Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Egyrészről csalódás, másrészről jó hír, hogy nem a dll-ek cserélgetése vezetett eredményre, hanem az, hogy pontosan a 181.22-es drivert sikerült felraknom. Úgy néz ki a Fluidmark hiába futott a 181.77-el is, illetve hibába tettem be a Mirrors Edge vagy a Cryostasis mappájába a Fluidmark által használt, vagy attól még frissebb, esetleg UT3-ból vett öregebb dll-eket, más driverrel nem indul be a 8600GT, 181.22-est telepítve viszont nincs szükség a dll-ek cseréjére sem, vagy más trükközésre. A Cryo nekem nem fut 100%-ig reccenéstelenül fullon, physx hardware OFF opcióval se, de most így néztem meg, hogy minden maxon (physx is, a speckó effektekkel ON), és játszható. Gondolom ha butítanék picit a grafikán már talán az is elég lenne (pl AA off) a tökéletes reccenéstelenséghez (vagy talán 9.6-os Catalyst is elég lesz), de szerintem nem a Physx fogta vissza. (legalább is ott, ahol eddig néztem, hardware ON-al eddig ott nagyon belassult, most nem változik semmi, mikor repkednek a jégszilánkok)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Amazon Kindle
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest