Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Köszi.
Van valahol egy teszt hogy egy atlag ut mopon mennyit gyorsul ezzel a moddolt driverrel egy 8800Gt.
Én speciel egy 9600GSO OCvel probalnam ki ha érdemes. bár mostansag UTvel nem jáccottam más játék meg nem nagyon használja szerintem amivel jáccok. Ha valami meg nem használja akkor gondolom egy grammal sem gyorsabb.
A vantage pontszám meg annyira nem vonz.amugy ezzel az össz pontszám is növekszik vagy csak a cpu pontszám?
csak hogy mennyire fogja megkutyulni a vantage eredmenyeket hogy ki hasznalja a moddolt driveres kartyakat es ki a sima alap regebbi driver vagy nem bekapcsolt fizikai gyorsitast.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- gerner1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest