Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maate_toth
csendes tag
válasz
Outlander
üzenetére
Körülbelül 3x beszéltem a központtal, a DPD szerint a futárnak nem kötelessége felhívni, a számát meg nem adják ki. De köszönöm a segítséget.
A cégnél nem bonthatják ki a csomagot, így azért nem küldettem oda, mert nem reggeltől dolgozom, itthon vagyok 1-ig, és más futárcéggel nem volt probléma, hogy kb. eddig meghozzák a rendelt csomagot. Én átvettem volna, ha a kedves DPD nem küldte volna vissza a feladónak azon a napon, amelyiken jeleztem nekik, hogy másnap átveszem a depóban, és ezt ők odaírták a csomaghoz, mert másnap az Üf ezt mondta, hogy az ő oldalukon ez látszik, hogy átvenném, csak már valahol van a csomagom, úton Hollandiába.
Szerinted az normális, hogy bukom a pénzem, mert két alkalommal nem tudtam átvenni a csomagot, amiről, ha trackitonline nem figyelmeztet, azt sem tudom mikor próbálják kiszállítani egy kb. 8 órás időablakban, és a második kiszállítás utáni másnap visszaküldik a feladónak?
Azért abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy ahhoz már van köze a GB-nek, hogy letagadják, hogy visszaérkezett a csomag, holott aláírt POD van róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A cégnél nem bonthatják ki a csomagot, így azért nem küldettem oda, mert nem reggeltől dolgozom, itthon vagyok 1-ig, és más futárcéggel nem volt probléma, hogy kb. eddig meghozzák a rendelt csomagot. Én átvettem volna, ha a kedves DPD nem küldte volna vissza a feladónak azon a napon, amelyiken jeleztem nekik, hogy másnap átveszem a depóban, és ezt ők odaírták a csomaghoz, mert másnap az Üf ezt mondta, hogy az ő oldalukon ez látszik, hogy átvenném, csak már valahol van a csomagom, úton Hollandiába.