Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
XtremLor
üzenetére
Oké.
Te így látod,én nem.Amúgy elolvastad végig amit írtam?Nem állitottam sosem hogy SDHC kártyát kaptam.
Nem állitottam azt sem hogy nem 64GB,azt mondom hogy egy hamis Kingstont kaptam.
Ez ennyire nem felfogható? Miért állitod be úgy hogy egy kártya csak kizárólag méretben lehet hamis?
A cipőre visszatérve,a példában is megkapod a rendelt Adidas cipőt,ami jó méretben,sportcipő is,használni is tudod,csak éppen nem Adidas hanem egy hamis.
Nehogy azt mondd hogy az akkor rendben van,mert akkor dobok egy hátast.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest