Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz janos666 #1364 üzenetére

Egyrészről csalódás, másrészről jó hír, hogy nem a dll-ek cserélgetése vezetett eredményre, hanem az, hogy pontosan a 181.22-es drivert sikerült felraknom. Úgy néz ki a Fluidmark hiába futott a 181.77-el is, illetve hibába tettem be a Mirrors Edge vagy a Cryostasis mappájába a Fluidmark által használt, vagy attól még frissebb, esetleg UT3-ból vett öregebb dll-eket, más driverrel nem indul be a 8600GT, 181.22-est telepítve viszont nincs szükség a dll-ek cseréjére sem, vagy más trükközésre. A Cryo nekem nem fut 100%-ig reccenéstelenül fullon, physx hardware OFF opcióval se, de most így néztem meg, hogy minden maxon (physx is, a speckó effektekkel ON), és játszható. Gondolom ha butítanék picit a grafikán már talán az is elég lenne (pl AA off) a tökéletes reccenéstelenséghez (vagy talán 9.6-os Catalyst is elég lesz), de szerintem nem a Physx fogta vissza. (legalább is ott, ahol eddig néztem, hardware ON-al eddig ott nagyon belassult, most nem változik semmi, mikor repkednek a jégszilánkok)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés