- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Egyrészről csalódás, másrészről jó hír, hogy nem a dll-ek cserélgetése vezetett eredményre, hanem az, hogy pontosan a 181.22-es drivert sikerült felraknom. Úgy néz ki a Fluidmark hiába futott a 181.77-el is, illetve hibába tettem be a Mirrors Edge vagy a Cryostasis mappájába a Fluidmark által használt, vagy attól még frissebb, esetleg UT3-ból vett öregebb dll-eket, más driverrel nem indul be a 8600GT, 181.22-est telepítve viszont nincs szükség a dll-ek cseréjére sem, vagy más trükközésre. A Cryo nekem nem fut 100%-ig reccenéstelenül fullon, physx hardware OFF opcióval se, de most így néztem meg, hogy minden maxon (physx is, a speckó effektekkel ON), és játszható. Gondolom ha butítanék picit a grafikán már talán az is elég lenne (pl AA off) a tökéletes reccenéstelenséghez (vagy talán 9.6-os Catalyst is elég lesz), de szerintem nem a Physx fogta vissza. (legalább is ott, ahol eddig néztem, hardware ON-al eddig ott nagyon belassult, most nem változik semmi, mikor repkednek a jégszilánkok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Kés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest