- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #997 üzenetére
Kettő minimum esik, szóval király. A 70-es 4 vagy 5 kör volt.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Yodamest #995 üzenetére
"ingyen". A fejlesztáshez szükséges kövek, amiket más karakternél úgy kell kifarmolni, itt szintlépésnél (AR), megkapod ajándékként. Továbbá a csillagképes fejlesztéshez is kapsz alapanyagot ingyen, AR szintlépésnél, amit más hősnél, csak úgy kapsz, ha kihúzod újra wishből/shopből a hőst.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #969 üzenetére
700096869
Játékbeli nevem ugyanaz.
Keressetek bátran, szívesen segítek bármivel kapcsolatban. -
Jumbozorz
senior tag
Nekem a csapatom: Barbara, Chongyun, Klee, Advaneturer(Anemo).
- Barbara heal miatt kell a csapatba
- Chongyun a DPS-em
- Klee csak cuki, de a jateks tílusa is bejön
- Adventurer-t könnyű fejleszteni az ingyen alapanyagok miatt.
Szinergia:
Barbara jó páros Chongyun-val. A Fagyasztást sok esetben hasznosnak találom(Ha valamelyik ellenség épp valami brutál támadást tolna, lefagyasztom és odébb megyek). Klee a bombájával jól sebez és a széteső kis bombaradabkák az Anemos adventurer-vel nagyon király. A szél miatt összegyűjti a szétszórt bombákat+az ellenfélt és sorozatos robbanást kap. A fentiek segítségével WL5-ön simán darálok. (Anemo:80-as, Klee:70, Jég:70, Barbi:70->70-es fegyók).
Nekem eléggé számít a karakterek stílusa, ezért lennék nagy bajban, ha Dilucot kihúznám(Klee vs Diluc) -> Ezért nem is wishelek semmit nehogy megkapjam
. 1.1-ben egy hero sem tetszik, így a trailer alapján, de meglátjuk. A wish nem kér enni.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #988 üzenetére
azt kapod amit ad
pedig sokat számít a cukiság faktor
a játék kb bármelyik karakterrel játszaható, max kicsit nehézkesebben -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #988 üzenetére
Van benne valami.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #984 üzenetére
Engem irritál sajnos maga a karakter, szóval nem opció sajnos.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #975 üzenetére
UID 700677427
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #962 üzenetére
Amber nekem nagyin nem vált be oké, néha meggyűjt valamit, de különben teljesen használhatatlan. bár igaz, lehet azért mert nem vagyok egy célzóbajnok kontrollerrel (meg lehet állítani kellene a célzáson, mert finom mozdulatra is ugrál a célkereszt)
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #973 üzenetére
én is a 1.1-re gyűjtök, vörös Childie a két kezes tőrrel eléggé szimpatikus
olyan másodlagos bigyógemet nem lehet venni pénzért? (shopban a második)lassan tényleg kell két csapat, mert anyni jó karakter van, hogy egybe nem férnek el.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #973 üzenetére
Cryo karaktert még én is vadászok, mert se a Kaeya, se a Chongyun nem érdekel, de elvileg nemsokára jön két csaj, az egyik egy cicalány, kettejük közül valamelyik Cryo-s lesz, na rájuk majd vadászok.
-
Yodamest
veterán
Helyzetjelentés, a múltkor ecseteltem a játék gyengeségeit, ám most az elmúlt napokban újult erővel folytottam, elindultam délfele és hááát kinyílt az egész! Nagyon sok terület nyílt most meg előttem, jobbra balra, lefelé mindenfelé tudok menni és mentem is már, hát van mit csinálni az biztos....
AR 24-en vagyok, a két legjobb karakterem 30-as, a többi 20.
Nyitogattam is párat, amennyit f2p-ben tudtam, jelenleg ez a csapatom:
Jean, Razor, Noelle, Barbara, de megvan Ningguang, Xingqui, meg a többi alap karakter még ugyebár. Noelle azért került be, mert 3-at is nyitottam belőle, így feltudtam tolni a talentjeit és így már egész jó kis ultizós, gyógyítós support lett belőle, őt és Barbit csak ultizni, elem skillezni hívom be. Jean is amolyan fő DPS, de support is mellette, tehát így most 3 gyógyítani képes karakter is van a kezdőcsapatban. Egyedül Razor az aki only DPS. Egy jó tüzes karakter hiányzik még nagyon, mert elég sokszor kell a tűz elem és csak ez a szerencsétlen Amberem van erre a célra. Xianglinget kellene majd megnyitni, de szerintem az ő feloldásához még gyenge vagyok. -
Ventur@
senior tag
válasz
Na itt vagyok én is, felírhatsz a listára
:
m3h4n1k, UID: 702379629
Jelenleg WL3-on vagyok (AR35) és maradok is itt, mert farmolni kell a karakterfejlesztő cuccokat. Szóval ha kellek valakinek, akkor ezen a szinten megtalál
. Az, hogy mikor vagyok elérhető az fix délután, este. Pontos időpontot nem tudok írni
. De napi 2-3-4 órát játszok, van hogy egyben 3-4 órát (még mindig talállok új felfedezetlen helyeket, ládákat
).
-
Sirandrish
legenda
Nekem is nagyon tetszik, mert roppant cuki, csak "sajno" nekem se fér be 2 pyro a partyba, így inkább gyűjtögetek, amíg olyan banner nem lesz ami kell is. Első körben Kaeyat cserélném egy másik Cryo karira, de sajna a patchel sem jön, szóval még nem tudom..de a primogem enni nem kér, szóval elfér
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #963 üzenetére
Kösziiiiiii!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Steve1207 #959 üzenetére
Köszönöm!
Én imádom, már fentem rá nagyon a fogam ahogy megjelent a karakter, és bár szeretem Amber-t, de egyelőre őt váltotta, kettő pyro karakter most nem kell, Amber meg sajnos lassabb.
Cuki a mozgása, a futása, úgy általában a megjelenése, úgyhogy mainelem nagyon.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Tök jó ötlet!
Foxzor: 700092776 (már megjegyeztem)
-
Sirandrish
legenda
Úgy gondoltam hogy beletenném a tagok barátkódját (vagy minek nevezzem) az összefoglalóba, persze csak azét aki szeretné, így ha valaki szeretné hogy bekerüljön, az legyen szíves erre a hsz-re válaszként elküldeni azt a rövid számsort!
-
Jumbozorz
senior tag
Nagyon király lett az összefoglaló, pár linket én sem ismertem
. Hirtelen nem tudok hozzárakni semmit sem, de ha eszembe jut, írok PM-et.
-
Jumbozorz
senior tag
Kihuztam végre az összes 7es tornyot. + Megszereztem azt a gyűrűt,amihez a geo torony fejleszteseert jaro kis pecsét törő gömbök kellettek,hogy a rom-ba bejuthassak. Király volt. A Battle Pass is már 48 on van
(legközelebb szerintem megveszem az alsó sort)
-
scyllafren
senior tag
Egy-ket hete nekem beadta Ningguangot. Elsore furcsa volt, de ha jol van epitve, akkor brutalisan eros es kepes szolozni tobb enemyt is.
Lv 40-es, lv 40-es konyvvel, csak arra kell figyelni, hogy sima-sima-sima-charged-elorol , es ha a fal vagy ulti hasznalhato, lerakni oket. Ultit szinte csak akkor, amikor fal lent van ES cooldown lejart, mert ultival fal eltunik, es egybol le lehet rakni.
A jelenlegi partim Qiqi, Ningguang, Beido es Amber. Ha bedobna Klee-t, Ambert dobnam egybolO csak gyufanak van meg puzzle megoldonak.
-
Ventur@
senior tag
Ki kell írjam magamból, mert végre sikerült megcsinálni a Trails in Tianqiu World Quest azon részét, amivel szívtam. Tényleg a Diluc, Kaeya, Fischl, Barbara négyes vált be. Plusz betoltam egy hydro és cryo resistant potion-t, meg egy ATK növelő kaját, biztos, ami biztos alapon. Meglett idő előtt és végre újra megnyílt a co-op mód
.
Sirandrish te adtad a tippet, szóval köszönet érte
. Ha tudok, majd küldök free primogemet
.
Ja és király lett az összefoglaló
.
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz #955 üzenetére
"...és a 3-as csapat, melyben van a dagadt vizes, kalapácsos elektro és a mesterlövészes."
Ha elsőnek sikerül legyaknod a kalapácsos elektro-t, még mielőtt magára húzza az elemental pajzsát, valamivel könnyebb dolgod lesz a többivel. De csak egy picivel. (Tudom, mondani könnyű.)
Szerintem nem árthat, ha napi szinten legalább 1-2 alkalommal elzörrentesz resint a sárga felhőre. Kevés az 50k, de az sem árt, ha valahonnan van belőle bevétel.
Én az AR45-t várom nagyon a domainek miatt. Bár pont jeges karaktertől nem csordul tele a repertoárom, akik ugye kellenének a Hidden Palace of Zhou Formula-ba, de majd beszámolok szintén, hogy mennyire is fog fájni ott az élet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jumbozorz #955 üzenetére
Amint meglesz az EXP már lépek is feljebb.
Diluc-hoz, Kaeya-hoz, és Fischl-höz már megvan minden alapanyag, szóval az ascend majd megy mindháromra, hogy melyik megy fel 80ig, az meg majd kiderül..mármint hogy mire elég az EXP-s cucc ami van.
Fegyvereikhez szintén megvan már minden...szóval jöhet a bulee -
Jumbozorz
senior tag
Na WL5 beszámoló: Jobbak a droppok, sokkal. A Wolfot csináltam meg legerősebb ellenfélként dobott is rendesen 3 5csillagos artifactot. Minden ellenfél "könnyedén" legyőzhető. Kettőnél van nehézségem: Az egyik a GEO bőrős melák és a 3-as csapat, melyben van a dagadt vizes, kalapácsos elektro és a mesterlövészes.
Az adventurer 80-as, a többi 70-es. Fegyók 70-esek.
Mondjuk van alapanyagom és nem is nehéz farmolni őket, viszont a pénz az mindig elfogy. Ha gyűjtenék a sárga felhőből(52k), azzal resint égetek és nem tudok materialt farmolniSzóval, akinek hasonló erősségű csapata van, mint nekem, nyomassátok a HL5-öt
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #937 üzenetére
Meh, jövő tavaszig élvezhetem a játékot akkor továbbra is lassú töltésekkel, stutteringgel, meg gyengébb grafikával.
-
KaitouP
nagyúr
Barátnőm mutatta éppen most nekem, és esküszöm, hogy ennél ma nem láttok jobban, pláne ha animések vagytok: az egyik legeslegkedvencebb animém, a Himouto! Umaru-chan első évadjának openingjét valaki teljesen újrarajzolta az utolsó képkockáig, Klee féle openingre!
Íme: [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #923 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #941 üzenetére
"Ezt az információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom a miniszter engedélye nélkül"
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #917 üzenetére
Téma összefoglalójába néhány informatív jellegű oldal:
Genshin.gg
Genshin.cc
Genshin Farming Calculator
Infographic v2.0 (képek)
Genshin Impact Team Building Resources 2.0 (Excel táblázat) -
Steve1207
veterán
válasz
Sirandrish #945 üzenetére
Jaja, nekem hiányzik még, felvettelek.
Köszi!
-
Steve1207
veterán
válasz
Sirandrish #942 üzenetére
Ja
, akkor társulnék is, ha valaki a környéken szöszölne ezzel, oda vissza persze. Jeges karival 1 perc alatt át lehet egyedül is jutni.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #934 üzenetére
Nem tudom. Mennyit dob 1? 3mat? Akkor 6x
Gondolom dob alatta is, az majd craft -
Steve1207
veterán
Amennyiben valaki fel szeretné oldani a szív szigeten a ládát én most otthagyom a karakterem, mert nekem is hiányzik, UID: 700647360
Ha valaki betoppanna a nap folyamán jelezzen(#937) Sirandrish: nyomós év volt, hogy megmaradt a PS, de a zöld oldal mellett most nem akarok erre is beruházni idén. Az ilyen fejlesztéseket igazán eltolhatnák jövő tavaszig, hogy ne remegjen be se a kezem, se a tárcám
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #937 üzenetére
Hm, thx, akkor meglessük majd.
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annyira nem követem mostanában a játék körüli híreket, de volt róla szó, hogy PS5-ön hogy fog futni a cucc?
-
Jumbozorz
senior tag
En szívesen csatlakozok ha kell.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #932 üzenetére
Kell vagy 20 freedom könyv
[link] -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #929 üzenetére
Meg hozzám jössz könyvezni :)
Hiába no, közkedvelt vagy -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #927 üzenetére
700092776
-
Jumbozorz
senior tag
Most?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
- Interactive térkép
- Elementalok reakciója, mi mit csinál
- Tapasztalatok megosztása, összegyűjtése, leírása
- Rejtett puzzle-ok összegyűjtése, leírása
- Esetleg egy két csapat összeállítási ajánlás
- hasznos oldalak, youtuberek linkelése
A fentiek közül bevállalok bármit, szívesen csak írj rám és megbeszéljük! -
Jumbozorz
senior tag
Valak este betudna csatlakozni hozzám? Van egy szív alakú sziget es csak coopba lehet kiszedni egy ládát es achievementet. Kell hozza a faszi adventurer meg a tüzes nyilas csaj. Az utóbbi megvan nekem
UID 700092776 -
KaitouP
nagyúr
válasz
A következőt mindenképp tartalmazza kérlek: "How to get free unlimited Primogem easily 2020"
Egyébként szerintem a korábban linkelt mindenfajta segítő, informatív guide, interaktív map legyen benne. A többit meg úgyis tudod, nem először csinálsz ilyet tudtommal.
Megjegyzés: a tartalomjegyzékes megoldást preferálnám.
-
Sirandrish
legenda
Nah elkezdem szerkesztgetni az összefoglalót. Ötletek hogy mik kerüljenek bele?
-
Mike
veterán
Hihetetlen miket megcsinálnak emberek, a hősök számokat énekelnek, animálva. Nem semmi. youtube: Gensin Impact MMD
Monstadt-Street Boys: [link] -
Sirandrish
legenda
El ne felejtsétek a Shopba megvenni az akciós wish-eket. Megvolt a reset!
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #902 üzenetére
talent könyvek
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #906 üzenetére
Langyos event langyos rewardokért. Ugyanakkor ez a felállás még mindig jobb, mintha megerőlteti magát az ember, és azért kap lószerszámot kürtőskalácsban. A Daily Commission-ök teljesítése mellett - ha már csak azokért megy fel az ember a játékba - bőven elfér.
-
Sirandrish
legenda
Lassan vége a Halloweeni eventnek. Ki mit gondol?
Én ennél azért picit többet vártam volna. Mondjuk az igaz hogy a rewardért nem kellett vért izzadni -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #903 üzenetére
Én szívesen írok az összefoglalóhoz, de az egeszet nem vallalnam be
-
Sirandrish
legenda
Jó lenne csinálni egy rendes összefoglalót a topikhoz.
Nem arról volt szó korábban hogy valaki Topikgazda lesz itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!