Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:18:39

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35999) pn4hvq válasza Sir Riccio (#35997) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Posta nagy pirospontot kap: tegnap beszéltem telefonon egy hölggyel, levélváltás is volt, mint fentebb írtam. Ma telefonon visszahívott, hogy mire jutottak.
Helyzetjelentés (mert nekem volt benne új információ): az egységképző egy gyűjtő (ami lehet pl. több zsák, több doboz, több konténer, stb). Amikor bekerül az egységképző felbontása státusz, akkor elkezdik kibontogatni a zsákokat, dobozokat. Ekkor előfordulhat az a helyzet, hogy: nem érkezett meg az egyik doboz, vagy megérkezett minden doboz, de a bennük lévő csomagok tételes ellenőrzésekor kiderült, hogy valamelyik csomag nincs bennük. Ilyenkor jelzik a feladónak, hogy hiány van (pl. doboz, csomag). Ideális esetben a feladó ezt pótolja, és jön a következő szállítmánnyal a hiány.
Esetemben sajnos 10-e óta nem érkezett be fizikailag a csomagom, így azt tanácsolta a hölgy, hogy jelezzem a küldő félnek, indítson nyomozást és kerestesse a csomagot, mert Németországból napi szinten jön szállítmány, mindenképpen meg kellett volna érkeznie már, ha korábban véletlenül kimaradt az egységképzőből.
Így írtam a Gearbestnek...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.