz hát még ha jobban kinyitják a világot és feltolják a szinteket.
Nekik is érdekük mert ha nem lesz rá megoldás nem fognak az emberek wishelni mert úgysem tudják beépíteni a csapatukba a karaktereket.Esetleg lehetne hogy bizonyos szint felett már nem 1-es karaktert nyitsz hanem mondjuk 50est.
-
Ventur@
senior tag
Küldetésekből max a napikat tudod megcsinálni, ha beragadsz egy AR szintre (pl. az említet 35) és ezzel kifújt. Napi küldetéseket meg, ha kicsit is ügyes vagy, akkor 30 perc alatt meg van. Emellett nem fogod tudni fejleszteni a fegyveredet sem, mert - ha jól emlékszem - lvl80-ra csak AR40-től engedi. Vagy a story quest-eket sem tudod folytatni. AR36-on adja Ventit, AR38-on Monat és AR40-en azt a fura nevű geo-s csajt (AR szintek nem biztos hogy stimmelnek, de Ventit csak AR36-on engedi, ez 100%
) . Pedig őket sem rossz megismerni, ha nincsenek meg ezek a karakterek
. De ha meg is vannak, sem árt megismerni a karakterek történetét és hogy kik ők. Meg hát mindig kapsz valami cuccokat a story quest teljesítéséért (mora, primo, kristály stb stb).
Én már bánom, hogy elkezdtem farmolgatni és nem mertem a szintlépős domain-be bemenni, mert most így WL5-ön a térkép nagy részén csak szenvedek. Liyue részre szinte csak akkor merészkedek, ha oda visz napi küldetés. Meg max alapanyagokért (white iron, crystal), de egy harcba már nem nagyon bocsátkozom ott, mert kínszenvedés lvl60-as karakterekkel (jellemzően lvl60-as fegyverekkel).
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #1724 üzenetére
amúgy szerintem túl gyors. még egy csomó mindent nem fedeztem fel, nem jártam helyeken, és ömlik be az xp akkor is ha még nem akarok world levelet váltani
amúgy meg az a megoldás, hogy soha nem csinálod meg a world level küldit, és így soha nem fog world levelt váltani, oké, nem leszel csak lvl60-as, de kit zavar, ettől még tudsz játszani, küldetéseket csinálni, csak kényelmesen, nem vagy belehajszolva az állandó fejlesztésbe, grindbe -
wandor0930
aktív tag
válasz
Sz_Imre #1721 üzenetére
Azt hiszem nemérted mit mondanak.
Ha túl sok XP-t halmozol fel akkor miután megcsinálod a szintlépős küldit egyszerre megugrod a 40es szintet ahol a világod újból AUTOMATIKUSAN szintet lép.
Tehet WL3-ból egyszerre WL5-be lépsz.Azt hiszem kb 40-45e xp kell 35 -> 40-re ugráshoz, és te már 55ezret összegyűjtöttél, szóval ne lepődj majd meg ha még gyengébbnek fogod magad érezni.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Ventur@ #1719 üzenetére
Nem is gyűjtögetném, de sajnos a talentokhoz és a karakterek ascendeléshez kellet a nyersanyag és így vele együtt nőtt az adv xp..
Mert már átléptem volna, de nem voltak erősek a karaktereim, mintsem szívassam magamat nehéz ellenfelek ellen.
Most tartok ott, hogy 60-as a karaktereim és 2 híján nem tudtam ascendelni... -
Ventur@
senior tag
válasz
Sz_Imre #1718 üzenetére
Ne csináld ezt az xp gyűjtögetést. Saját tapasztalat, hogy kvára megszívtam. Szintén AR35-ön voltam, gondoltam majd farmolgatok, karakter szintezek meg ilyenek. Aztán összegyűlt kb. 63000 xp és megcsináltam a szintlépő küldetést - ami ugye AR35 után jön. Nos, az eredménye az lett, hogy AR 35-ből AR42 eleje lett és WL4 helyett WL5-be kerültem. Most meg szívom a fogamat, mert összesen két karakterem van lvl70-en, a többi 50-60 és szinte lófszra sem jók. Pl. valamelyik nap csináltam a 3 bounty-t, persze a 100-asokat. Csapat "összérték" 63 volt, erre betolja az arcomba a lvl75-ös boss-t....Hát én még ennyit nem szentségeltem a játék alatt, mint akkor
.
Amúgy nem tudom hol lehet a gond. Most is beléptem és 34-999 ms ping között ugrált. Netem digi1000 és 2 ms-es pingem van (download/upload 800/400mbit).
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Ventur@ #1717 üzenetére
Nálam ilyen probléma nincsen hála (telekom optika) egyébként. Max 70-80ms szokott felugrálni, mikor szerintem terhelteb a szerver. Kerestem szerver státuszt, de nem igazán találtam. Mindezt PC-n.
Más:
World level 4 szinten hányasok lvl a mobok és a boss-ok? Mert jelenleg AR35 vagyok, és most vannak átlagosan 60-as szinten a karaktereim és már 55ezer adv xp összegyűjtöttem már.
Oka: mert még nem éreztem erősnek a karaktereimet. -
Ventur@
senior tag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a server status-t? Tehát hogy rendesen mennek-e a Genshin szerverek. Csak azért kérdem, mert megint az a gondom, hogy 28-999 ms pingek között ugrál a játék és így marhára nem lehet rendesen játszani
.
Példa: csapkodom az ellent és nem sebződik, majd 5-10 mp múlva kapom meg a sebzésértékeket, vagy éppen lootolnék és csak nyomkodom az F-et, mint süket a csengőt és másodpercekig nem történik semmi. Vagy 1 hónapja is volt ilyen, hogy kva magasak voltak a pingek, de a netemmel nincs gond, mert arra már ránéztem.
-
Yodamest
veterán
ne csessz fel
azt írtad "alap karakterekkel is lehet boldogulni". Én erre írtam, hogy persze bármivel lehet (ilyen alapon). Most nyilván az alap karaktereknél gyengébb nemigen van, szóval amit én írtam és te az ugyan az, mivel ha az alapokkal lehet, akkor voltaképpen mindennel lehet.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jumbozorz #1712 üzenetére
Majd idővel arra leszek inkább kíváncsi, hogy a powercreep jelenség, ami a kártyajátékok rákfenéje jelentkezni fog-e itt is. Az ugyebár annyit tesz, hogy az eladhatóság miatt az újabb hősöknek/lapoknak erősebbnek kell lenniük mint az előzőeknek. Ez viszont nem lenne egészséges, ha így lenne majd.
-
Mike
veterán
-
Yodamest
veterán
Az a baj, hogy az alap csapat tényleg elég fos.... mondogatják persze, hogy minden karakter egyenlő, meg stb de rohadtul nem így van. Sokszor jól el van rejtve az adott karakter gyengesége és emiatt első ránéznésre nem is tűnik gyengének, de aztán idővel mindig kibújik a szög a zsákból.
Most csak egy példa a Chongyun vs Kaeya, elsőre nem annyira nyilvánvaló a különbség, de pl. már eleve ha shatterre akar játszani valaki a greatsword miatt Chongyunnal mindjárt sokkal jobb helyzetben van, Kaeyával meg használni kell hozzá egy 3. karaktert. De lehet nézni a különbséget skill CD-ben, "jobb" karaktereknél rövidebbek a CD-k, több ideig van fenntartva az adott skill stb.
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930 #1706 üzenetére
szerencsére bármelyik karakterrel lehet boldogulni a játékban, sőt akár op-ra fejleszteni, még a 4*- osokat is. tényleg van aki azzal a csapattal nyomja amit a játék eleve adott?
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Jumbozorz #1701 üzenetére
Én 570 körül járok, érdekes nekem amúgy csak 35-öt ad a legnehezebb szintért. Gondolom azért lehet mert magasabb lvl-en vagy.
Nekem Ningguang megy geoból 4-5ször wish-eltem és kellett egy távolsági kari szóval ő lett az. Sokkal változatosabb a játékmenet vele
Igazából a Geo nem gyenge semmi ellen, cserébe nem is erős. Valamint nekem úgytűnik a pajzsokat elégjól lelehet vele szedni. -
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #1703 üzenetére
mondjuk nálam a geo egy kakukktojás, nem látom különösebben előnyét eddig
és azt hiszem a következő havi talán Hold? akármit már nem veszem meg. nem akarom túljátszani a játékot akkor mit csinálok fél év múlva: mert a történet meg érdekel, szóval kiváncsi vagyok a végkifejletre, de az még 5 nép, 5 terület, 5 város
és ha van egy kis eszük lesz még valami befelyező nagy finálé is, szóval ez legalább 6 nagy frisstés, az eddigi általános tendencia szerint félévente adnak ki egy dlc-t, sűrűbben nem nagyon, tehát ez még 3 év. -
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #1701 üzenetére
odáig még nem jutotam el. én most Bennettet preferálom Chongi helyett, de nagyobb ellenfelekre Chongi és Razor jobb páros (eddig a pajzsos szőrös dögökkel volt bajom, most Benettel már nincs, plusz baromi gyorsan töltődik az elementális energiája)
Szóval igen, cserélgetni kell, és minden ellenfélre van kényelmes megoldás -
Jumbozorz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia