Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Szép napot!
Esetleg ismertek olyan programot, amivel több processzor magot is rá lehet bírni a fizika számolására, ha csak ATI kártya van a gépemben?
-
juliabrilke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy még egyezkednek.
Bár nem értem, hogy ez miért fáj az Nvidiának.Az biztos, hogy már régen meg kellett volna jelennie.

-
juliabrilke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én azt a részét mértem volna le, hogy a több magot tényleg támogatja-e. Bár ahogy olvastam szépen teszi a dolgát. Már ha létezne az 1.2-es letölthető verzió.

Szerintem az Nvidia közbeszól.

-
juliabrilke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem aznap leszedték majdnem a fejemet, hogy miért nem olvastam el a cikket, hogy holnaptól tölthető az 1.2-es verzió.
Persze azóta se találom a neten, pedig minden nap megnézem.
-
juliabrilke
veterán
Reggelt mindenkinek!
Egy 8800GT (512MB-os) mellé tennék be társkártyának egy 8400GS-t (256MB) x16 foglalattal, de átalakítva riserrel x1-foglalatbe menne.
Kérdésem az lenne, hogy sebességileg megérni-e összerakni vagy valami gyorsabb kártya kellene a 8400GS helyett?
-
juliabrilke
veterán
Tesztelte valaki ezt a @*°-#* drivert?? Nekem az előző béta verzióval nem megy rendesen egyik videó sem. Kiváncsi vagyok, hogy 177.41 WHQL-nél mi lesz a helyzet.
-
juliabrilke
veterán
Feltettem a 177.40 beta drivert és nekem akadnak vele a videók. HA visszateszem a 2vel régebbit, akkor minden rendben.
Van valakinek még ilyen problémája?

-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hát...Ez bizony nem lett semmivel jobb...

-
juliabrilke
veterán
Na erre kíváncsi vagyok! Bár így elsőre nem fűzök hozzá nagy reményeket.

-
juliabrilke
veterán
Na én szívtam is ezzel a módosított driverrel!

Minden rendben ment, de videólejátszásnál akadoztak a videók. (avi, wmv, mindegyik)
Próbáltam a codecet újrarakni és másikat is feltenni, de semmi változás nem volt.
Amikor feltettem régebbi videókártya drivert, akkor meg ment minden rendesen.
-
juliabrilke
veterán
Cellfactorral mi a helyzet? A menüjében ki kell, hogy tudd választani a Physx card supportot? Mert nekem nem engedi beixszelni (pontosabban beixelem, utána restart és semmi
)
A Physx tulajdonságoknál ott a jelölés a kártya mellett. (tehát elméletben megy)
De ha olyan térképen akarok játszani, amihely kell a kártya, akkor kiírja, hogy nem rendelkezem vele)
Egyébként 8800GT-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár nem értem, hogy ez miért fáj az Nvidiának.

Ilyen topikba azért nem kellene ilyen következtetéseket levonni.