Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maate_toth

csendes tag

válasz Outlander #2075 üzenetére

Körülbelül 3x beszéltem a központtal, a DPD szerint a futárnak nem kötelessége felhívni, a számát meg nem adják ki. De köszönöm a segítséget. ;) A cégnél nem bonthatják ki a csomagot, így azért nem küldettem oda, mert nem reggeltől dolgozom, itthon vagyok 1-ig, és más futárcéggel nem volt probléma, hogy kb. eddig meghozzák a rendelt csomagot. Én átvettem volna, ha a kedves DPD nem küldte volna vissza a feladónak azon a napon, amelyiken jeleztem nekik, hogy másnap átveszem a depóban, és ezt ők odaírták a csomaghoz, mert másnap az Üf ezt mondta, hogy az ő oldalukon ez látszik, hogy átvenném, csak már valahol van a csomagom, úton Hollandiába.
    Szerinted az normális, hogy bukom a pénzem, mert két alkalommal nem tudtam átvenni a csomagot, amiről, ha trackitonline nem figyelmeztet, azt sem tudom mikor próbálják kiszállítani egy kb. 8 órás időablakban, és a második kiszállítás utáni másnap visszaküldik a feladónak? :F
    Azért abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy ahhoz már van köze a GB-nek, hogy letagadják, hogy visszaérkezett a csomag, holott aláírt POD van róla...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés