- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
csak hogy jo is legyen a GB-rol.... a YM'S Store -bol
2019 Januar 8-an rendeltem ket fajta aksit kotelezoen 3ejros EU regelt postaval de 4ejros biztositas nelkul a rendelést szétbontottak gondolom nem volt azonnal mindketto 1x-re de nekem ráért volna egyutt is mert a Ship time egyforma volt jan 25-27 de elobb inditottak oket!
mindketto megerkezett ez elso indult jan 14 erkezett jan 24 a masodik indult jan 18 erkezet jan 28... valoszinuleg ez az egesz nem a GB-tol fuggott ez csak egy "piacter" volt... a gyors postazast koszonhetem a YM'S Store-nak!most rendeltem ket 1104-es tarcsi motort FS store-bol reg mentes belga levelben bizti nelkul es raadasul paypal nélkul van nekik egy BENELUX fizetési megoldasuk a neve bancontact (ADN_BEBC) sima 1xru kartyaval de kartyaolvasoval mukodik..... 15euro.... megfogerkezni
ha nem majd jovok ide panaszkodni
nekem a LVSxxx level nagyon jol mukszik reggel 6.00 kor landol a repulo es 10.30kor kezemben a cucc.... be se nez a vamkezelobe! vagy legalabb is nincs ilyenfajta mozgas a TN-en!persze addig jár a korso a kutra mig el nem tunik szállitas kozben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mini-ITX
- Jövedelem
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Parfüm topik
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Ryzen 7 5700X / 32GB 3600Mhz / 1TB SSD / 850W 80+ Gold / Lian Li ház / Asus TUF B550 / GPU nélkül
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest