Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Az lenne a kérdésem a nálamnál jobban informált kollégák felé, hogy egy 8800 GTX vagy éppen Ultra mennyire számít jó fizika karinak? Van értelme tartani vagy vitrin?
-
Üdv! Gondolom feltűnt h eladó a 8800GTX-em! Van értelme? v hagyjam meg fizikára? Elég lesz arra a jövőben? véleményeket kérek!
-
Azért néha benézek mizu itt! Most lefoglal a quadom stabilitási problémáinak megoldása!
-
Ez mind szép meg jó de nem most derült ki h kevés egy 8500-ös fizikára? Ha kevés én nem áldozok rá!
-
A jövő rémképei: Új lap legalább 3db 16x-es pcie-vel, 8800GTX mint fizikai kari, és egy izmos gef mellette, ugye már ddr3-al és az új 775-ösnél több kis érintkezővel megáldott procival már elindulnak a fizikai játékok! További rémképek: a játékok belül: fizika on/off, lefordítom: gagyi
átlagos graf/ eszed megáll graf! folytatom: tápok wattszámai egekben 1-1.1 kw! Usb 3.0 (ez meg az uj intel a jelen iponon ott van) 2.4.6.8 mag,aztán ki se használjuk! De ****jó h van nekünk 4 magos( nekem is) Ebben is pénz van, nem más! Már most h költünk ezeknek a tesztelésére!
ilyen fiziksz olyan fiziksz adok én a vidának fizikát,! Repül a kártya a 2.-ról hogy szakad szét a betonon! 
-
válasz
janos666
üzenetére
Ez számomra egy nagyon fontos infót tartalmazott! Lehet nem kéne megvennem az a fizikai gef-et! Várunk még ezzel! Kitudja lehet h a mostani 8800gtx-em egyszer majd a fizikát fogja számolni és valami kimondhatatlan nevű gef lesz a main vga kártyám ami már akkor veri a gtx 280-at meg az ati 4870x2-őt is! ki tudja! minden estere HA megkapom a 8600gts-t kipróbálom......
-
Dilemmába vagyok! Vennék én fizikára kártyát ami egy slotot foglal nem gond van, de mi az ami elég? 4x-es sebességet adnék neki úgy h a 16x az marad 16x! 8400GS? 8500GT, 8600GT? kapok ajánlatokat mert páran lesnek ugye ugye!
Na de mégis mennyi kellene fizikára és van e egyáltalán értelme? Most nem igen sztem, de a számtekpiac tud meglepetéseket okozni! -
Rájöttem, elővettem a lap leírását! A legalsó 4x-es slot nem vesz el sávot a legelső 16-osból! van 16x + 4x külön! Ha tudnám h van értelme ennek a dolognak akkor vennék egy 8500GT-t vagy 8400GS-t! A 8600GTS 2 helyet foglal így kiesett!
-
Betettem a 76-ost a 4x-es foglalatba h mennyit lassít a 8800ason! És meglepő dolgot írt ki!
[7600 4x]
[8800 16x]
[temp]
utóbbi azért meglepő mert a 8x-es foglalatban nem írta ki a hőfokát! -
Kb én is így tapasztaltam a dolgokat, annak ellenére h 76-al nem megy! A 8/8-as felezést éreztem a progikon! Nem szimpi dolog....! Lehet hagyom az egészet! Majd később a 8800as lesz a fizikai kártya és pl gtx260-280 a main vga kártya új lap társaságában HA megéri váltani MAJD egy-két év múlva!
-
Elgondolkodtam! Van 3 db PCIE slotom (husszú) és 3db 1x-es! Az 1x-esekből 1 db elérhető a többi felejtős különböző okok miatt(takarás, csipeszet)! De az az egy db is olyan h ha oda valamit rakok akkor a 8800as teljes takarásba kerül, azaz megfő majd! Na de van még 2 db hosszú PCI slotom ugye! Azzal további gondjaim vannak! Ha a 16-es alá teszem majd be akkor felezi 8x-8x, és az sztem túl sok lenne a 8600osnak és kevés a 8800asnak! Már a 76-os kísérlet alatt is kb 800 pont minusz volt a 3d mark 06-ban az miatt! Na de még mindig van egy db pcie slotom ami 4x-es! Igenám de a 8600os KETTŐ db helyet foglal és hát a maradék utolsó pcie slot legalul van, azaz csak egy helyet foglaló VGA férne be az is úgy h a hűtője szinte egy síkba kerül a házam aljával! Szép mi? sztem így elfelejtem a dolgot, tesztelni majd fogom (8x-8x) de amúgy felejtős az egész!
-
válasz
janos666
üzenetére
Értem! És majd aggassak egy monitort a 8600-ra? Jövő héten kiderül akkor kapom meg! Minden oké azzal amit leírtál az elején kivéve h nem tudom kiválasztani a 7600ost mint physx eszközt, de akkor a problem maga 76os! Köszi, várok még meg nem kapom a 8600ost és újra írok! Minden jót és köszi! sziasztok!
-
-
-
Az elején nem értem h dugom rá az egy db monitorom a két vga-ra stb...azt kihagytam!
"tt legörgeted a 8600GT-re a sávot, és bepipálod ott is hogy asztal kiterjesztése (extend display), de azt nem hogy elsődleges monitor (primary display), mert a 8800GTX-en van az elsődleges monitor, leokézod........."<<<< Nincs mit legörgetni! Csak a 8800GTX szerepel ott a 702B monitottal![link]
-
válasz
janos666
üzenetére
Oké oké de ezt hogyan? >> "mindkét kártyára rákötöd ugyanazt a monitorodat (a 8800GTX-re DVI-n, a 8600GT-re DSUB átalakítóval)" Most 7600gs van de azzal kipróbálom ha teljesen értem a menetét! Veled már beszéltem valahol nem? Ismi a neved! Ja és 8600gtS lesz ha megjön!
-
Kérdésem lenne! Gb P45-DS4-em van!8800GTX-el! De lesz egy 8600osom is! Jó lenne ez fizikai gyorsító kártyának?
-
Üdv! Kinek van tapasztalata 8800GTX-el? Megy már rendesen vele? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de mégis mennyi kellene fizikára és van e egyáltalán értelme? Most nem igen sztem, de a számtekpiac tud meglepetéseket okozni!