- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Egyrészről csalódás, másrészről jó hír, hogy nem a dll-ek cserélgetése vezetett eredményre, hanem az, hogy pontosan a 181.22-es drivert sikerült felraknom. Úgy néz ki a Fluidmark hiába futott a 181.77-el is, illetve hibába tettem be a Mirrors Edge vagy a Cryostasis mappájába a Fluidmark által használt, vagy attól még frissebb, esetleg UT3-ból vett öregebb dll-eket, más driverrel nem indul be a 8600GT, 181.22-est telepítve viszont nincs szükség a dll-ek cseréjére sem, vagy más trükközésre. A Cryo nekem nem fut 100%-ig reccenéstelenül fullon, physx hardware OFF opcióval se, de most így néztem meg, hogy minden maxon (physx is, a speckó effektekkel ON), és játszható. Gondolom ha butítanék picit a grafikán már talán az is elég lenne (pl AA off) a tökéletes reccenéstelenséghez (vagy talán 9.6-os Catalyst is elég lesz), de szerintem nem a Physx fogta vissza. (legalább is ott, ahol eddig néztem, hardware ON-al eddig ott nagyon belassult, most nem változik semmi, mikor repkednek a jégszilánkok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest