Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopkins_001
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Update Time Area Status
2016-08-17 16:15:27 Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2016-08-17 07:52:04 Departure to country of destination
2016-08-11 13:00:00 Arrival at export hub
2016-08-11 00:01:00 Item is ready for transport
2016-08-10 12:21:49 Item is announced / bpost received the informationParcel centre,sealing--08-Aug-2016 09:08 PM
Small package Center, left--08-Aug-2016 10:41 PM
Exchange Bureau, have been exported to open--10-Aug-2016 06:41 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--11-Aug-2016 12:44 AM
Transit Center,left hand navigation--11-Aug-2016 06:18 AM
HUNGARY, Arrived --23-Aug-2016 06:18 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 23-Aug-2016 09:58 AM
Ez érdekes mert,mint írtam tegnap megkaptam
ez a jobbik eset 
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Egy LVS csomagom sem volt aláirós, tehát országon belül az lopja el, aki nem szégyenli.
De megnézek egy trackinget.szerk:
LVS1376360000420501 Shipment Details
Electronic information,receive--17-Jul-2016 10:36 AM
Small package Center, receive--17-Jul-2016 12:36 PM
Parcel centre,sealing--17-Jul-2016 03:36 PM
Small package Center, left--17-Jul-2016 05:09 PM
hange Bureau, have been exported to open--19-Jul-2016 01:09 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--19-Jul-2016 07:12 PM
Transit Center,left hand navigation--20-Jul-2016 12:46 AM
HUNGARY, Arrived --01-Aug-2016 12:46 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 01-Aug-2016 04:26 AM -
Hopkins_001
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Így néz ki egy lvs track,tegnap kaptam kézhez a csomagot.
2016-08-17 16:15 Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2016-08-17 07:52 Departure to country of destination
2016-08-11 13:00 Arrival at export hub
2016-08-11 00:01 Item is ready for transport
2016-08-10 12:21 Item is announced / bpost received the information -
Beni2360
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem abból, hogy a postás mondta, és van lehetőség megjelölni neki, hogy ládába kézbesítve. De azért egy családi ház biztonságos kézbesítéséről van szó. De ezt kár tovább ragozni.
Vissza vonva minden most néztem át a küldeményeket és a kamera felvételeket, igen alá kellett írnom őket.
Kevertem a belga cucokkal.
Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó és mérgesen leszállt a drótkeféről.
-
Beni2360
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Ládafia szemelvény. És egy kicsit hosszú de találgatástól mentes valóság.
Az átvevőnek - elvileg - igazolnia kell magát. A hírközlési törvény 21.§-ának 3. bekezdése szerint "A könyvelt küldemény átvételének elismerése előtt a személyazonosságot a külön jogszabályban meghatározott hatósági igazolvánnyal igazolni kell. Nem könyvelt küldemény kézbesítése esetén a szolgáltató a személyazonosság igazolását kérheti." Ugyanakkor a postás az ajánlott levelet a második sikertelen kézbesítést követően kézbesítheti a postaládába is. Nem világos, vajon a láda a jogosult átvevők mely kategóriájába tartozik, miként az sem magától értetődő, hogy tudná igazolni magát.
-
petroczi
csendes tag
válasz
hevizms
üzenetére
A posta nyomkövetőben az LVS-s belga postás számokat nem rögzítik?
Szerk: És sajnos nem, rohadjanak meg, megnéztem korábbi rendeléseimet.
Nekem is egy GB-n vett belga postás Miband 1S nem akar megérkezni és semmi info róla júni 30 óta.
De van több is függőben, remélem azok megjönnek.
Asszem innentől alit preferálom.
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
tudom, mondtad már 4 nappal ezelőtt is.
viszont 123 másik verziót is olvastam, ahol ez nem így történt.na kiderült, hogy nem is a paypal vásárlói védelmét alkalmaztad. ez volt a baj. a paypal téged véd. ilyenkor le kell szarni az ebay döntését, a paypalhez kell fordulni. ilyen egyszerű esetben a paypal nagyon jó eséllyel téged véd meg.
ebayen nem is tudsz külön TN-t kérni, sok esetben a shipping módját sem tudod választani. éppen ezért az ebay döntése is elég érdekes.
mindenesetre a paypal-nek azt kell igazolnia az eladónak hogy kiszállította, azaz megkaptad. ha csak annyit tud mondani az eladó, hogy hát ő feladta, itt a blokk a postáról, az édeskevés, simán visszakapod a pénzt. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Nyilván nem csak a szép és jó dolgokat kell ide beírni, na de azt szerintem te is belátod, hogy vannak itt olyanok, akiknek nem a problémamegoldás a fő céljuk, hanem hogy minden egyes negatív tapasztalathoz odaírják, hogy ők megaszonták.
Én is leíram már többször is, hogy volt csomagom, ami nem jött meg (32-ből 1). Két értetlenkedő levél után (a lehetőséget megadtam én is nekik), ment PayPal-re az ügy.
A nem követhető TN-hez is írtam, hogy reklamálni és reklamálni.Már elég régóta követed te is ezt a topicot, hogy lásd, kik azok, akik minden áron vitát kezdeményeznek. Csak hát nem könnyű őket ignorálni...
Egyébként a "Flash Deal" címkés cuccoknak van valami gyűjtőlapjuk? Mert a főoldalról elérhető "Deals" fül alatt nem érhető el mind. És nem is mind "valódi" akció.
-
vandor01
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Belga trackinggel ugyanaz a helyzet ha fizetsz ert ha nem..
ugyanugy mukodik mintha auto fee-n kiosztanak
csak az egyik 1.99-el dragabb
az hogy valaszthatunk azert jo mert ha valamelyikkel
megvagyunk elegedve akkor azt kerhetjuk
neha latok magyar posta trackinget... nyomon kovetheto?
akkor kerjuk azt es akkor tuti nem vesz el a comag??De nekem az a megerzesem, hogy az elveszett cuccok nagyreszeert?
99%? a magyar posta a hunyo....
valamint egy fisi-fosi vamolas miatt ucsorognek a cuccon 1-3-5 hetet?
ez sem normalis es ennyi ido alatt barmi tortenhet a comaggal! -
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Erről volt már itt diskurzus pont a múlt héten.
Azt semmivel nem tudod bizonyítani, hogy nem vetted át!
Csak azt tudnád bizonyítani hogy valamit átvettél. De akkor meg ugye nem indítasz vitát, hogy nem érkezett meg.
Vita esetén az eladó cégnek kell bizonyítani, hogy te átvetted. Ő meg olyat nem tud, akkor meg pláne nem, ha nem is vetted át.update:
te írtál a gearbestnek, hogy te figyuz, a belga posta trancking amiért fizettél problémás, és a fele utat nem trackingeli? nem? akkor pl honnan a búbánatból kapna visszajelzést, hogy a belga posta trackinga szar?én meg azt bírom, hogy a fórumnak mesélnek emberek hogy mi nem tetszik nekik. de az érintettnek még véletlenül sem mondják meg. nehogy véletlenül tudjon rajta változtatni. vásárlói visszajelzés nulla. ha nincs visszajelzés, akkor ők azt gondolják, hogy minden oké, újabb elégedett ügyfél. a kör bezárul.
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
nem volt felesleges feltenni a kérdést:
Járt már így valaki? Ha igen mit lehet kezdeni ezzel a tolvaj bandával?
Jött válasz.
Többen is jelezték, hogy nem, így még nem jártak, és le lett írva, hogy mit lehet kezdeni.
Az első (és legfontosabb) teendő, hogy mondja meg a cégnek, hogy amit ajánlottak az nem tetszik neki.
Most mit várunk még? Én fizessem vissza neki a pénzét?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem szintén a BLVS és a YT csomagok is beragadtak , sajnos
A BLVS nyomkövetőjén jól látszik hogy beragadt.
Mert a "Departure to country of destination" bejegyzés után azonnal be szokott kerülni a "....delivered in the coming days." bejegyzés, de most elmaradt.
A YT csomagom 23.-a óta várakozik "BRUSSELS - BELGIUM" pozícióban.Egyértelműen a csomag forgalomra is hatással vannak Brüsszeli reptéri robbantások.
Ma nyitották volna meg a repteret, de nem lett belőle semmi. -
Castell
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Hát kb. ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is...Miért kínálja a trackinget a gearbest, mikor nem is követhető a teljes útja? Így a bizonyíthatóság is nagymértékben csökken, ha elveszik egy csomagunk. A trackingnek pont az a lényege, hogy nyomon követhető teljes mértékben. Szerintem írni kéne nekik vagy írok nekik, hogy hogy is van ez. Ha azt mondanák, hogy dupla ennyi lenne a tracking, hát legyen, de akkor már legyen rendesen nyomon követhető és a postás kérje el az aláírásomat is...
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
hevizms
üzenetére
Igazából az nem biznisz nekik, hogyha elveszik a csomag, ők adtól még feladták. Feltételezzük, hogy útnak indítják, mert elég sokan meg is kapjuk az egyéb TN-es csomikat is, teát nem feltétlenül vész az el. Elképzelhető, hogy az a TN csak 1 dollárjukba kerül, nem 2-be, így akarnak némi extra haszonhoz jutni.
Pl. vettem most egy origi tokot egy Chuwi tablethez. 6,xx dodóért adják, ebayen minimum 2x ennyiért láttam máshol, nem is értem hogy lehet az. Szóval nyilván nem szép dolog ez tőlük, sőt mi több undorító, de mivel árérzékenyek vagyunk ezért vásárolunk sokak innen és nem a nem vagyok hülye boltból.
Egyébként sok apró cuccot majdnem ugyanilyen áron meg lehet venni ebay-en. Ha azonnal meg akarom rendelni és csak egy apróság, nincs kedvem fizetni 2,14 dodót a TN-ért, akkor inkább onnan rendelem, mert az ebay policy szerint az eladó felelőssége, hogy az áru megérkezzen. Nos, ez GB-en inkább fordítva van, ami nagyon nem mindegy. Mostanában ha ebay-en gondom volt, már refundolták is az egészet. De nem élek vissza vele, sőt, volt hogy jóval később megérkezett a cucc és újraküldtem a lóvét.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
hevizms
üzenetére
Én megint konkértan beleírtam a rendelés kommentjébe, hogy mivel Post NL-ért fizettem, legyenek kedvesek azzal is küldeni, mert a Belgium post pl nem nyomonkövethető Magyarországon. Kisebb dolgokat rendeltem (kb. 30 USD volt összesen), nem akkut és eddig másodszor is bevált a kérés.
-
vandor01
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
kb annyi.. de az izgibizgi megfizethetetlen

pontosan megmondani, hogy akkor vegul mennyi is?
van a dollar szamla (PP), euro tax, azt a vegen fonttal fizettem
volt vmi kuponom is... a számlámrol 288-at vontak a tel-ért: 104-et
a szallitas 1,5 + bizti 6,4 de ebben a tablet része is bennevagy vmi ilyesmi.......
-
vandor01
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
megtörtént a bontas....

öllöm és booodogsáág...
a redmi3 volt benne
amit a tablettal rendeltem eggyüttazért egy értesitő mail az jo lett volna
csak, hogy tudja az emberfia mi is fog történni?
"telefont elinditottuk a tablet meg x munkanap" etc..40juro kert a DHL..
az itteni AFA (21%) ez is rendben van!
a telcsi volt kb 150eu szallitassal biztivel
gondolom itt sem ingye vamkezel a DHL...na most 70dollaros számlánál, hogy kalkuláltak?
tölem semmiféle számlat vagy számlakivonatot nem kértek
nincs részletes számla a DHL-tol....
ez van ha nem tetszik?
lehet menni az alma-bootba

-
tibcsi0407
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
A kommunikáción belül többfajta hangnemet is tudsz választani. Azt kell elérni, hogy megértsék és komolyan vegyék a problémádat.
Ha fákjúzol, meg "I'll call the customer protection service"-el fenyegetőzől, akkor ellenszenvet váltasz ki, nagyjából kiröhög és nem foglalkozik veled komolyan.
Mindenképpen igazad van abban, hogy nem elég vevőközpontúak. Bár napi 500 ticketnél én sem biztos, hogy az lennék, fene tudja. -
Outlander
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Ha nem írtam volna groteszk/pejoratív módon, akkor egyből jöttek volna az önjelölt hazafiak akkor véresen komolyan, habzószájjal billentyűzetet csapkodva írják le ugyanezt.
Szerintem meg az a rohadt unalmas, mikor valaki azthiszi h a Kínából rendelés az ugyanaz, mint mikor emailt írsz... vagy hogy ezek a rohadt mocskok nem válaszolnak vagy nem értik vagy stb
Persze h nem válaszol egyből, 7-8 órával elöttünk vannak, ott már 3-4 órája a családdal van, most épp eszik a pörköltet az Barátok köztöt nézve a hamisított parabolán, illetve persze h nem érti, h miért írsz neki a rendelés után 2 nappal h hol a csomag, mikor ő tudja h Hungary nem a szomszédős kantoni tartomány.
Azt már le sem írom, h sokan magyarul sem képesek egy épkézláb mondatot összeállítani, nem hogy google fordítót használva angolul.
Egy refund kérés is kimerül a "gimmmi mály máni bekk bics!"-el, kb ebben a fonetikus írásban, különösebb indoklás nélkül a szombaton rendelt termékre hétfő délben.
Azt megértem mikor valaki EU rakiból rendel és 4-5 munkanap alatt még csak annyi sincs h a csomagot felvette az adott kézbesítő cég., sőt én is simán írogatnék pofáznék és szoktam is. Csak nem értem hogy nekem miért sikerül mindig a pénzemnél lennem , vagy esetleg azon felül a kellemetlenségért még + valamit is elérnem... Na ekkor szokott az jönni, h fillérekért eladtam magam... és megint ott vagyunk ahol a part szakad.

Valahogy lekellene magamat szoktatni erről a topikról, csak még nem jöttem rá hogy oldjam meg.
-
Zeki
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Nem mindig.
Nekem a geekbuying 2 éve nem akarta visszaadni, mikor dhl-el rendeltem egy tabletet szülinapra. Az két hétig ugyanúgy állt, vagyis csak 1 kikért követő volt. A geekbuying erősködött, hogy de ők elküldték, ott a tracking. A paypal meg visszaadta a pénzt, miután eszkaláltam a problémát. -
Zeki
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Nem kell postára menni a paypal /ebay/ aliexpress refundnál.
cidalain
azért, hogy náluk hagyd a pénzed. Ha valóban mindenre odaírna hogy nincs,.ami nincs raktáron, akkor lehet hogy negyed annyi terméke lenne, és mindenki a másik webáruházba menne, aki azt kamuzza, hogy minden van, pár napon belül küldi. Valszeg azért pár napon belül, mert NINCS neki, de a nagykerbe 3 naponta mennek cuccért. Akkor van baj, ha ott sincs. De a pénzed már náluk van.
-
Avicularia
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem ugyanilyen kártyám van és elnézve a vásárlói visszajelzéseket egy ember tudott hasonlóan jó sebességet elérni mint én, a többi screenshot elég hervasztó sebességekről tanúskodik. Most akkor ez hamis kártya? Mondjuk nem panaszkodom, de azért jó lenne tudni konkrétan mi a helyzet ezzel.
-
Ciccuka
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Customer Photos-nál ott vannak a képek, másik is ezt kapták. Próbáld meg azért!
-
beg
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Még egy kört fuss meg, ha van türelmed: [link]
Itt leírják hogy tudod az eredetit beazonosítani. Videó, 0:13-tólProducts with Colour-Shift Technology
microSDXCAz meg egyértelmű, hogy nem sdhc a 64 gb, szintén a kingston oldaláról: microSDHC (4GB-32GB)
Ezeket linkeld be nekik, valamint mutassanak egy hivatalos gyártói linket 64 gb sdhc-hez. A fentiekkel én rájuk rúgnám az asztalt PayPal-on ha még benne vagy a 180 napban. (Lemaradtam arról, hogy van-e unboxing videód, mert anélkül rázós lesz.)
-
Outlander
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Nem rád értettem, csak számtalanszor futottam bele ilyenbe, illetve olyan cégnél dolgozom ahol napi szinten kell szóban és írásban társalogni angol/német nyelven, és egyszerűen nem erre termett pár ember, én se tudok csempézni, ide vágó közmondás: Néma gyereknek az anyja se érti a szavát.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
hevizms
üzenetére
Korábbi rendeléseim (kb. 10 alakalom) alapján Gearbest párti vagyok, mert eddig mindet megkaptam gond nélkül.
Itt mégis hevizms fórumtárs pártját fognám. Ha a csomagolás rossz, akkor tuti, hogy hamis. Akkor viszont a termék is hamis. Lehet, hogy nem sokkal rosszabb az eredetinél, de ez akkor is gáz. Lehet, hogy nem Adidas cipő, de nem is Wink, hanem Mink. Persze lehet, hogy a GB is így kapta, mert nem közvetlenül a gyártótól kapja (sőt, ezek szerint biztosan nem) és őt is átverték, de ki tudja.
-
XtremLor
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
h2testw vegig irta tehat akkor sdhc nem lehet, nem fake etc.....
Azt kaptad amit rendeltel, mukodik is, igen lassucska, de ezt lehetett sejteni elore.(1xx review van tele tesztel 20MB/s a max olvasas az osszesnel)
Egy peldaval elek akkor en is, maradva a cipoknel, te rendeltel egy "wink" cipot olcson, ami megjott csak nem tetszik mivel olyan amilyen.
-
Outlander
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Háát, azért vannak akik kihívással küszködnek... ezen pl nagyon jó röhögtem annó, és ez sajnos a valóságot le is fedi.
Ezért szoktam mondani h nem ciki használni a googlefordítót, sőt az a ciki ha nem használod... hisz többek között ezért van.
Egyébkét nálad az sd kártyás sztori hát nem tudom, hasonló esetben én mitcsinálnék... igazából azt kaptad amit vettél, én elhiszem h lassú, de nem egy teszt győztes drága kártyát vettél... le is van/volt írva h mit kell tudnia, és azt tudja is... szóval nem tudom.

-
-
togateam
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Mivel HC nem lehet
Mert az csak 32 GB-ig kezel,ezért csak XC lehet 
" Az SDXC kártyák a jelenleg széles körben elterjedt SD és SDHC-kártyák közvetlen leszármazottai. Az előd formátumokkal fizikai paramétereit tekintve egyező SDXC-kártyák a szabvány szerint akár 2 terabájtnyi adatot is tárolhatnak, míg az eredeti SD-kártyákon legfeljebb 4 gigabájt, az SDHC-kártyákon pedig 32 gigabájtnyi adatmennyiség helyezhető el."
Akkor mi is a gond igazából ?
-
törölt tag
válasz
hevizms
üzenetére
Ha a paypal-hoz rendelt kártyád érvényességi ideje lejár, nem tudsz vele fizetni ha vásárolsz paypallal, mert ugye minden tranzakciókor ellenőrzi a rendszer többek között az érvényességet is.
Ha a bank lecserélte a paypalon be kell állítani az új kártyaszámot és bankot. Ha csak ennyit teszel, akkor bizony paypal devizaárfolyamot fizetsz, ami csak a bankszámládra történő terheléskor derül ki, mégpedig oly módon, hogy látod dolláronkénti árfolyam-váltás milyen konverzióval történt.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Próbáltam (asszony vékony kötőtűjével), de az usb ház magassága jóval alacsonyabb, mint maga az érintkező hossza, ezért durván beszorult. Nem mertem erőszakosabban bánni vele, nehogy kiszakadjon.
Nem tudom, hogy tudtam volna mást beledugni, de ha mégis, akkor is úgy kellene gyárilag állnia az érintkezőnek, hogy így ne tudjon visszahajolni (szerintem). -
Avicularia
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Most hogy linkelted megnéztem mert én is vettem ilyen kártyát és tényleg nem azt küldték ami a képeken van.
Viszont mikor megjött múlt héten raktam be sebességtesztet és én elégedett vagyok vele.
12.92 dollár volt pontokkal, nekem a pana tz-70-be lett véve és oda bőven jó a sebessége.
Természetesen usb3-as kártyaolvasóval tesztelve.

-
fotosjani
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Milyen kártyaolvasóban tesztelted?
Belső, külső, ha külső USB 2.0 vagy USB 3.0-ás?
A kártya olvasó is fontos láncszem a történetben.
Lehet egy másik kártya olvasóban más eredményt produkálna.
Nézetem a gearbest-en a felhasználó fotókat és rendkívül sokféle sebesség teszt eredmények születtek. -
válasz
hevizms
üzenetére
asszem ez pont a harmada a ráírtnak (ez a megfelelő)
64GB nem lehet HC csak XCigazából nem vagy becsapva
mérete oké,
a sebessége is annyi, mint a többi 48MB/s-osnak, sőt ez még a felső határ
olcsón kaptadegyedül a csomagolás amibe bele lehetne kötni, gondolom az hibás, ezért kaptad olcsón
nyugi eredeti a kártya (legalábbis a paraméteri szerint)
sajnos ilyen "lassúak" (gyorsak), volt már tapasztalatom sokkal, ezért azt mondom, ennyiért bőven megérte, ezeket sokkal drágábban lehet kapni máshol
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez a jobbik eset
De megnézek egy trackinget.