- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #198 üzenetére
Mondjuk Bennettre kíváncsi lennék, azt írják balszerencsés, kíváncsi vagyok ez miben nyilvánul meg?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #194 üzenetére
Nem gunyolodom, inkább irigykedem 😊
Persze egy szavam nem lehet hiszen megkaptam egyből Razort, aki előre kinéztem. -
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #191 üzenetére
Soha nem kaptam 1 karinál többet... Grat!
-
Mike
veterán
válasz
Te szegény
-
nonsen5e
veterán
válasz
Ez 2db 4*-al több mint bármelyik pullom eddig.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #187 üzenetére
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #180 üzenetére
De teljesen normális mobilon. Volt olyan játék ahol bizonyos mobot csak 1 millió körüli költés után kaptad meg. Tudod hány embernek volt? Itt van pl a Com2uS napi szinten van több millió dolláros árbevétele, és messze nem olyan szépek a jatékaik mint ez. A mihoyo is gondolom erre hajt, nem tudom emiatt őket bántani.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #183 üzenetére
PvP: Aki többet fizet harc közben az nyer..
A vesztesnek meg kírja, hogy: Mivel az ellenfelednek több pénze volt, így ő nyert te csóró -
Sirandrish
Topikgazda
"a klánban mindenki szórta bele a pénzt, évi 50-100k"
Szuper és fasza, de azért azt gondolom belátod hogy nem ez a normális
Amúgy én nem bánom ha lehet költeni egy játékba...én is szoktam ha úgy van, de hogy konkrétan jobb karaktereket szerezhetsz, azért az kicsit sok szerintem.
Mindenesetre első ránézésre szuper kis játék, csak ezen még lehetne finomhangolni. -
nonsen5e
veterán
Szintén attól függ.
Ha jól sikerül a játék simán elmegy belőle 10-20-30M darab.
Aztán ha pénzéhesek akarnak lenni tegyenek bele pénzért skineket.
Eladtak GTA-ból 130M-t, Minecraftból 200M-t, BotW-ből meg TloU-ból is 20-20M-et...De a legszomorúbb, hogy hajlandóak az emberek ilyen stílusra ennyit költeni, aztán tényleg az lesz, hogy pár év múlva már nem lesz normális, egyszeri pénzért megvehető játék, csak a fizess havi $999-et, hogy folytasd tovább, és lottózhass egy újabbat.
És ugyanazok csodálkoznak általában azon, hogy én hogy vagyok képes a Gamepass-ért vagy a WoW előfizuért havi 4000 Forintot kiadni, akik ennél másfél nagyságrenddel többet költenek a random mobilos mikrotranzakciókra. -
savior
őstag
En nem panaszkodom. Amit jatszottam vele, azt elveztem. Csak mostmar ott tartok, hogy egesz nap jaszak 1 db porgetesert, ami aztan ad 1 db 3* -os fegyvert + felfedezni valo sincs mar.
A f2p mivoltjanak is orulok, mert penzert csak nagyon ritkan veszek jatekot (pl diablokert hajlando voltam fizetni).
Meg aztan aki fiatalabb, az biztos hosszabb tavon is jol elszorakozik vele. -
Mike
veterán
És elkezdődött a nyavalygás
Ott volt a castle clash vagy a summoners war, a klánban mindenki szórta bele a pénzt, évi 50-100k, mégsem olvastam egyszer sem ilyet amit itt előadtok -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #172 üzenetére
Persze még nem késő
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #169 üzenetére
Azzal a modellel sokkal többet, így viszont előbb-utóbb mindenkinél eljön majd a pont, hogy hagyja az egészet mert, már nem élvezi.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #166 üzenetére
Ez így van, és ez már az elején bűzlött. Jól néz ki a játék, tartalmas, ingyen...
Áh, nem adnak semmit sem ingyen. Valóban inkább kértek volna érte pénzt, aztán játsz anélkül hogy MTX-be öntsd a havi fizetésed felét, ha haladni akarsz.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #166 üzenetére
Jobban jártak volna egy BP modellel ahol van ingyenes és fizetős verziója is. Tele lenne skinekkel, fegyverekkel, karakterekkel, stb.. Aztán, 50 naponta cserélődne. + fizetős skinek stb. Ez szerintem a legjobb modell. Lásd, Fortnite, COD, Apex stb.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem egy ilyen fizetési modell ami ebben van, kb előrevetíti hogy nem lesz maradéktalan az öröm, ha igazán komolyan szeretnéd venni a játékot, és fizetni sem szeretnél.
Még ugyan nem kezdtem el játszani vele, de biztos vagyok benne hogy utólag kb mindenki odajut hogy jobb lett volna egyszer kifizetni azt az 50-60 eurot, aztán meg csak játszani -
Sordoran
addikt
Igen, boritékolható volt, hogy így lesz. Amit nagyon nem értek, miért nincs benne pvp? A pve részen, fő sztori szálon végigszalad az ember, és mikor mások ellen játszunk akkor jön elő igazán, hogy kell még több, erősebb karakter, ahhoz pedig fizess. Így inkább csak beleunnak az emberek a grindolásba, és hagyják. Üzletileg jobban megérné a pvp általá bevonzani őket: kikaptál az ellenféltől, és látod milyen karakterei vannak, neked is kell, tehát fizetsz.
Mondom mindezt úgy, hogy engem hidegen hagy a pvp legtöbb esetben mindenhol. -
savior
őstag
-
Mike
veterán
Na, sikerült elérni a 15-ös szintet!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #158 üzenetére
Éppen errű beszélek
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #156 üzenetére
Valóban, hiszen ez egy telefonos játék (is).
-
Tatyla
őstag
Így advanture rank 27-nél kezd nálam kifulladni a játék, napi quest és grind 29-ig hogy tovább menjen a story, ez így elég durván rákényszeriti az egyszerű játékost hogy sokat játszon ha akar ha nem
-
Joccc07
addikt
válasz
scyllafren #154 üzenetére
Mindegy mert valószínűleg valami függőség miatt nem indul el a program. Vagyis 1x elindult aztan xeltem azóta nem megy.
-
Joccc07
addikt
válasz
scyllafren #151 üzenetére
És GhostPetya: ja mert, hogy amúgy ez egy ps4 játék. Azért? De amikor átállítom akkor xbox kont jelenik meg.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
scyllafren #151 üzenetére
Jaja, én is erre akartam kilyukadni.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Nektek pc-n megy a kontroller? Én amint átrakom keyboardról controllerre nem történik semmi. Nem reagál semmire se kontrolleren se billentyűzeten.
-
savior
őstag
válasz
Sirandrish #144 üzenetére
A wisht nem csak valodi penzbol lehet hasznalni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Sirandrish #142 üzenetére
Esc menü, ott van a gombok között. Nem a játék legeslegelejével unlockol, hanem kicsivel utána.
-
Sordoran
addikt
Na én is megkaptam wish-ból Xianlinget.
Csináltam 3x10 wish-t, és meglett mellette Mona és Barbara is, ez már 3 'A' kategóriás karakter. Jobb lett volna egy S is, de így megnézem milyen a 2 hydro felállás. Viszont elverem rájuk az EXP itemeket, nincs kedvem grindolni őket fel.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Rigormortiis #138 üzenetére
Ó tényleg, valamiért végig abban a tudatban voltam, hogy ő is 5*
-
törölt tag
Néhány hasznos oldal a játékhoz kapcsolódóan:
Team Building Resources
Excel táblázat, többek közt a karakterekről és csapatösszeállításokrólInteractive Map
Interaktív térkép, Google fiókkal való bejelentkezés után többek közt készre jelölhetőek a megszerzett Anemoculus-ok és Geoculus-ok isDatabase and Tier List
Információk a játékról (karakterek, képességek, fegyverek...)Party Setup
Különféle csapatösszeállításokkal megnézhető, hogy a karakterek elemei (tűz, víz, föld...) milyen reakciókba léphetnek egymással -
Tatyla
őstag
A könyveket amit el lehet olvasni más dologra is fel lehet használni?
-
Sordoran
addikt
válasz
Rigormortiis #128 üzenetére
Igen, őt már kinéztem, de sajna még nem lett meg. Mondjuk ma szerintem nekiállok kipörgetni amit tudok, Venti is kellene még.
Mike: Venti és Fischl is nyilas, és mindkettő S szintű.
-
Mike
veterán
válasz
Rigormortiis #126 üzenetére
lehetséges, de az egyetlen olyan karakterem akinek van távolsági fegyvere
-
Sordoran
addikt
Én is tegnap toltam le azt a quest sort. Elég durva különbség volt, hogy többi karakterem lvl12 volt maximum, ő meg 16, és iszonyat tudtam vele darálni. Ha van ilyen elementális nyitó mechanika, akkor kötelező adott elementállal rendelkező karaktert vinned. Itt az volt a gáz (nálam), hogy a maci mire körbefújta tűzzel a 4. oszlopot is (csak pontosan középre rakva érte el mindet) addigra első kialudt. Így nekem is csak az utlival jött össze a nyitása a kapunak.
Az pedig nem baj ha meglesz többször, mivel ezzel is lehet fejleszteni.Amúgy visszatérve karakter szintekhez, érdemes most elején elhasználnom az exp itemeket? Gondolkoztam, hogy megtartom későbbre őket, mikor lesznek jobb karaktereim, de így elég nyögvenyelős a haladás, grindolni pedig nincs kedvem/időm. Termelődnek ezek annyira későbbiekben, hogy ne kelljen tartalékolni?
-
Mike
veterán
válasz
Rigormortiis #122 üzenetére
én meg kemény 14-es
-
Rigormortiis
veterán
Én is lassan 20as leszek. Remek játék!
-
Mike
veterán
tegnap este/éjjel megcsináltam a Xiangling-es főzőcskét
plusz kivántam is egyet, megkaptam Xiangling-et, amit ingyen is megkapunk
(mondjuk az utolsó kaput nem nyitom ki ha nincs nálam a csaj, tényleg, mi van ha az ember elakad egy ilyen "dungeon"-ben? elteleportál? ) -
Tatyla
őstag
Nagyon durván függővé tesz a játék szerintem hétvégén bele toltam vagy 20 órát meg is lettem advanture rank 26, a csapat amit használok
Xianglin
Chongyun
Fischl
Barbara
Mindegyikőjük level 40 és a weapon is 40
Fegyvert húzni ha akartok és valami item hiányzik az ascendhez az instákba random emberekkel is be lehet menni és egy challenge olyan 2 perc egy négyes groupba -
saelin
veterán
Hensin Imptai...
-
Deck
titán
Csatlakozom énis
-
Tatyla
őstag
De ezt a félhold itemes dolgot még mindig nem vágom hogy működik
-
Sordoran
addikt
-
Tatyla
őstag
Az ilyen nagy World bossok ellen miért vagyok gyenge?
-
saelin
veterán
Ilyen repedt világító kövekből kell valami energiát kiszabadítani és azokat a lámpáshoz kísérni. Eléggé feltűnőek, mert ilyen narancssárgás repedés van rajtuk.
Mike
Csináld a questek, főleg az Archon-t. Én az első arc végére lvl 20+ voltam. Meg használd el az original resin-eket activitie-kre.
scyllafren
Ezt láttam Redditen. Köszi hogy megosztottad itt, mert mocsok hasznos. Az advanced domain-ről Nem is tudtam. A farkas viszont bazi kemény. Oda kössétek fel a gatyát és vigyétek egy csomó kaját. -
scyllafren
senior tag
-
savior
őstag
Küldikkel, ládák nyitogatásával, amiket a kalandozások közben találsz, később lesznek majd napi feladatok, meg még sok minden más is ad adventure rank-ot (dungeon, waypoint, nagy oszlop fejlesztes, stb).
Én elég sokat játszom már az első nap óta és 23as a rankom. Lassú viz partot mos elv működik.
A shop menüben lehet venni a wishez szükséges kristályokat.
A játék szinte mindent jutalmaz. Egyszerűen csak játszani kell (lehetőleg sokat) és majd haladsz. -
Mike
veterán
Hogy lehet kicsit gyorsabban a saját szintemet növelni? annyira lassan haladok. felvittem 2 karakter is 20-ra, erre csak 15-ös szinttől lehet feljebb lépni, én pedig még mindig csak 9-es vagyok
Másik, tipródok ezen a zöld ruhás gyereken. van 10 olyan bigyám a wishez, de mi van ha legközelebb olyan karaktert adhat, ami pont érdekel? honnét szerzek másik 10 bigyát? a 4 ágú csillag izémből sincs már sok
másrészt ha jól értelmezem, tudok venni pénzért kék kristályt, majd ebből kell gyártani 4 ágú kis csillagot, amiből aztán tudom venni a wish gömbizéket? és ennek így mi értelme? minek kellett ezt ennyire megkoplikálni?
ja és van az áruscsaj, az megint mást akar, vmi zöld hegyes kristályt, a nevét sem tudom ennek a sok szarnak -
Tatyla
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest